cnmmm benim oğlumda aynı seninki giibi 11 de yatıyo
1gibi yanımıza geliyo sağa sola dönüp uyuyo ve aynen yastık üzerinde turluyo ama süt vermeye başladık ondan beridir daha iyi
valla benim kizimda 21 aylik,normalde uykusu cok iyi ama bu ara kasintisi var gece 4 gibi uyanir mecburen yanima aliyorum ayni sekilde sabaha kadar donuyor,hic rahat vermiyor ..cocuklar hemen yeni uyku duzenine alisiyor iki uc gun yatagimiza koyduk diye her gece kalkiyor zannimca alisti, eski duzenine alistirmakda benim icin zor kalk basinda bekle offfffff,,, ugrasacam cunku bir hafta oncesine kadar sabaha kadar yatardi...belki oglun acikiyordur yada su istiyordur ,kolay gelsin
benim kızımdada aynı sorunları yaşadım şimdi artık büyüdü üniversiteli oldu ama çlar saat gibiydi her saat başı kalkardı sonra bu yarım saate indi öyle bir zaman olduki hiç uyumuyordu sabaha kadar otur oturuyordu çok şey denedim olmadı zamanla oluruna bırakdım okul çagına gelene kadar sürdü
canım sen sallamasan uyutmasan nasıl olur.gerçi sen kaçta uyuyosun bilmiyorum ama.benim oğlum bizimle beraber oturuyor 12 ye kadar.sonra da pek uyanmıyor.diş çıkardıgı zamanlarda 8 kere falan uyanıyordu ama.öyle ağlamıyordu oturup kucagıma almamı bekliyordu.bu çocuklar hep aynı yani.senin ki de diş çıkarıyordur.bir de enerjisini atması lazım.parka falan çıkarıyorlar mı?
sana doyamıyordur belkide :)
canim bir sıkıntısı olmasa inan bebekler uyuyor.benim kızım 14 aylık 12 de yatar.yarim saat sonra aglyarak mutlaka uyanır bu 8.ayından beri hep böyle..sonra beşiginde sallarim iki dakka uyur.sonrada birdahauyanmaz sanah 11 e akdar uyur.ama dişsıkıntısı varsa mutlaka uyuyamıyor..her saat başı uyanıyor..
15 aylık bir oğlum var. aynı sıkıntıları biz de yaşıyoruz. uykusuzluktan sinirlerim yıpranmıştı artık. erken uyutmaya çalışmaktan vazgeçtim( erkenden kastım saat 11, öncesinde zaten uyumuyor.) kendi haline bıraktım. bazen 1.30 u buluyor uyuması ama gece daha az uyanıyor, o da ben de daha az yoruluyoruz.
gece sütüne tatlı badem yağı koyun.Çok etkisini görüceksiniz bu problem benim oğlumda da vardı.Kendiliğinden düzelir zamanla merak etmeyin.
benim kızımda 22 aylık bebekliğinden beri uykumuz hep sorun önceden her saat başı kalkardı bazı geceler 10dk.da bi yarım saate b kalkardı şimdi 2 saatte bi kalkıyo hala emiyo ben artık ona bağlıyorum tabi bide dişleride çıkıyo son 4 tane kaldı dişleri 2 ay içindede memeden bırakmayı düşünüyorum sonra düzelir diye umut ediyorum biberonda hiç almadı süt falan veremiyorum geceleri
anne sütünü bıraktırmadan biberona başlaması biraz zor oluyo ama bizde emmeyi bıraktık sonra biberon kabul etti canım ahh bu çocuklar bizimle dalgamı geçiyolar anlamıyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?