Uykuya dalamıyorum....

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.195
78
32
Hanımlar 23 Temmuz sabahı sezeryan ile doğum yaptım...
Çok şükür bebek de ben de iyiyiz...
Sorun şu ki be uyuyamiyorum...
Bebek fırsat verdikçe dinlenmek istiyorum haliyle ama inanın bebek 1.5 2 saat uyusa bile ben o ara uykuya geçemiyorum...
Gözlerim kapalı sadece yatıyorum...
Ağrım sızım pek yok...
Ilk gun ayaklandım...
Gözlerimden uyku akıyor ama uyuamıyorum....
Neden ki?
Ya da çözümü var mı?

İlk zamanlar bende de öyleydi. Çünkü deliksiz bir uyku uyumak istiyorsun bebeğin kaldıracağını, o an korkuyla uyanacağını düşündüğün için uykuya geçemiyorsun.

Sol elimi yüzüne koy gözünü kapat 15 doka hiç birşey düşünme uyursun canım cunku sol avuc uyku hormonu salgiliyo uykuya gecisin kolay olur ama öncellikle bebegim uyairsa naparim kalkamazsam vs vs dusuncelerden kurtul cunku bebegin uyaninca annelik ic gudusu seni kaldracakdir gule guke buyut bebeğini

Çok teşekkür ederim hanımlar... valla hakkatten görev gibi düşünüyorum uyumalıyım psikolojisi ile...galiba o da etkiliyor...

Yazdığınız konuyla alakasız ama hamilelik döneminde ikili test üçlü test falan yaptırdınız mı Allah analı babalı büyütsün bu arada

Gözünüz aydın, analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah.

Yanınızda size yardım eden birileri var mı?
Benim hem annem hem kayınvalidem yanımdaydı. Nasılsa bebeğime bakacaklarını beni uyandıracaklarını bildiğim için rahat uyuyordum.
Hamilelik boyunca uyuyamamanın acısını o ilk 2 3 günde çıkarmıştım resmen.

Belki siz de öyle dusunseniz rahat uyursunuz.

Hayırlı olsun öncelikle. Daha çok yenisiniz psikolojik olarak bebek uyanır da kalkamam veya illa uyumam lazım düşünceleri etkiliyordur belki. Kafanızı rahatlatmaya çalışın. Ilk doğum çıkışı bana da uyusana derlerdi uyuyamazdım bebegimin heyecanından. Uykuya düşkün olmama rağmen ilk zamanlar ben de pek uyuyamamıştım ama zamanla geçer bu durum. Olmazsa doktora danışıp rahatlatıcı çaylar falan denersiniz.

Yazdığınız konuyla alakasız ama hamilelik döneminde ikili test üçlü test falan yaptırdınız mı Allah analı babalı büyütsün bu arada
Hamileligimin ilk dönemlerinde imkanları kısıtlı bir sehirdeydik. Hem özele hem devletin kadın doğum hastanesine gitmiştim. Özeldeki doktorum eğer her şartta doğuracaksanız bu testleri yaptırmayın demişti ikiliyi yaptırmadım.ama üçlü taramayı devlet hastanesinde prosedür gereği sanırım yapmışlardı sonradan farkettim o testi yaptıklarını hatta. Eğer bebeğinizi aldırma gibi bir düşünceniz yoksa yaptırmanıza da gerek yok tedavisi olan bir şey değil çünkü. Bazen testler hatalı çıkabiliyormuş boşuna gebeliginizde keyfiniz kaçmasın. Ama aldırma ihtimaliniz varsa kontrol ettirebilirsiniz.

Ben de 1 temmuzda doğum yaptım. İlk birkaç gün dayak yemiş gibi geziyordum uykusuzluktan. Bebeğimin de gaz problemi olunca doktor rezene çayını önerdi. Sabah ve akşam olmak üzere yemeklerden sonra birer bardak içiyorum hem bebeğim uyurken yarım saat bile olsa uyuyorum hem de sütüm artıyor, gaz şikayetlerimiz de azaldı. Rezene çayı ben

Galiba psikolojik benimki... kafam çok dolu...

Canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun...
22 temmuzdada ben kızımı kucağıma aldım...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki...aynı şeyleri yaşadım az kalsın deliricektim...
İlk gece hiç uyumadım...ikinci gece saat 2, olmuş bebek uyuyor ben hala uykuya dalamiyorum...doktoruna yalvardım dedim uyku ilacı verin diye...emziirdigim için veremeyiz dediler...saat 4 te gözümü sokmaktan artık damarlarim çıktı ve ondan sonra bana bir ağlama geldi...hastane ayağa kalktı diyebilirim...ondan sonra biraz rahatladım...3 saate yakın uyumuşum...dün çıktık hastaneden evimi çok özlemişim,oğlumu çok özlemişim...hemen bı duş aldım...kulaklıklarimi taktım 1 saat daha uyumuşum...dün gecede 6 saate yakın uyudum ve zindeyim çok şükür...o durum inan ki geçici kalıcı değil yani...evham ve tedirginlik oluyor...şu an uyumak istemiyorum mesela...evinde daha rahat olursun merak etme

Amin...
Yok yaptırmadım.
Konunuzu sabote etmis gibi olmayim ama burdan takip ediyordum sizi ben de 33+3 gunluk hamileyim. Siz ne kadarlikken dogum yaptiniz? Hastaneye gitmeniz gerektigini nerden anladiniz? Sezeryan sirasinda uyanik miydiniz? Hersey yolunda miydi? Cok tedirginim tecrubelerinizi paylasirsaniz minnettar olurum.

Gozun aydin ablacim cocuk yengec burcu oldu cok duygusal olur simdi kiyamam ona ben bu arada uyuyamanin sebebi anneliktir ya cocugu duymazsam ya aglarsa ben uyursam emin ol zamanla gececektir insallah sapsaglikli kocaman bir genc kiz ya da erkek olur

ayy doğdu muuu , Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun insan çok yorgunsa gerçekten zor uyuyor.hatta uyuyamıyor.bir yandan da bilinçaltın tetikte şimdi.her an bir çağrı bekliyor bebekten o yüzden dalamıyorsun.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün youtube da uykuya dalmaya yardımcı videolar var acaba açıp dinleseniz yardımcı olur mu bir deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…