Çocuk Hastalıkları uykuya dalamayan bebişleri olanlar yardım edin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Geçmiş olsun umarım biranönce uyku düzenine kavuşursunuz.

Amin inşallah... 3 aylık olunca düzene giriyor diyorlar inşallah girer düzene bizimde...
Moralini bozmak istemem ama girmiyorlar canim.benim oglum 18 aylik oldu.aksam 20.30 uyku saati ama 11 den once uyutamiyorum.herseyi deniyorum uyutmak icin ama olmuyor.sebebide benim maalesef.dogdugunda o kadar cok hata yaptimki.oncelikle bebegini kundaklamani tavsiye ederim ben yapmadim deli gibi pismanim.bebeginin uyanik kalma suresi en fazla bir saat.yarim saat emzirme.alt degistirme gaz cikarma ve azcik oyun iynayip yatagina yatirmazsan yyumuyor ve aglamaya basliyor.sonra sussun diye tekrar emziriyorsun bebegin uykuya daliyor.sonra noluyor bebegim emerken uyuyor baska turlu uyumuyor deyip bunu aliskanlik haline getiriyorsun.uyqndiktan bir saat sonra yatagina yatir elinle dokun guven duygusunu ver gerekirse uyuyuncaya kadar yaninda kal.biliyorsun 4 ayda aliskanliklar basliyor.boyle alistirsan hayatin kurtulur.benim gibi sinir kirizleri gecirmezsin.

Amin inşallah... 3 aylık olunca düzene giriyor diyorlar inşallah girer düzene bizimde...
Moralini bozmak istemem ama girmiyorlar canim.benim oglum 18 aylik oldu.aksam 20.30 uyku saati ama 11 den once uyutamiyorum.herseyi deniyorum uyutmak icin ama olmuyor.sebebide benim maalesef.dogdugunda o kadar cok hata yaptimki.oncelikle bebegini kundaklamani tavsiye ederim ben yapmadim deli gibi pismanim.bebeginin uyanik kalma suresi en fazla bir saat.yarim saat emzirme.alt degistirme gaz cikarma ve azcik oyun iynayip yatagina yatirmazsan yyumuyor ve aglamaya basliyor.sonra sussun diye tekrar emziriyorsun bebegin uykuya daliyor.sonra noluyor bebegim emerken uyuyor baska turlu uyumuyor deyip bunu aliskanlik haline getiriyorsun.uyqndiktan bir saat sonra yatagina yatir elinle dokun guven duygusunu ver gerekirse uyuyuncaya kadar yaninda kal.biliyorsun 4 ayda aliskanliklar basliyor.boyle alistirsan hayatin kurtulur.benim gibi sinir kirizleri gecirmezsin.

Yaşımıza 1 hafta kaldı, 6 7 aylıkken gece 9da bi yatardı çoğu zaman sabaha kadar uyur bazen mamaya kalkar 1 kere doyurur yatırırdım sabah 8-8.30a kadar güzel uyurdu. Hatta doktora söylemiştim kızmıştı bana 6 saatte bir uyandıracaksın diye ama bebekler uykudada besin alıyor ve uykusunda bile bazen mama almıyor diye kaldırmıyordum. Gel zaman git zaman 9 aylık oldu ve 1 günde bir hırıltı belirdi göğüste bronşit teşhisiyle hastane kaldık ilaçlar tedavi burun tıkanıklığı, devamında dişler,hatta kullandığımız bir ilaç halüsinasyon gördürüyor diye onuda kestik 3 aydır artık pertim çıktı. Hiç bir sorun yok şuan hali hazırda gelen dişte yok ama huy edindi diye düşünüyorum artık çünkü akşam 9da yatıyor gece 2ye kadar güzel uyuyor sonra gece 2den sonra yarım saatte bir kalkıyor çığlık çığlığa ağlayarak. Doyuruyorum yatırıyorum ama yok ayağıma alıyorum uyuyor yatağına yatırınca yine çok ağlıyor. Dün milupanın rezene çayını verdim ama yine aynı. Bi yerden birşeyi kaçırıyorum ama nerede hata yaptığımı bulamadım. Ufak bir ayrıntı ptesi akşamı banyo yaptırdım 9da yattı sabaha kadar kalkmadı, ama burun tıkanıklığı başladı korkuyorum yine kabus dolu günlere geri dönücez diye şuan yıkayamıyorumda. Arkadaşlar bir önerisi olan varsa paylaşsın benimle lütfen,objektif gözle nerede hata yapıyor olabilirim

Resmen benim bebeğimi tarif ettin benimki de öyle emerken uyuyo yerine koyunca 15 dkka hatta çoğu zaman hemen geri uyanıyor siz bu sorunu nasıl çözdünüz acaba bebiş şimdi tabiiki büyümüştr ama kullandiğınız bir uyku şurubu falan oldu mu acaba?

Merhaba, aradan cok zaman gecmis ama ayni anlattiginiz durumu suanda ben yasiyorum.
Gece derin uykuya dalinca guzel uyuyor.
Mesela bu aksam.21:30 da uyudu.22;30 da ciglikla uyandi. Sonra 23:30 a kadar yanindaydim.
Emziriyorum uyuyor. Yatiriyorum bir sure sonra uyaniyor. Bu sefer omuzuma alip sakinlestiriuorum.
Yatagina koyuyorum uyuyor. Sonra tekrat uyaniyor. 2. Ayindan buyana boyle. Suan 4.5 aylik.
Siz bu duruma bir cozum bulabildinizmi.acaba.
Ayni zamanda uyku egitimi vermeye calisiyorum. Memede yada omuzumdayken dalmadan yataga koyup orada gozunu kaoamasini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…