Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

bende geldimmm DEREN VE BARÇMAN ABLAM maşalah subanallah diyorum sizeee

işte benim her açıdan çekilmiş pasaklı halimm:CüvCüv:

birşey söyliyimmi belinay bugüne kadar sana en yakışan bu pijaman olmuş

yani benim sana hep söylediğim şey ne derece doğru ortada vücuduna yapışmayan hafif bol kıyafetler sende süper duruyor boy pos yerinde çok güzel bir kızsın allah için

ama hep yanlış kıyafetler seçiyorsun ablanı bir dinlesen muhteşem görüneceksin

zayıflığını avantaja dönüştüreceksin

ayy barçman abla bayıldım bu pijamaya benim annemde çok sever bööle pijamaları bende onun üzerin de görünce çok beğenirim sizi çocuk ruhlularr...a.s.

sorma ablam benim içimdeki çocuk hiçbir zaman ölmeyecek buı arada anneni çok merak ediyorum onunla çok ortak noktamız var

Ablam dinliyorum işte seni bak siyahtan yavaş yavaş geçiyorum sıra düzenlemelerde :CüvCüv:

EEE günün anlam ve önemine göre bende böyle uyicam bu gece rahat rahattt :lepi::lepi::sm_cool::teytey::içelim::hooray:kaydirigubbakcemile3

aynen ablacımm aynenn : geliyos gidiyos yenios adioss :teytey: te tee okaaa :içelim:

Bir tek sana tutuldu bu kalpler. Sevdanın uğruna tanımaz hiç engel. Bizim için heves değilsin sen Fener, AŞKIN BİZE YETER!!! laaaylaay lllaallaaaaaaaaa llaaaaaaallaaaaaaaay

inönüü sustuuu bizi dinliyorrr gerisini sölemimm netten dinleyinnnnn :sm_cool
:

Çok Şeker ve zevklısınız hanımlar yaa kadın olmanın en gÜzel yÖnlerınden bırı uyurken bıle gÜzel gÖrÜnmek sevıyorum valla bakımlı bÖyle Şıkır Şıkır hanımları

nan belinay:roflol: ben twety hihoyyytolmam lazım çünkü o sarışın sen de slwester olman lazım oda senin gibi esmer ama sen daha güselsinn :teytey::teytey:

:roflol::roflol::roflol: hayranım kıvrak zekana yahuuu alkisalkisalkisalkisalkisalkis​

hafiye belinayım ne güzelmiş pijaman cıvıl cıvıl

bilgisayarım düzelsin bende foto ekleyeceğim kızlar:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis dedektirftim unutmaaaa ablacımm beğenmene sevindimmm, hadi düzelsin bilgisyarın artık yaaaaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…