tesekkür ederim canım :1hug: :1hug::asigim:hihoyyyt a.s.seksi sinek harika görünüyor tatlım maşallah fiziğin harika:1shok:
ablacım ya ne çok pijaman var senin öyle:uhm:
acaba günlük hayatta nasılsın merak ettim valla gece böyle şık gündüzü Allah esirgesin bikaç esbabını görmüştüm ama kaydirigubbakcemile3
abla açıkcası valla 18'lik kız gibisin yavvvdelikafadulden
hürremim sen hala aldım de o dapdatlı göbüşün olmasa bilmeyecez hamiş olduğunu
bu arada 2 günlük kesintiden sonra baya korkuttun beni elim tel.de bekledim:mymeka:
yok yokŞeniz
ablam ya.... ne kadar çok gece kılığın var.:1shok:. sana yetişmemiz imkansız.... yine süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...:hooray:.
Ayy hepiniz harikasınız bayıldım yaaaa...
Hürremcim leopar desenle muhteşem görünüyorsun canım benim...
hürremciğim bebişimizi sık sık emzireceğin için göğüs kısmı açılanlar daha kullanışlı olur bence
hürremciğim bebişimizi sık sık emzireceğin için göğüs kısmı açılanlar daha kullanışlı olur bence
efet bana da öle geldi..
bide sanki bunlar accık dar gibi kalıpları itibari ile..
birazdaha salaş ve geniş olursa daha rahat edersin gibi geldi bana nisanın annesi :asigim: :1hug: :ecrin_bebek:
:
efet bana da öle geldi..
bide sanki bunlar accık dar gibi kalıpları itibari ile..
birazdaha salaş ve geniş olursa daha rahat edersin gibi geldi bana nisanın annesi :asigim: :1hug: :ecrin_bebek:
barcman abla normal kıyafet gibi çeşütlü ve desenlü picamaların var senin sanırsam :içelim: gördüklerimin hepici çok güsel..
ben gelende gece yatarken gecelik giyorum hani uzun bol penye şeklinde olanlar varya , çok rahat oluyolar.
ama evin içnde görsen çoğu zaman paçozumdur :dance:
evin beslemesi modundayım resmen delikafaduldendelikafadulden
bide şey dicem acep picama partisimi yapsak naapsakk böle resimler kesmiyi artık:icecream:
mağazadaki kızlarda öle dedi.. onlara bakıyorum....ama hala karar veremedim ..peki ablacım pijamamı gecelik takımmı hastane için ideal olan...?:uhm:
günaydın güzeller güzeli ; gece gündüz şık ablam....sanada iyi hafta sonları inşallah.... idolümsün....yerimseniben
yine şık ve muhteşem görünüyorsun.:asigim:. maşallah sana..[/QUOT
teşekkürler birtanemŞeniz
sezeryan olunca pijamadan ziyade gecelik daharahat olur sonuçta sıksık pansuman yapılacak ablam
tamam ablam dikkate alacağım... böle modellerie bakayım o zaman...fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?