- 25 Haziran 2016
- 7.501
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
normalde cok guzel uyurdu simdi uyumuyor.aglasa derdi var hasta yada diş cikariyor diyecem ama aglamiyor.Benimki de 22 aylik su 2 haftadir uyumuyo cocuk. Atak yasiyorlarmis bazen ruya falan gormeye badsiyorlarmi korkuyormus. Daha ayagimda yeni uyudu sipa
Aynen dediginiz gibi benim oglumda 22 aylik o kadar guzel uyku duzeni vardi 1 haftadir beni perisan etti.. Demek ki bu yuzdenmişBenimki de 22 aylik su 2 haftadir uyumuyo cocuk. Atak yasiyorlarmis bazen ruya falan gormeye badsiyorlarmi korkuyormus. Daha ayagimda yeni uyudu sipa
evet azi disleri cikiyor ama aglamasi gerekmez miydi yada huysuzlukDis olabilir...
Ozellikle azilar
uyumasinda sorun yok hemen uyuyor.fakat daha yarim saat olmadan uyaniyor sanki hic uykusu yokmus gibiBenimki de 22 aylik su 2 haftadir uyumuyo cocuk. Atak yasiyorlarmis bazen ruya falan gormeye badsiyorlarmi korkuyormus. Daha ayagimda yeni uyudu sipa
Her cocuk bir degil .. Ya da her disin sancisi ..evet azi disleri cikiyor ama aglamasi gerekmez miydi yada huysuzluk
bilmiyorum dediginiz dogru olabilir.diger dislerini cikarttiginda hic boyle bi sorun olmamisti.azi disleri agrili mi geciyorDişi çıkıyordur belki. Sancısı anlık gelip gidiyorsa ağlamıyordur ama dalmasını da engelliyordur.
Benimkide oyle canim zaman zaman boyle yasadim bende bir gunu o urunu tutmuyouyumasinda sorun yok hemen uyuyor.fakat daha yarim saat olmadan uyaniyor sanki hic uykusu yokmus gibi
biraz once uyuttum tek basina yataktan cikmis telefonumu almis iceriye dans ederek giriyo.gulsem mi aglasam mi bilemedimHer cocuk bir degil .. Ya da her disin sancisi ..
Agri yapip dalmasini engelliyor olabilir.
Ya da dis degilse atak evresi olabilir.
Benim oglum dogdugundan beri bu tabirde oldugu icin artik yadirgamiyorumbiraz once uyuttum tek basina yataktan cikmis telefonumu almis iceriye dans ederek giriyo.gulsem mi aglasam mi bilemedim
tesekkurler guzel dilekleriniz icin.kac gecedir uyumuyorum alisacagiz artikBenim oglum dogdugundan beri bu tabirde oldugu icin artik yadirgamiyorum
Size bol sabirlar.
Umarim gecici evredir yoksa cok yipratici uykusuzluk.
Disleri de kolayca cikar ins.
Sevgiler.
Kulakları kaşıyıp çekiştirmesi,diş çıkarmaya mı işaret???Dis olabilir...
Ozellikle azilar.. Damaklarina bakin. Agri kesici surup verin. Elleri agzinda mi. Kulaklarini kasiyor mu cekistiriyor mu.
Kulaklardan sinir uclari gectigi icin doktor bize oyle demisti. Cidden de gozlemleyonce oyleydi. Eli kulaginda hep cekistirirdi dis donemi ozellikleBenim minnakım da bu modda:/ sabah beş buçukta kalkmıştık
Bi iyice uyusa nolur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?