uyum sorunu

Bazı arkadaşlarında dediği gibi iş eşte bitiyor.

Eşin seni hiç bir durumda savunmuyorsa, ailesinden seni geri planda tutuyorsa eşinin sana ne kadar değer verdiğiyla alakalıdır.

Eşin seni inan çok sevseydi seni kıracak hiçbirşey yapmazdı.Ben böyle düşünüyorum.

Artık onun annesi, babası, amcası, dayısıda sen olmuşsundur.

Neden erkekler, evlendiklerinde artık bir yuva kurduklarının farkında olmuyorlar?

Eşinle konuş.

İzah et durumu.

Ben olsam çok kızardım eşime.

10 yıl beraber olman birşeyi değiştirmez.Önemli olan aynı çatı altında yaşaman.

Bazı huylarını ancak bu şekilde anlarsınız.

canım benım malesef son yazıdıgn cumleler benım eşimin ailesınede uyuyor..kadın hep susmalı ölsede gebersede ailesıne yasadıgı zorlukları asla anlatmamalı kendı basının caresıne bakmalıı cahılce düşüncelerr bunlar ama kendılerını süper zeka sanmalarıı adamı bitirıyor

evet aynen öyle herşeyi onlar çok bilir sonuçta dediğin gibi süper zekalar

yazılanları okuyunca Ankaradan, eşimin ailesi ve kendi ailemden uzaklaşıcam diye seviniyorum, uzak olursak belki sadece özlerler bişeyleri didiklemezler diye umuyorum ama yağmurdan kaçarken doluyada tutulabilirim :S

İşte çok önemli bu konu,okudukça strese giriyorum ya bizde sorun yaşarsak diye:18:
Sadece o kişiyle değil ailesiyle de evlenmiş oluyoruz ve iyice tanımamız gerek.Hem iki ailenin anlaşması da önemli.
Off ne zor işler,bence eşinizle konuşmalısınız bu konuyu hayatınızda daha az olmalılar.Allah kolaylık versin

canım bence strese girmene hiç gerek yok illa bütün erkekler ve aileleri aynı olcak die bişey yok. bi kere evlilik zaten zor bişey ama güzel bişey inan. ama önemli olan seçim kesinlikle... ailesiyle de aranda bi mesafe mutlaka olsun, kişiliğini açıkça ortaya koy ki senin özel alanına kadar girmesinler. sadece evlenek olanları uyarmak istedim. aslında sadece evlikte bütün ilişkilerinizde mutluluk istiyorsanız kesinlikle karşınızdakiyle ortak noktalara sahip olmanız lazım ki birbirinizi anlayıp güzel vakitler geçiresiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…