Uyumaya varsa derdime derman olabilirmi

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Nisanlim bana bir kaç haftadır çok soğuk davranıyor. Onu kaybetmek istemediğimi düşünüyor bu yüzden nasılsa elimde diyerek bana ilgisiz ve uzak davranıyor. Gerçekten çok uzuluyorum :KK43:

bu işten kolayı mı var canım, siz de azıcık uzak davranın da kaybetme korkusunu tatsın eccik. kimse kimseyi çantada keklik görmemeli.:KK69:

Nisanlim bana bir kaç haftadır çok soğuk davranıyor. Onu kaybetmek istemediğimi düşünüyor bu yüzden nasılsa elimde diyerek bana ilgisiz ve uzak davranıyor. Gerçekten çok uzuluyorum :KK43: onunla konusun eger sıkıldıysa (malum havalar sıcak hepimizin üzerinde bir yorgunluk ) anlayisla karsilayi. ve uzerine gitmeyin eger boyle bisey olmadigini soylerse biraz dhaa az mesaj atmaya calisin birakin o sizi arasin merak edilen siz olun buarada aurekli neden boyle davraniyorsun sıkıldın mı diye sormak onun egosunu daha fazla arttirmaktan baska bi ise yaramaz :KK68::KK25:umarim araniz biran once duzelir

Eklentiler

• indir (2).jpg
    indir (2).jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 67
Cnm sen bastan ipin ucunu kacirmissin.o_O
Biraz mesafeli davran oda afedersin ama okuz degilse anlar sorar sana, kendini toparlar :21:

Nereye kadar taktik ve numaralara başvuracaksınız, sizin eldeki keklik olmadığınız anlaması için, yada onu kaybetmekten korkmadığınızı anlaması için. evlenince de mi bu hissi vereceksiniz sürekli ona. Yazık değil mi size, bu beyin yorgunluğu değil de ne.

Ay yaaa Allah bana demekki doğuştan umursamazlık vermiş.Şu birine ''vazgeçilmez olduğunu hissettirme'' kabiliyetim,zerre yok.Ve bu bi nimetmiş,buraya gelene kadar haberimde yoktu.
Umursamaz olun,kazanırsınız.

Önce açıkça konuşmayı deneyin.
Madem öyle bende soğuk davranırım derseniz ilişkiniz iyice çıkmaza gidebilir.
Önce sorun problem nedir diye, ortada sorun yoksa keyfiye böyle davranıyorsa o zaman nabza göre şerbet verirsiniz.

X