Uyurken birden korktum

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
332
53
34
Merhaba sevgili hamişler. Sizleri tanımasam da hepinizi gerçekten çok seviyor ve saygı duyuyorum çünkü o kadar zormuş ki bu süreç içine girince anladım. Sormak istediğim şeye gelince. Bugün kahvaltıdan sonra koltukta arkam dönük uyuyakalmışım eşim dan diye odaya girince kapının sesinden birden çok korktum ve irkildim bağırarak uyandım yani dehşet içinde kaldım. Birden arkamı döndüm filan. Hem ani korku yaşamış hem de ani hareket yapmış oldum. Forumda birden korkup bebeğinin kalbi duran biri vardı. O beni çok etkiledi. Acaba bebeğime birley olmuş mudur? Siz de bu tarz ani korkular yaşıyor musunuz ve sonra bundan dolayı içiniz içinizi yiyor mu benim gibi😔

Sakın olun bişey olmamıştır inşallah şu durumda etkilenmeniz çok normal . Sadece biraz özen gösterin ani hareketlerden kaçının. Bende düşünüyodun insan engel olamiyo ki canından bı parca daha çok onu düşünüyosun bır gun ayağım takıldı düşmemek için zor tuttum kendimi bebeğime bişey olacak diye ama sonrasında korkumdan bayılmıştım hemen doktora gitmiştik 🙂

Merhaba sevgili hamişler. Sizleri tanımasam da hepinizi gerçekten çok seviyor ve saygı duyuyorum çünkü o kadar zormuş ki bu süreç içine girince anladım. Sormak istediğim şeye gelince. Bugün kahvaltıdan sonra koltukta arkam dönük uyuyakalmışım eşim dan diye odaya girince kapının sesinden birden çok korktum ve irkildim bağırarak uyandım yani dehşet içinde kaldım. Birden arkamı döndüm filan. Hem ani korku yaşamış hem de ani hareket yapmış oldum. Forumda birden korkup bebeğinin kalbi duran biri vardı. O beni çok etkiledi. Acaba bebeğime birley olmuş mudur? Siz de bu tarz ani korkular yaşıyor musunuz ve sonra bundan dolayı içiniz içinizi yiyor mu benim gibi😔
O içindeki bebek varya o kadar güçlü ki bunu ilerleyen haftalarda daha çok anlayacaksın o sana tutunmak için elinden geleni yapıyor aklına öyle şeyler getirme unutma sen onu ne kadar istiyorsan o seni daha fazla istiyor bu iş ekip işi💕💕

Daha 2 gün önce ultrasona girmiş olmasam şimdi hemen gidip baktıracağım inanamazsınız öyle korkuyorum ki sabahtan beri içim çayır çayır yanıyor. Ultrason zarar verir diye korkuyorum bu sefer de

Back
X