İşyerinde de yoruluyorsundur.
Uyumasan bile yatmak istersin.
O kadar yüklenme kendine bence.
Merhaba, sabah 8 akşam 6 saatleri arasında bir firmada muhasebecilik yapıyorum.Akşam 7 de evde oluyorum yemekti kalkdırdı akşam 8-8 buçuk oluyor. Ve sınava hazırlanıyorum..YGS'ye....Sorunum şu: okadar çok yorgun ve uykulu oluyorum ki derse bakarken uykum geliyo..yinede her akşam bakmaya özen gösteriyorum ama çok az zamanım kaldı...Şu uyku işini bi halledebilsem ya uyumak istemiyorum..12 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum...Ama ben gece 2 ye kadar uyanık kalıp ders çalışmak istiyorum fakat başaramıyorum. Uykuya yenik düşüyorum ondan sonra da kafamı çok duvarlara vururum..
Nasıl uyanık kalabilirim lütfen bana bi akıl verin...Çünkü yetmiyor böyle bana kalan saatler...2 ay kaldı iki ay 4 saat 5 saat uyusam ölmem yani.Ama aptal kafam işte test çözerken bırakıp yatıp hunharca uyumak istiyorum.İlaç olur ne bilim başka bi yöntem olur..Ne yapmalıyım lütfen bi çare???
12 de yat ama 5 de kalk. 7 saat uyku nedir çok fazla.Merhaba, sabah 8 akşam 6 saatleri arasında bir firmada muhasebecilik yapıyorum.Akşam 7 de evde oluyorum yemekti kalkdırdı akşam 8-8 buçuk oluyor. Ve sınava hazırlanıyorum..YGS'ye....Sorunum şu: okadar çok yorgun ve uykulu oluyorum ki derse bakarken uykum geliyo..yinede her akşam bakmaya özen gösteriyorum ama çok az zamanım kaldı...Şu uyku işini bi halledebilsem ya uyumak istemiyorum..12 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum...Ama ben gece 2 ye kadar uyanık kalıp ders çalışmak istiyorum fakat başaramıyorum. Uykuya yenik düşüyorum ondan sonra da kafamı çok duvarlara vururum..
Nasıl uyanık kalabilirim lütfen bana bi akıl verin...Çünkü yetmiyor böyle bana kalan saatler...2 ay kaldı iki ay 4 saat 5 saat uyusam ölmem yani.Ama aptal kafam işte test çözerken bırakıp yatıp hunharca uyumak istiyorum.İlaç olur ne bilim başka bi yöntem olur..Ne yapmalıyım lütfen bi çare???
Merhaba, sabah 8 akşam 6 saatleri arasında bir firmada muhasebecilik yapıyorum.Akşam 7 de evde oluyorum yemekti kalkdırdı akşam 8-8 buçuk oluyor. Ve sınava hazırlanıyorum..YGS'ye....Sorunum şu: okadar çok yorgun ve uykulu oluyorum ki derse bakarken uykum geliyo..yinede her akşam bakmaya özen gösteriyorum ama çok az zamanım kaldı...Şu uyku işini bi halledebilsem ya uyumak istemiyorum..12 de yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum...Ama ben gece 2 ye kadar uyanık kalıp ders çalışmak istiyorum fakat başaramıyorum. Uykuya yenik düşüyorum ondan sonra da kafamı çok duvarlara vururum..
bende bi firmada muhasebecilik yapıyorum, bende 8/7 çalışıyorum, bende ygs ye gireceğim, üstelik uzaktan eğitimle üniversite okuyorum
veeee uyumaktan başka hiç bişi düşünmüyorum. uyumak uyumak uyumak.
varsa çaresi alırım bi dal
kafan yoğunsa düzgün de uyuyamazsın ki sürekli bölünür uykun
acaba öğle aralarını mı değerlendirsen dedim
eline al sandiviç elmadır muzdur öğlenleri
bir yandan sor çöz bir yandan ye
12 de yat ama 5 de kalk. 7 saat uyku nedir çok fazla.
Neden tekrar giriyorsun sınava ne okuyordun 4 yıllıktı galiba,okul puanın yarısı kesilecek.Ve bence kendini bu kadar yorma sağlıgından olursun.hehehe aynı şekilde bende aynı zamanda istanbul üniv. de okuyorum
yavaş yavaş alistir. Uykusuzken çalışmak verimli olmaz. önce fiziksel ihtiyaçlarını gidermelisin. 2 dk 2 dk kisalt uykulariniah 5 te uyanabilsem...7 saat uyku bana okadar yetersiz geliyo ki sabah kalmak ölüm gibi...sanki mıknatıslı yatak beni çekiyor. sabahları çok zor uyanıyorum..hep 2 dk daha 2 dk daha
Neden tekrar giriyorsun sınava ne okuyordun 4 yıllıktı galiba,okul puanın yarısı kesilecek.Ve bence kendini bu kadar yorma sağlıgından olursun.
Örgün mü düşünüyorsun hangi bölümü istiyorsun.Coğrafya okuyorum 4 yıllık evet. okul puanım zaten pek mühim değil. Ne yorulanlar vardır ya...tıp okuyanlar filan hep uykusuz ders çalışıyolar nebilim hem okuyup hem çalışıp hem anne olanlar var...ben tembelim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?