Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

bravo sana :hooray:çok farketmiş 2 kilo vermen benimde senin gibi vermem gereken 3 , 4 kilom var

bu hafta çok dikkat ettim artık verene kadar böyle devam edeceğim inşallahhihoyyyt

çok teşekkürler tatlım .. iyi oldu sölediğin.... bende bakayım ozaman bir sosyete pazarlarına....belki bir ihtimal bulurum şans.... dediklerini dikkate alacağım ..çok sağ ol füsfüsüm...:1hug:

oyyy çok tatlısın canım benim ya....:1hug:
sağolasın hirremim tatlı anne adayım benim:asigim:
bravo sana :hooray:çok farketmiş 2 kilo vermen benimde senin gibi vermem gereken 3 , 4 kilom var

bu hafta çok dikkat ettim artık verene kadar böyle devam edeceğim inşallahhihoyyyt
inşallah yaza kadar olalım incecik ablammkaydirigubbakcemile2
çok güzel pijamann rengi harikaaa
saolasın çiçeemmma.s.

gülsu canım yaa ne giysen yakısıoo çok uyumulusun bitanemm geçmiş olsunn a.s.

saol malibu öle düşünmene sevindim geçti kuzucum bi hafta çektimm iyiyim çok şükür...

[/URL][/IMG]bu gece de bööleyimm..

yine yine yeniden harikasın ablacığım dediğim gibi ne giysen yakışıyora.s.
ben daha ne yazıkki çorapsız dolaşamıyorum yatana kadar ayağımda çorap oluyor ayaklarım çoküşür benim bu arada baktımda birsürü pijamam var ama hiç eflatunrengi pijama

yok senin ve whiterosun eflatun pijamalarınıza bayıldım bundan sonra alacağım ilk pijama eflatun olacak:lepi:

şık değil ama içinde çok rahat ettiğim yeşil kadife pijamalarım

barçman abla nassssı huzur veriyosun varya..
vala sakin sakin yatağımda uzanmışım sanki, dert yok..sıkıntı yok..iç acıtan bişi yok..telaş ve vakitsizlik yok..
yaza yakın bahar sabahı..pencerenin önündeki yatak..
cam az aralık..kuş sesleri , yaprak hışırtıları..mümkünse dalga sesi..
offff offfffffff :asigim::asigim::asigim:

teşekkürler ablamŞeniz

oo sende ne cevherler varmış meğersem:lepi:süprizzzzz:

çok şai,r ruhlusun vallaaa:bbo:

bela geliyorum demiy tabiii -tatlicadiarzu-
arık napalım madem eklemişsin kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

çoh çirkin

kabıll et funda benim o göz kamaştıran güzelliğimi çekemediğini
yiyosa o zaman o paçoz halini koyda görelimkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…