• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykusuzum.yüzüm çöktü:( çok kötü görünüyorum:(

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
selam arkadaşlar.... daha önce burda yazmıştım hamile olduğumu

çok şükür doğum yaptım sağlıklı bi erkek bebeğim oldu
e bide 14 aylık kızım var:)
biliyorum daha çok yeni bebeğim daha 3 haftalık ama geceleri uyumadığından bende uyuyamıyorum....
2 bebekle uğraşması gerçekten çok zor...
hatta şu an bu yazıyı yazıcak zamanı bile zar zor buldum
yani demek istediğim çok kötü görünüyorum uykusuzluktan yüzüm çöktü çirkinleştim sanki yaaa:(

sonra fazladan 10 kilom var verebilirmiyim bilmiyorum sanki 5 aylık hamile gibi görünüyorum
yüzüm için neler yapabilirim yazın lütfen
çocukları olanlar nasıl vakit bulupta spor yapıo veya kendilerine nasıl vakit ayırıyo
kendimi 80 yaşında hissediyorum bu normal mi acaba yoksa çok yırandığm için mi böyle hissediyorum
paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler

allah kolaylık versin canım işin gerçekten zor bide yanında sana yardım eden biri yoksa dahada zor ...bi an okurken kendimi gördüm. ama sen daha çok yeni doğum yapmışsın kilolarını zamanla verirsin bunu dert etme uykusuzluk içinse dicek pek bişey yok malesef bebk olunca bunlar oluyor...napcan allah sağlık versin yavrularımıza bu zamanalrda geçer stres olma.gündüz bebek uyurken sende uyumaya çalışki azda olsa uykunu alabilesin diğer kızınında uyku düzenini ayarlayabilirsen inş daha kolaylar işlerin.....

canım benim ya hepimiz yaşadık bunları anne olmanın takılarıda göz altı torbaları morlukları sarkan yüz hamile gibi görünen vucut ama bence bi süre daha bunları kafana takıp savaş vermeye çalışma az dinlen bebeğinin uykusu düzene girsin bakarsın bunlara
bence bu ara makyaj yap sadece kendini ii hissetmek için

yuzude coker ınsanın kırısıklıklarıda artar 80 yasındada hısseder.cok normal bunlar.benım uykusuzluktan kafam durmustu yorgunluktan.zamanla gececek yavas yavas.ya bırı yardım edecek yada sınırlı yorgun uykusuz bıseye donuseceksınız.kendı adıma soyluyorum cok kotuydum.ıkıncı bebegı bıraz erken yapmıssınız bence.kızım 2yasında ben cesaret edemıyorum bakamam ıkısıne bırden.allah analı babalı buyutsun saglıkla buyusunler.

selam arkadaşlar.... daha önce burda yazmıştım hamile olduğumu

çok şükür doğum yaptım sağlıklı bi erkek bebeğim oldu
e bide 14 aylık kızım var:)
biliyorum daha çok yeni bebeğim daha 3 haftalık ama geceleri uyumadığından bende uyuyamıyorum....
2 bebekle uğraşması gerçekten çok zor...
hatta şu an bu yazıyı yazıcak zamanı bile zar zor buldum
yani demek istediğim çok kötü görünüyorum uykusuzluktan yüzüm çöktü çirkinleştim sanki yaaa:(

sonra fazladan 10 kilom var verebilirmiyim bilmiyorum sanki 5 aylık hamile gibi görünüyorum
yüzüm için neler yapabilirim yazın lütfen
çocukları olanlar nasıl vakit bulupta spor yapıo veya kendilerine nasıl vakit ayırıyo
kendimi 80 yaşında hissediyorum bu normal mi acaba yoksa çok yırandığm için mi böyle hissediyorum
paylaşmak istedim okuyan herkese teşekkürler

bebegim 4 bucuk aylik
günde iyi halde 5 saat yada 3-4 saat uyuyabiliyorum oda parca parca olarak
eski halimden eser yok su an
kilo da var 4 kilo falan
ama o sorun degil
zayifim zaten uzun boyluyum
ama tipim ciddi anlamda cpok degisti
ama birsey yapacak ne halim nede vaktim var
en fazla pc de stres atiyorum
hoooop kizim kalkiyor
yada baska isler
hep halsizim hep yorgun
sadece sen degilsin
kizim cok keyif veriyor ama
ama aynaya bakmiyorum pek
moralim bozuluyor
saclarimda feci dökülüyor
ben gecici bir durum diye rahatliyorum

canım benim ya hepimiz yaşadık bunları anne olmanın takılarıda göz altı torbaları morlukları sarkan yüz hamile gibi görünen vucut ama bence bi süre daha bunları kafana takıp savaş vermeye çalışma az dinlen bebeğinin uykusu düzene girsin bakarsın bunlara
bence bu ara makyaj yap sadece kendini ii hissetmek için

hımmm...... evet aynennn öyle...
yüzüm gözüm sarktı heryrim... makyaja fırsat buldukça dikkat edicem saol canım

yuzude coker ınsanın kırısıklıklarıda artar 80 yasındada hısseder.cok normal bunlar.benım uykusuzluktan kafam durmustu yorgunluktan.zamanla gececek yavas yavas.ya bırı yardım edecek yada sınırlı yorgun uykusuz bıseye donuseceksınız.kendı adıma soyluyorum cok kotuydum.ıkıncı bebegı bıraz erken yapmıssınız bence.kızım 2yasında ben cesaret edemıyorum bakamam ıkısıne bırden.allah analı babalı buyutsun saglıkla buyusunler.

yaaa doğrusu 2.si şöyle....

kızıma hamile kalmak için uzun zaman tedavi şu bu çok uğraştık...
kolay olmadı yaani e bende nasılsa normel yolla ben hamile kalamıorum die korunmadık....
ne biliiim oldu işte allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inşgerçekten kolay diiil çok zor anne olmak

bebegim 4 bucuk aylik
günde iyi halde 5 saat yada 3-4 saat uyuyabiliyorum oda parca parca olarak
eski halimden eser yok su an
kilo da var 4 kilo falan
ama o sorun degil
zayifim zaten uzun boyluyum
ama tipim ciddi anlamda cpok degisti
ama birsey yapacak ne halim nede vaktim var
en fazla pc de stres atiyorum
hoooop kizim kalkiyor
yada baska isler
hep halsizim hep yorgun
sadece sen degilsin
kizim cok keyif veriyor ama
ama aynaya bakmiyorum pek
moralim bozuluyor
saclarimda feci dökülüyor
ben gecici bir durum diye rahatliyorum

bosuna yorum yapmısımm

çokta sıkıntı yapma, uykusuzluktan şişmiştir yüzün. hamilelik kilolarınıda dert etme, yavaş yavaş verirsin. diyetede başlama sakın, sütün kesile bilir, yediğine içtiğine dikkat et yeter, bebek 6 aylık olsun öyle. ödem atacak şeyler kullan, yeşilçay gibi, belki ödem oluşmuş olabilir..

canım hamılelık hormonlarından dolayı gelıyor bu durum bırazda psikolojık alınganlık kendını çirkin görme vs... 2 tane altın gıbı evlat vermişsin sen tabıkı kolay değil yorgunsun vucut yorgun beyın yorgun kendıne asla çökmüşüm deme kiloyu verırsın ALLAHın ıznıyle :)​

çokta sıkıntı yapma, uykusuzluktan şişmiştir yüzün. hamilelik kilolarınıda dert etme, yavaş yavaş verirsin. diyetede başlama sakın, sütün kesile bilir, yediğine içtiğine dikkat et yeter, bebek 6 aylık olsun öyle. ödem atacak şeyler kullan, yeşilçay gibi, belki ödem oluşmuş olabilir..

çoğu zaman yemek yiyecek vaktim olmuo bile zaten emzirdikten sonra mama takviyesi yapıorum ....

eşim işten gelio yüzüme bakıp ne oldu hayatım çok mu hastasın ne bu halin dio e benimde iyice moralim bozuluo
yeşilçay emzirirken sakıncası olmaz diiil mi denerim bi teşekkürler

Back
X