Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

kimse pijama giymiyormu loooo kaydirigubbakcemile3 cıbıldakmı yatıyorsunuz:uhm: ben kırmızı pijamalarımla geldim

kimse pijama giymiyormu loooo kaydirigubbakcemile3 cıbıldakmı yatıyorsunuz:uhm: ben kırmızı pijamalarımla geldim

ablacım havaların ısınması sebebiyetiyle buraya koncak foto sayısıda azaldı zaarkaydirigubbakcemile3
ama en yakın zamanda koycem bi fotomuda coşsun biraz topik:1closedeyes:
bu arada sana yine dicek bişi yok kırmızılar içinde pek şirinsin:asigim:Şeniz

teşekkürler ablacığım buraya hiiiç rağbet yok neyse ben eklemeye devam edeyim bakalım

barçman ne kadar çok vede çok çok güzel pijamaların var
tabii hepside çok yakışmış

barçman ablacım hiç üşenmedim kalktım bütün gece uyurken giydiğim pijamalarımı tek tek giydim fotolarımıda çektim:))))
genellikle bunu bu aylarda giyerim

oy derenciğim ne güzel pijamaların varmış senin bir pijama kolik olarak bayıldım

ama fiziğinde şahane doğrusu onun için çok güzel taşımışsın pijamalarını
saten pijaman çok asilmiş gri pijamalarının üstlerine bayıldım

DEREN23 HEPSİDE ÇOK YAKIŞMIŞŞ

BARÇMAN ABLA SENİN KAÇ TANE PİJAMAN VAR YAHU BEN SAYAMADIM VALLA MAŞALLAHkafamçokkarıştı

çok ama çok teşekkür ederim ablacım ama ben genelde saten giyemiyorum ancak nisan mayıs eylül ekimde giyerim ama diğerleri yaz kış çıkmaz beğenmene çok sevindim teşekkür ederimkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

DEREN23 HEPSİDE ÇOK YAKIŞMIŞŞ

BARÇMAN ABLA SENİN KAÇ TANE PİJAMAN VAR YAHU BEN SAYAMADIM VALLA MAŞALLAHkafamçokkarıştı

ooo daha birsürü var ablam ben her akşam duşumu alıp pijama değiştirim bu yaz kış hiç değişmez alışkanlık işte ne yaparsın başka türlü rahat uyuyamıyorum

zeksüyüm demi hem pyjmayi cikarmak sonra zor oluyorgamyoncuiremsu giyme sende edi eniste daha bir memnun olur:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 ne ayıp ne ayıp o çıkarmayı sever

aman tanrım ben neler diyorum hep senin yüzünden z@z@ hanımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…