Bebek Beslenmesi Uyumadan önce bebeğime ne verebilirim sütüm yetmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mafas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
154
58
103
34
Bebeğim 8 aylık bazı günler sütüm az oluyor geceleri bebeğim aç olduğu için uyumuyor pirinç unu bebe bisküvisi falan veriyorum ama çok içime sinmiyor şişiriyor diye duydum.formül süt falan mı vermeliyim ne kadar vermeliyim bana yardımcı olur musunuz lütfen

Bence bebek sütü vermelisin ben öyle yapıyorm 6 ölçek veriyorum

Bence bebek sütü vermelisin ben öyle yapıyorm 6 ölçek veriyorum

2 aylıkken evolvia almıştım içmedi Başka marka denesem içer mi ki.sade mi veriyorsunuz bebe bisküvisi falan koyuyor musunuz?sizin bebeğiniz kaç aylık

2 aylıkken evolvia almıştım içmedi Başka marka denesem içer mi ki.sade mi veriyorsunuz bebe bisküvisi falan koyuyor musunuz?sizin bebeğiniz kaç aylık
9 aylık bebeğim aptamil kullanuyorum ben ek gıdaya 4ayda geçtik sütü sadece gece veriyorum 11 12 gibi sadece süt olarak veriyorum biberonla

9 aylık bebeğim aptamil kullanuyorum ben ek gıdaya 4ayda geçtik sütü sadece gece veriyorum 11 12 gibi sadece süt olarak veriyorum biberonla

Bugün bebelac aldım ama hiç içmedi belki sever diye bebe bisküvisi koydum içine yine içmedi ama kayısı püresine karıştırdım onu yedi Zaman'la alışır mı tadına bilmiyorum uyumadan önce verebilsem yeterli olacak aslında

Back
X