- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
İlk zamanlar bende de öyleydi. Çünkü deliksiz bir uyku uyumak istiyorsun bebeğin kaldıracağını, o an korkuyla uyanacağını düşündüğün için uykuya geçemiyorsun.Hanımlar 23 Temmuz sabahı sezeryan ile doğum yaptım...
Çok şükür bebek de ben de iyiyiz...
Sorun şu ki be uyuyamiyorum...
Bebek fırsat verdikçe dinlenmek istiyorum haliyle ama inanın bebek 1.5 2 saat uyusa bile ben o ara uykuya geçemiyorum...
Gözlerim kapalı sadece yatıyorum...
Ağrım sızım pek yok...
Ilk gun ayaklandım...
Gözlerimden uyku akıyor ama uyuamıyorum....
Neden ki?
Ya da çözümü var mı?
Yazdığınız konuyla alakasız ama hamilelik döneminde ikili test üçlü test falan yaptırdınız mı Allah analı babalı büyütsün bu aradaHanımlar 23 Temmuz sabahı sezeryan ile doğum yaptım...
Bebek fırsat verdikçe dinlenmek istiyorum haliyle ama inanın bebek 1.5 2 saat uyusa bile ben o ara uykuya geçemiyorum...
Ağrım sızım pek yok...
Ilk gun ayaklandım...
Neden ki?
Ya da çözümü var mı?
Hayırlı olsun öncelikle. Daha çok yenisiniz psikolojik olarak bebek uyanır da kalkamam veya illa uyumam lazım düşünceleri etkiliyordur belki. Kafanızı rahatlatmaya çalışın. Ilk doğum çıkışı bana da uyusana derlerdi uyuyamazdım bebegimin heyecanından. Uykuya düşkün olmama rağmen ilk zamanlar ben de pek uyuyamamıştım ama zamanla geçer bu durum. Olmazsa doktora danışıp rahatlatıcı çaylar falan denersiniz.Hanımlar 23 Temmuz sabahı sezeryan ile doğum yaptım...
Ağrım sızım pek yok...
Ilk gun ayaklandım...
Neden ki?
Ya da çözümü var mı?
Hamileligimin ilk dönemlerinde imkanları kısıtlı bir sehirdeydik. Hem özele hem devletin kadın doğum hastanesine gitmiştim. Özeldeki doktorum eğer her şartta doğuracaksanız bu testleri yaptırmayın demişti ikiliyi yaptırmadım.ama üçlü taramayı devlet hastanesinde prosedür gereği sanırım yapmışlardı sonradan farkettim o testi yaptıklarını hatta. Eğer bebeğinizi aldırma gibi bir düşünceniz yoksa yaptırmanıza da gerek yok tedavisi olan bir şey değil çünkü. Bazen testler hatalı çıkabiliyormuş boşuna gebeliginizde keyfiniz kaçmasın. Ama aldırma ihtimaliniz varsa kontrol ettirebilirsiniz.Yazdığınız konuyla alakasız ama hamilelik döneminde ikili test üçlü test falan yaptırdınız mı Allah analı babalı büyütsün bu arada
Hayırlı olsun öncelikle. Daha çok yenisiniz psikolojik olarak bebek uyanır da kalkamam veya illa uyumam lazım düşünceleri etkiliyordur belki. Kafanızı rahatlatmaya çalışın. Ilk doğum çıkışı bana da uyusana derlerdi uyuyamazdım bebegimin heyecanından. Uykuya düşkün olmama rağmen ilk zamanlar ben de pek uyuyamamıştım ama zamanla geçer bu durum. Olmazsa doktora danışıp rahatlatıcı çaylar falan denersiniz.
Amin...Yazdığınız konuyla alakasız ama hamilelik döneminde ikili test üçlü test falan yaptırdınız mı Allah analı babalı büyütsün bu arada
Konunuzu sabote etmis gibi olmayim ama burdan takip ediyordum sizi ben de 33+3 gunluk hamileyim. Siz ne kadarlikken dogum yaptiniz? Hastaneye gitmeniz gerektigini nerden anladiniz? Sezeryan sirasinda uyanik miydiniz? Hersey yolunda miydi? Cok tedirginim tecrubelerinizi paylasirsaniz minnettar olurum.Amin...
Yok yaptırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?