Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

Teşekkür ederim ablam,ta kendisiyim :))bende öpüyorum seni kocaman kocaman.Şeniz

Teşekkür ederim ablam,ta kendisiyim :))bende öpüyorum seni kocaman kocaman.Şeniz

yaşasın çok sevindim dönüşüne hihoyyytkendi güzel aklı fikri güzel strawım benim sakın gözümün önünden ayrılma artık

barçman ablacım yine yakıysın ortalığı

yakarım romayıda yakarım benim göbek adım NERONkaydirigubbakcemile3

teşekkürler ablacığımŞeniz

ben fotomu çekmeye çalışırken yaramaz nazlıcan yanımda top oynuyordu

onun için fotoda topumuzda var

Ben fotodaki güzellikten,topu falan göremedim.Allah nazarlardan saklasın seni ablam,bitanesin

canım benim yaaŞeniz sen beni sevdiğin için öyle geliyor bu arada güzellik görmek i,stiyorsan aynaya bak hem gerçek aynalara hemde gönül aynana seni çok seviyoruma.s.:asigim:

ben mini şortlu takımlar yada saten şık gecelikler giyip yatıyordum. ama bir sabah aniden 5 şiddetinde depremle uyanıp dışarı kaçmak zorunda kaldığım için artık pijama yada eşofman ile yatıyorum. korktuğum için yatarkende giyimime dikkat ediyorum artık. ne olur ne olmaz dimi?

geçmiş olsun canım tabiki tedbirli olmakta yarar var

huhu ben geldimmm düğünden geldim ve rahat bişiler giymek istedim bunları giydim ve bugünde böyle uyicamm :CüvCüv:

Öptüm herbikesciklerii Şeniz

huhu ben geldimmm düğünden geldim ve rahat bişiler giymek istedim bunları giydim ve bugünde böyle uyicamm :CüvCüv:

Öptüm herbikesciklerii Şeniz

senin giydiklerinden çok pozlarına hastayım zaten çok sekersin yine....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3alkisalkisalkis

kırmızı hasta olarak beni bilen bilir zatenyerimseniben yerimseniben yerimseniben
ayakkabılarım,botum, montlarım,eşofman takımlarım,gecelik ve pijamalarım,çamaşırlarım kısaca herşeyim kırmızıdır.delimiyim neyim neysee :dilcikar::dilcikar: bende bu topikteyim artıkk :roflol: kırmızıyı seviyorum ve kırmızı pijamalarım :roflol::roflol:

hadi ben birazdan geceliklerimle yatcamm.zatii sizle paylaşmak için giydim pek rahat edemiyorum satenle yatarkenna.s:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…