Uyluk germe ameliyatı olanlar

nursimaa

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
94
34
288
İstanbul
Merhaba yakında uyluk germe ameliyatı olacağım,forumda okuduğum kadarıyla çoğu kişide dikiş açılması olmuş korkmaya başladım.Bu ameliyatı olup herhangi bir sorun yaşamayan var mı ya da sorun yaşamamak adına tavsiyeleriniz nelerdir?

Bende olacagim daha once kol ve karin germe oldum adece sağ kolumun ve sol diresgimin orda biraz acilma oldu karnımdada bi tik acilma oldu doktorlar söylemiyor ama malesef 3 aydan sonra yavaş yavaş açılmaya basliyor dikisler

Eklentiler

• 1000169375.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 27
Bende olacagim daha once kol ve karin germe oldum adece sağ kolumun ve sol diresgimin orda biraz acilma oldu karnımdada bi tik acilma oldu doktorlar söylemiyor ama malesef 3 aydan sonra yavaş yavaş açılmaya basliyor dikisler
geçmiş olsun. sizinki dikiş açılması değil ama genişlemesi. o biraz genetik sanırım. konu sahibinin bahsettiği şey dikişlerde kaynamadan önce atma, açılma oluyor. bazen pansumanla bazen tekrar dikerek çözüyorlar. benim de kafamı karıştırıp korkutan bi şey. genelde bacak germede yaşanıyormuş

Öyle mi? Kol germede dikiş açılır mı korktum çok
Bu fotoda normal o zaman?

Bende kol ve karın germe oldum şimdi sıra bacakta ama nedense bacaktan biraz korkuyorum

Evet tam olarak söylemek istediğim buydu karın ve kol germe ameliyatı oldum açılma gibi bir sorun yaşamadım.Dikiş genişlemesi maalesef bazı bölgelerde mevcut doktorum zaten bunu söylemişti.Beni korkutan ameliayt sonrası böyle bir problemle karşılaşmam doktoruma çok güveniyorum ama bacak bölgesi zor birde bünyeyle alakalı durumlarda olabiliyor.Ben bacak ameliayatı oldum dikiş açılması yaşamadım diyen birini duysam içim rahatlayacak sanki

türkiyede çok fazla bacak germe yaptıran yok galiba, ya da deneyim paylaşan yok. olanlar hep dikiş açıldı diyor. ben yurtdışı hesapları bulup takip ediyorum tiktoktan özellikle. bacak germe süreçlerini video ile yayınlıyorlar, onlardan daha dikişim açıldı diyeni görmedim. açıkcası o kadar araştırmama rağmen bu ihtimal karşıma çıkmamıştı beni de görüştüğüm bi doktor uyardı. dikişi açılmayan hastam yok nerdeyse dedi benim de gözümü o korkuttu

Öyle mi? Kol germede dikiş açılır mı korktum çok
Bu fotoda normal o zaman?
kol germede dikişi açılan hiç duymadım. risk tabi açılabilir ama genelde bacakta açılıyormuş. bacaktaki dikey çizgide değil de kasıktaki dikişlerde yaşanıyormuş sorun. hareketli bir bölge eklem kısmında diye sanırım

Merhaba ben 25 ağostosta uyluk germe basen lipo oldum bide iç bacak lipo ben dikişlerde sorun yaşamadım açılma ws dikiş hattım gayet güzel siz dikkatli olırdanız korseyi de kullanırsanız sorun yaşamazsınız ben o konuda şükür yaşamadım ama ağrı çok yüksek hiç sizi kandırmayayım ama değiyor

Ben oldum dikişim açılmadı çok şükür bu gün 40. Gün dümdüz hattım ama doktorum dümdüz yapmış dikişleri içten sonrada yapıştırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…