- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi minik bulut
-
Çok çok geçmiş olsun.Arkadaslar merhaba benim bebegimin hemanjiom var dudaginda ilac kullaniyor yaklasik 2 haftadir uykusu tamamen bozuldu yani bebegim gitti baska biri geldi gibi bütun duzen alt üst oldu esimde bende cok uykusuz kaliyoruz eşime cok uzuluyorum işe gidiyor sabaj erkenden geceleri mirildanmasindan uyanan ben hemen mamasini verip uyuturdum simdi aglayarak uyaniyor cok zor daliyor resmen kabusu yasiyoruz emzik almiyor besikte sallanmayi sevmiyor lutfen yardim edin ne yapmaliyin cok yorulduk artik. Cok zorlu donemlerden gectik koprucuk kemigi kirildu 1 hafta yogun bakimda kaldi en sonda dudaktaki hemanjiom artik bizi cok yordu lutfen yardimm
Allah razi olsun ilk cocuk bide 3 yil sonra olduÇok çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Dogum sırasında cok zorlu bi dogumdu cok kiloluda degil ihmal var malesef sikayet ettik ama kimi kime sikayet ediyorsun kiKöprücük kemiği nasıl kırıldı yahu minicik
Kac kilo dogdu ki dogumda koprucuk kemigi kırıldı bu cocugun, ahh yavrum ya cani ne kadar yaniyordur kimbilir.Dogum sırasında cok zorlu bi dogumdu cok kiloluda degil ihmal var malesef sikayet ettik ama kimi kime sikayet ediyorsun ki
3600 dogdu co sukur iyilesti kolunu digeri gibi cok hareket ettiremiyor ama iyilesiyor cok sukurKac kilo dogdu ki dogumda koprucuk kemigi kırıldı bu cocugun, ahh yavrum ya cani ne kadar yaniyordur kimbilir.
Çok geçmiş olsun umarım büyüyünce unutursunuz bu günleri, sakin kalmaya çalışın (yapması en zor şey biliyorum). Uğraşmayı bıraktığınız an düzelecek, uyku ve beslenme konusunda ne kadar üstüne giderseniz o kadar kötüye gidiyor maalesefDogum sırasında cok zorlu bi dogumdu cok kiloluda degil ihmal var malesef sikayet ettik ama kimi kime sikayet ediyorsun ki
Malesef zaten sadece mama yiyor kizim cok uzuluyorumÇok geçmiş olsun umarım büyüyünce unutursunuz bu günleri, sakin kalmaya çalışın (yapması en zor şey biliyorum). Uğraşmayı bıraktığınız an düzelecek, uyku ve beslenme konusunda ne kadar üstüne giderseniz o kadar kötüye gidiyor maalesef
Üzülmeyin bu çok normal mama da bir o kadar besleyici. Belki ileride tekrar emzirebilirsiniz eğer isterseniz, hastaneye gittiğiniz bir gün emzirme polikliniğine de bir uğrarsınız danışırsınız yardımcı oluyorlar. Uyku konusunu da zamanla düzelteceksiniz, herşey yerine oturacak. Her bebek farklı kimisi az uyuyor kimisi çok uyuyor zamanla bebeğinizi daha iyi tanıyıp ona göre davranacaksınız, biraz sakin kalıp bebeğinizin uyanık zamanlarını güzel değerlendirmeye çalışın ki uykuya güzel geçsin.Malesef zaten sadece mama yiyor kizim cok uzuluyorum
4.ayda büyük bir uyku gerilemesi var ondan sonra uzun süre toparlayamayabiliyor uykuları. Rutin oluşturmanız önemli. Sabah kalktığı saate, uyku aralıklarına dikkat edin muhtemelen gece uyumadığı için gündüz çok uyumak isteyecektir, bu da işi kısır döngüye sokar.Arkadaslar merhaba benim bebegimin hemanjiom var dudaginda ilac kullaniyor yaklasik 2 haftadir uykusu tamamen bozuldu yani bebegim gitti baska biri geldi gibi bütun duzen alt üst oldu esimde bende cok uykusuz kaliyoruz eşime cok uzuluyorum işe gidiyor sabaj erkenden geceleri mirildanmasindan uyanan ben hemen mamasini verip uyuturdum simdi aglayarak uyaniyor cok zor daliyor resmen kabusu yasiyoruz emzik almiyor besikte sallanmayi sevmiyor lutfen yardim edin ne yapmaliyin cok yorulduk artik. Cok zorlu donemlerden gectik koprucuk kemigi kirildu 1 hafta yogun bakimda kaldi en sonda dudaktaki hemanjiom artik bizi cok yordu lutfen yardimm
Haklisiniz cok zorluklardan gectik belkide kullandigi ilac cok agir oldugu icin biraz tetikliyor malesefÜzülmeyin bu çok normal mama da bir o kadar besleyici. Belki ileride tekrar emzirebilirsiniz eğer isterseniz, hastaneye gittiğiniz bir gün emzirme polikliniğine de bir uğrarsınız danışırsınız yardımcı oluyorlar. Uyku konusunu da zamanla düzelteceksiniz, herşey yerine oturacak. Her bebek farklı kimisi az uyuyor kimisi çok uyuyor zamanla bebeğinizi daha iyi tanıyıp ona göre davranacaksınız, biraz sakin kalıp bebeğinizin uyanık zamanlarını güzel değerlendirmeye çalışın ki uykuya güzel geçsin.
Evet suan ilac kullaniyorum 1 haftayi bitirdik bizimkide dudakta4.ayda büyük bir uyku gerilemesi var ondan sonra uzun süre toparlayamayabiliyor uykuları. Rutin oluşturmanız önemli. Sabah kalktığı saate, uyku aralıklarına dikkat edin muhtemelen gece uyumadığı için gündüz çok uyumak isteyecektir, bu da işi kısır döngüye sokar.
Süpürge sesi işe yarayabiliyor biz youtube dan açıyorduk. Bebeğiniz dış dünyayı keşfediyor, gördüğü her şey sinir sistemini yoruyor ve tabiri caizse sistemi kapatamıyor. Her bebekte böyle bu dönemde inanın, güçlü olmayq çalışın bir noktada sona erecek. Hemanjiomla ilgili bir şey yaptınız mı? Benim bebeğimde de var yüzünde olduğu için ilaç kullandık. Sizin de bir Hemataloğa göstermenizi tavsiye ederim
Bugun oyle yaptim kundak sevmiyor 1 hafta hastanede kalinca ordaki herseye alisti bide kemigi kirik olunca sadece o kolunu bagliyordumBebeğinize şifa diliyorum üzüldüm yaşadıklarınıza ama çok şükür yanınızda sağlıklı. Bu şekilde huysuz bebekler için tek tavsiyem su. Suya sokun bol bol. Gazı vardır ağrısı vardır sıcaklamıştır birçok sebep olabilir huysuzluğuna. Mama için kötü hissetmeyin o his bile çocuğunuzun huyunu etkiler strese girer. Üzülmeyin bebeğiniz dünyaya alışmaya çalışıyor tek sizi biliyor sakinleşin kucağınızda kalsın biraz hafif kundak deneyebilirsiniz ama dediğim gibi her gün yıkayın ona şarkılar söyleyin
Ağrısı mı var acaba doktor ne zaman gördü en son?Bugun oyle yaptim kundak sevmiyor 1 hafta hastanede kalinca ordaki herseye alisti bide kemigi kirik olunca sadece o kolunu bagliyordum
1 hafta once biraz arastirdim hemanjiom ilaclari gazda yapiyormusAğrısı mı var acaba doktor ne zaman gördü en son?
Gaz yapıyorsa küveti varsa hafif ılık sıcak su çok iyi geliyor. Ben bazen zıbınla koyuyordum suya çok küçükken korkuyordu çıplak suda ağlıyordu kızım.1 hafta once biraz arastirdim hemanjiom ilaclari gazda yapiyormus