Uykusuzluk beni bitirdi artik 12 haftalik bebegim uyumuyor imdaat diye bagirmak istiyorum nedenn

Sizin uukular ne durumda hic bozuldumu ilactan dolayi

Sizin uukular ne durumda hic bozuldumu ilactan dolayi
Biz uykudan çok çektik. Bir yaşında yeni yeni düzene oturuyor gibi, ilacı bıraktık ama kullanırken sabahlara kadar otururduk ona mı bağlı bilmiyorum doktor değildir diyordu ama ben de düşünüyordum hep

Bende ayni durumdayim bu gece en az 10 defa uyandim ben ilactandir diye dusunuyorum yada 4. Ay uyku gerilemesi siz kac ay kullandiniz

Gaz yapıyorsa küveti varsa hafif ılık sıcak su çok iyi geliyor. Ben bazen zıbınla koyuyordum suya çok küçükken korkuyordu çıplak suda ağlıyordu kızım.
Ben kiz suyu seviyor aşı oldu onun huzursuzluguda var 3 tane aşı

Bende ayni durumdayim bu gece en az 10 defa uyandim ben ilactandir diye dusunuyorum yada 4. Ay uyku gerilemesi siz kac ay kullandiniz
Biz epey uzun süre kullandık 2,5 aylık civarı başladık 10 aylıktı artık gerek yok dedi. Ara ara bıraktığım oldu bu şüpheyle ama hemajiyom hızla büyüyünce geri başladık. Açıkçası bıraktığımda da uyumuyordu. Uyku düzenini de ilacı kullanırken oturttum. Ama çarpıntı vs huysuzluk yapabiliyormuş tabii dertlerini anlatamıyorlar sanırım bundan emin olamayacağız hiç. Bazı çocuklar gerçekten huzursuz, gaz problemi hala devam mesela sürekli gaz çıkarıyor gün içinde ben emerken çok hava yuttuğunu düşünüyorum

Sizin atak olma ihtimali de var. 4 aya kadar geceleri uyuyan bir bebekti sonra gün geçtikçe daha da bozuldu bu süreç kimisinde 2 ay sürüyor kiminde çok daha fazla. Siz rutinlerde ısrarcı olun örneğin akşam saati evi karanlıklaştırmak, çok heyecan verici nesneler göstermemek, biz o hatayı yapmak durumunda kaldık çünkü kalabalık bir aileyiz ve uykusuzluktan huzursuzlandıkça daha çok oyalamaya çalışıyorsun öyle olunca çocuk geceyi gündüzü iyice karıştırıyor.
Gece yatmayınca sabah yatmasına izin veriyordum mesela böyle olunca bir süre sonra gece ve gündüz komple kaydı, gündüz tüm gün uyumak istiyordu. 4 ayı bitirdikten sonra (öncesinde uyku eğitimi verilmiyor) Siz sabah en geç 7,5 perdeleri açın güneş girsin uyansın. Sonra uyanıklık sürelerine dikkat edin örneğin max 2 saat uyanık kalması gerekiyorsa onu geçirmeden yatırmaya çalışın. Maalesef 1 yaşa kadar uykuları çok dalgalı oluyor 8.ay gibi de bir dalga daha yaşadık mesela

Son düzenleme:
Biz epey uzun süre kullandık 2,5 aylık civarı başladık 10 aylıktı artık gerek yok dedi. Ara ara bıraktığım oldu bu şüpheyle ama hemajiyom hızla büyüyünce geri başladık. Açıkçası bıraktığımda da uyumuyordu. Uyku düzenini de ilacı kullanırken oturttum. Ama çarpıntı vs huysuzluk yapabiliyormuş tabii dertlerini anlatamıyorlar sanırım bundan emin olamayacağız hiç. Bazı çocuklar gerçekten huzursuz, gaz problemi hala devam mesela sürekli gaz çıkarıyor gün içinde ben emerken çok hava yuttuğunu düşünüyorum.

Bende atak uyku gerilemesi gibi dusunuyorum aslinda eskiden gunduz uyumazdi simdi gece uyumuyor 2 saatte bir uyaniyor karni tok gazi yok alti temiz yani bazen anlam veremiyorum sabah aglayarak uyuyor 5te uyaniyor yani cok bozuldu butun uykular hersey degisti normalde 6saat yada 5saat kesintisiz uyurdu artik hayal oldu bizim icin o

Ge

`