- 10 Ekim 2016
- 150
- 46
- 98
- 30
- Konu Sahibi sekerimbuz
Yok canım bildiğin yaygara basıyorDoktorada gotrmussun aslinda aglama sekli flan nasil ikinarak flan aglamio dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bildiğin yaygara basıyorDoktorada gotrmussun aslinda aglama sekli flan nasil ikinarak flan aglamio dimi
Suan nasıl gectimiBenimki huysuzdu
Şimdi böylese yürürken hiç düşünmek bile istemiyorum :)Öyle vallahi bi dönem düzeliyor bi dönem aynı yuruse yorulur diyooolllaaa bakalim
Sevdigi bebek sarkilari flan yokmu ari viz viz :)) yada kirmizi balik flan ben aciom bazen dikkatini cekecek seyler yapiodumYok canım bildiğin yaygara basıyor
Uyusun canım uyusun sende dinlenirsin biraz benimde yüzüme bakıp sırıtıyor şimdi yalandan ağlıyor :)Bizimki uyudu
Gündüz daha sakin yapıyorum canım odasını sevmedi diyorum gezdiriyorumda odaları ilk baslarda cok sakin bir bebekti mama aldım canım ama içmedi sağıyorumda 1.5 biberon dolduruyorum canım nazar duasınıa babaannesi okuyor sürekli bende yusuf suresini dinletiyorımhep mi uykusuz yoksa geceleri mi sadece?
süreklo bir uykusuzluğ varsa; bunu yazdığıma inanamıyorum ama doyuyor mu acaba?
uyku öncesi bir duş aldırıp, bebek yağıyla masaj yaptıktan sonra giydirip öyle uyutsanız. ayağınızda da sallıyormuşsunuz; ayağınızda sallarken de karnını, bacaklarını okşayın; ayaklarına masaj yapın, ellerini tutun kendisine sarılır gibi...
bir de okuyun çocuğu nazara karşı
Acıyorum canım kedilli ninnimiz var onu seviyor ama bazende hiç takmıyor ama uyudu cok sukur inş uyanmaz :)Sevdigi bebek sarkilari flan yokmu ari viz viz :)) yada kirmizi balik flan ben aciom bazen dikkatini cekecek seyler yapiodum
Hadi bakalim dalinca sende uyu hemen bariAcıyorum canım kedilli ninnimiz var onu seviyor ama bazende hiç takmıyor ama uyudu cok sukur inş uyanmaz :)
Denicem canım saol :)Bide nazar duasi flan acsana telden sende oku bi yandan
Saol cnm üstünü incede giydirdim ama uyumadı tilki uykusu benim oğlum 5 dk uyuyor uyanıyor :)Odaniz sıcaksa bunaladabilir aklima helen her ihtimali yaziorum ama umarim yardimci olabilirim
Tamam canım saol :)Burda okumuştum bnde ne be süresinin belli ayetleri var uyuşmayan çocuklar için onu bi sene istersen
Erkek cocuklari hep boyle galibaSaol cnm üstünü incede giydirdim ama uyumadı tilki uykusu benim oğlum 5 dk uyuyor uyanıyor :)
İlginc benim oğlum da emin efe efe koyduk diyemi efeleniyor acaba :)Geçti benim kızım bi yere gidince huysuzlasiyor hep evimde olmak istiyor malum yeni gelin olunca da büyüklere ziyaret isteniyor torun sevilmek falan kapıdan girince basar ağlamayı ama evde melek ama aZRa isminde olan çocuklar hep böyleymiş bugün bir aZRa annesi soyledi