Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

tesekkür ederim canım :1hug: :1hug::asigim:hihoyyyt a.s.

hepinizzzzzzzzzzzzzzzzz çok sevmlisiniz:)seksisinek ismi gibi pek bi seksi:)

Ayy hepiniz harikasınız bayıldım yaaaa...
Hürremcim leopar desenle muhteşem görünüyorsun canım benim...

barçman hanım ve sevgili hamişimiz hürrem sultan ve diğer fıstıklar

benim pijamam da pembeli olana benziyor.içindeyken çekemedim
o kadar kusur kadı kızında da olur idare edin

pijaman çok güzelmiş bir ara üstündede görmek isterim amaa

hmmmm... çok tatlıymış....
şimdi bende hastane için pijama yada gecelik takım arıyorum.. ferah çamaşırlarına gittim.. mütiş şeyler var....birde şahinlerde var.. çok hoşlar... ama hamiş gecelik yada pijama takımı ya... çok da içime sinmedi.. daha çeşit bakıyorum alınca sizede eklerim...

.......

.....

....

:uhm:kızlar hangisi daha kullanışlıdır acaba....:uhm:...CADIARZU

Son düzenleme:
hürremciğim bebişimizi sık sık emzireceğin için göğüs kısmı açılanlar daha kullanışlı olur bence

hürremciğim bebişimizi sık sık emzireceğin için göğüs kısmı açılanlar daha kullanışlı olur bence

efet bana da öle geldi..
bide sanki bunlar accık dar gibi kalıpları itibari ile..
birazdaha salaş ve geniş olursa daha rahat edersin gibi geldi bana nisanın annesi :asigim: :1hug: :ecrin_bebek:

günaydın ve iyi haftasonları kızlar

barcman abla normal kıyafet gibi çeşütlü ve desenlü picamaların var senin sanırsam :içelim: gördüklerimin hepici çok güsel..
ben gelende gece yatarken gecelik giyorum hani uzun bol penye şeklinde olanlar varya , çok rahat oluyolar.
ama evin içnde görsen çoğu zaman paçozumdur :dance:
evin beslemesi modundayım resmen delikafaduldendelikafadulden

bide şey dicem acep picama partisimi yapsak naapsakk böle resimler kesmiyi artık :icecream:

mağazadaki kızlarda öle dedi.. onlara bakıyorum....ama hala karar veremedim ..peki ablacım pijamamı gecelik takımmı hastane için ideal olan...?:uhm:

efet bana da öle geldi..
bide sanki bunlar accık dar gibi kalıpları itibari ile..
birazdaha salaş ve geniş olursa daha rahat edersin gibi geldi bana nisanın annesi :asigim: :1hug: :ecrin_bebek:

:

daha geniş tazda olanlara mı bakayım diyorsunuz..CADIARZU. hmmm ewet ya doğru bide ben sezaryan olcam ...delikafadulden
geniş daha iyi doğru sölüyorsun bol kesim robadan falan dimi...:uhm:

teşekkürler ablamŞeniz pijama partisi bana uyar valla ohh rahat rahat ottururuzhihoyyyt

mağazadaki kızlarda öle dedi.. onlara bakıyorum....ama hala karar veremedim ..peki ablacım pijamamı gecelik takımmı hastane için ideal olan...?:uhm:

sezeryan olunca pijamadan ziyade gecelik daharahat olur sonuçta sıksık pansuman yapılacak ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…