Uyumayan bebeğim

hep mi uykusuz yoksa geceleri mi sadece?

süreklo bir uykusuzluğ varsa; bunu yazdığıma inanamıyorum ama doyuyor mu acaba?

uyku öncesi bir duş aldırıp, bebek yağıyla masaj yaptıktan sonra giydirip öyle uyutsanız. ayağınızda da sallıyormuşsunuz; ayağınızda sallarken de karnını, bacaklarını okşayın; ayaklarına masaj yapın, ellerini tutun kendisine sarılır gibi...

bir de okuyun çocuğu nazara karşı

Geçti benim kızım bi yere gidince huysuzlasiyor hep evimde olmak istiyor malum yeni gelin olunca da büyüklere ziyaret isteniyor torun sevilmek falan kapıdan girince basar ağlamayı ama evde melek ama aZRa isminde olan çocuklar hep böyleymiş bugün bir aZRa annesi soyledi

hep mi uykusuz yoksa geceleri mi sadece?

süreklo bir uykusuzluğ varsa; bunu yazdığıma inanamıyorum ama doyuyor mu acaba?

uyku öncesi bir duş aldırıp, bebek yağıyla masaj yaptıktan sonra giydirip öyle uyutsanız. ayağınızda da sallıyormuşsunuz; ayağınızda sallarken de karnını, bacaklarını okşayın; ayaklarına masaj yapın, ellerini tutun kendisine sarılır gibi...

bir de okuyun çocuğu nazara karşı
Gündüz daha sakin yapıyorum canım odasını sevmedi diyorum gezdiriyorumda odaları ilk baslarda cok sakin bir bebekti mama aldım canım ama içmedi sağıyorumda 1.5 biberon dolduruyorum canım nazar duasınıa babaannesi okuyor sürekli bende yusuf suresini dinletiyorım

Burda okumuştum bnde ne be süresinin belli ayetleri var uyuşmayan çocuklar için onu bi sene istersen

Burda okumuştum bnde ne be süresinin belli ayetleri var uyuşmayan çocuklar için onu bi sene istersen

Geçti benim kızım bi yere gidince huysuzlasiyor hep evimde olmak istiyor malum yeni gelin olunca da büyüklere ziyaret isteniyor torun sevilmek falan kapıdan girince basar ağlamayı ama evde melek ama aZRa isminde olan çocuklar hep böyleymiş bugün bir aZRa annesi soyledi
İlginc benim oğlum da emin efe efe koyduk diyemi efeleniyor acaba :)

Back
X