Bebek Beslenmesi Uyumuyo uyumuyo uyumuyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İnşallah en kısa zamanda atlatırız:dua: henüz 40 ımız bile olmadı. Huzurlu uykusunu görsem yetecek bana, gariptir benim kızım sallanmayı da sevmiyor illaki kucakta olacak.
Rabbim bebislerimizin ve bizim yar ve yardimcisi olsun kuzularimiz kucucuk canlariyla aci cekiyorlar en kisa zamanda gecsin insallah

Benim kizimda bir aylik ayni sorunu yasiyoruz ayagimdan indiriyorum uyaniyor gaz sorunu ayri dert ne yapcagimi şaşirdim hep ikiniyor

sunnetimiz kaldi malesef.aneatezi doktoru son anda yapamam dedi.cikti bizimde sinirler tepelere cikti...cocugun en az 10 kilo.olmasi gerekiyomus ne alakaysa...ve nie basta solemiyosun..
Bir arkadaşım bebeği doğar doğmaz bir arkadaşım da bebeği 20 günlükken sünnet yaptırdı. İkisi de 10 kilo değildi ve çok rahatlamışlardı. Eğer genel anestezi düşünmüyorsanız bence başka bir doktora görününmenizde fayda var.

Bu coklu gida alerjisinin nasil teshis ettiler
Daha hastaneden çıkmadan yüzünde döküntüler oluştu. Dr adaptasyon sivilcesi iki haftaya düzelir dedi. İki hafta içinde ben bir şeyler yedikten sonra artıyor akşm hafifliyordu. Dikkatimizi çekti başka dr a gttik süt grubunu keselim 10/15gün dedi bayağa hafifleyince neredeyse bitmiş gbiydi. Süt grubunu yumurtayı zamanla sivilce yerini kusmaya( diyete devam ederken) kanlı dışkıya bırakınca esas olay ortaya çıktı. Eliminasyon diyetiyle dr kontrolü ilişkisi teşhisi koydu.

Back
X