Uykusuzluktan bayılmak üzereyim :(

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
ya kızlar bebişim diş dönemini çok çok zor geçiriyor.
Daha 4,5 aylık ama iki diş çıkardı,şimdi de yandaki azılı dediğimiz yerleri şişmiş. Zaten huzursuzlanınca oraya jel sürüyorum hemen rahatlıyor belli oraları çıkardığı. Ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim. Her sabah 5 de uyanıyor 7 ye kadar da uyumuyor.geceleri de zaten sık sık uyanıyor 2 saatte 1 bazen 1 buçuk saatte bile uyandığı oluyor.
1 hafta boyunca ibufen vermemi istedi doktor,onu verdiğim süre içinde çok güzel uyudu ama şimdi baştan başladık.
Tekrar doktoru ile görüşücem ne yapmam gerekiyor diye ama sizin yaptığınız rahatlatacak birşey var mı? Jeli günde kaç kez kullanıyorsunuz?

İbufen ateşlendiği için verildi kızlar hepiniz ilaçsız geçirin diyorsunuz ama doktor eşliğinde veriyorum. Kafama göre ilaç vermiyorum.
Hergün ateşi mutlaka 38.1 e çıktı o sebeple verdi doktor zaten.

Son düzenleme:
Masaj da yapıyorum o şekilde rahatlıyor biraz ama uykuya geçişi kolaylaştırmıyor malesef :))

Ben geçen kehribar kolye aldım ya. Hiç inanmama rağmen, bunu da denemiş olmayayım dedim. İyi ki de almışım. :) çok hırçındı, o hırçınlığı gitti bitti. Her gün takıyorum muhakkak, hatta bazen uyurken bileklik gibi bacağına takıyorum falan. Tavsiye ederim. Bir de calgel sürüyorum diş etlerine, uyuşturduğu için kaşıntısını acısını falan baya azaltıyor. Çok erken çıkmış dişleri, umarım kısa sürede tamamlanır.

Ben geçen kehribar kolye aldım ya. Hiç inanmama rağmen, bunu da denemiş olmayayım dedim. İyi ki de almışım. :) çok hırçındı, o hırçınlığı gitti bitti. Her gün takıyorum muhakkak, hatta bazen uyurken bileklik gibi bacağına takıyorum falan. Tavsiye ederim. Bir de calgel sürüyorum diş etlerine, uyuşturduğu için kaşıntısını acısını falan baya azaltıyor. Çok erken çıkmış dişleri, umarım kısa sürede tamamlanır.
Peki kaç kez sürüyorsunuz uyuşması için? Bende sürüyorum ama etkisi geçince yeniden uyanıyor o da 1 saat filan fayda ediyor en fazla.

7 de uyuyup 7:30 da geri uyandı.

Haklısınız zor dönem de ben olsam sanırım diş için olduğunu bildiğimden ilaca başlamazdım. Doğal süreç sonuçta, yapacak bir şey yok...
Diş kaşıyıcısımı buzdolabında bekletin, soğuk rahatlatır...

Ben 12 aydır uykusuzum artık acı hissetmiyorum :KK53:

Benim bebeğimde 5 aylık civarı başladı diş çıkarmaya şuan 9.dişi çıkmaya çalışıyor
En çok üst azı dişleri zorladı..

Diş kaşıyıcı kullanıyorsan emzik buzluğa at sağusun ver iyi geliyor küçük havuç soğuk verebilirsin..
Bizde jel falan işe yaramadı sadece doktor çok huysuz olursa ağrı kesici şurup vermişti..

Olabildiğince ilaçsız doğal atlatmaya çalışıyoruz bu dönemi..:KK19:

Bize de tetagil diye bir şey vermişti doktor. Gerçi 4bucuk ay için uygun mu bilmiyorum.

Haklısınız zor dönem de ben olsam sanırım diş için olduğunu bildiğimden ilaca başlamazdım. Doğal süreç sonuçta, yapacak bir şey yok...
Diş kaşıyıcısımı buzdolabında bekletin, soğuk rahatlatır...
Doktoru söylemeden birşey vermedim zaten. Çıkan iki dişini normal ilaçsız geçirdi ama bu fazlasıyla sıkıntı yaratıyor.

Peki kaç kez sürüyorsunuz uyuşması için? Bende sürüyorum ama etkisi geçince yeniden uyanıyor o da 1 saat filan fayda ediyor en fazla.

Günde 3 kere falan sürüyorum ben ya, o da oğlum bir şeyleri ısrarla kenirmeye başlayınca anca sürüyorum.

Ben öğrenciyim doktor yanımdayken hastalara yeşil soğanın beyaz kısmını eline verin o hem masaj yapar hem de içeriğinden dolayı rahatlatır demişti. Bir deneyin isterseniz. Geçmiş olsun

Evet bunu ben de duydum, yapan çok. Denemek lazım. Ama doktora danış mutlaka çok küçük daha.

Offf aynı durumdayız. Şu an bunları uykusuz gözlerle yazıyorum sana. Yapacak pek birşey yok canım. Çıkana kadar sabredecegiz. Ben de çok çok ağladığında ağrı kesici verdim ama onun dışında jel bende de pek işe yaramadı. Yeşil soğan veriyorum eline. Seninki de yavaş yavaş tutabilir. Ver istersen. Senin gözetiminde uğraşsın biraz .

Günde 3 kere falan sürüyorum ben ya, o da oğlum bir şeyleri ısrarla kenirmeye başlayınca anca sürüyorum.

Ben bitek gece sürüyorum jelden. Gündüz sorun değil de gece çok rahatsızlık veriyor

Evet bunu ben de duydum, yapan çok. Denemek lazım. Ama doktora danış mutlaka çok küçük daha.

Back
X