Uyurken Giydiklerimizi Burada Paylaşalım

ya kızlar bu topici çok beğendim..gerçi barçman ablamız açarda kim girmezki....

yanlız benim giydiklerim pek bi açık...kaydirigubbakcemile3
ayıptır söylemesi çok ateşli hatunumdur sositososito sositososito :roflol:
nasıl yapcaz yavvvv :sm_confused:

baktığım sayfalarda giyinilenleri çok beğendim....çok hoşlar vallaaaa...güzel uykularda giyinin hepiniz a.s.

kıskanç kıskanç kıskanççç:)))
benim ki daha güzel:1closedeyes:

hee özendim napeem ayol kıskandığım yeterki senn olll Dostumu kıskanmicamda kimi kıskancammm seni kıskanıyorsam bundan gurur duyarım bikerem kankaa bu arada birileri tarafından izleniyorum nereye gitsem dank diye oraya geliyleeerrr ne yapasam dank diye onu yapiyylerrrr çoook komikk oliyleer sen anladın onu ( hani bize geldiğinde konuşmuştuk yaa bahsettiğim bişey vardııı ) sengözlerimebaksanabay öle gülüyorumkii çok ilgilerini çekiyorumm canımm ayrılamıyorlar benden MÜKEMELMİYİM NEYİM NEDERSİNNN:CüvCüv:

kızlar pijamalarınızda sizin kadar güzelalkisalkisalkis

bence bu laflarından dolayı tepki alıyosun bazı üyelerden canm...

bilirsin kendini övenleri pek hoş karşılamazlar...bence ama...

kendi fikrimi söyledim belinaycım yerimseniben

teşekkür ederim paticcim.. ee zaten dobraları ve doğru söyleyenleri pek sevmezlermiş sanırım bu doğru bi laf. neyse bende böyleyim işte seven sever yani sevin beni sevin beni demiyorumki ben kimseyi.. hem bu lafım benim çok sevdiğim dostumaydı onunla aramızda olan bir diyalog dandolayı buraya yazdım onu.. neysee canım dedimya kimse sevmek zorunda değilki beni sadece açık sözlü dobrayım hepsi bu e yani üstüne alınacak beni sevmicekler diede ben kendimi değiştiremem fikirlerime düşüncelerime sözlerime gem vuramam bende buyum işte,. ince fikrin düşüncen için ayrıca teşekkür ederim..

ya sizler ne güzel yazlıklara geçmişsiniz ben halen üşüyorum hele ayaklarım hiç sınmıyosenağlama

senin patilerini yerim bennn.. bittim bittim ben onlara yaaa benimde vardı bitane ama altı çok eskidi iyice berbat oldu atmak zorunda kaldımm kısmetse yine alıcamm ay çok şirin yaa patilerin ve sennnn alkisalkisalkis:lepi:

senin patilerini yerim bennn.. bittim bittim ben onlara yaaa benimde vardı bitane ama altı çok eskidi iyice berbat oldu atmak zorunda kaldımm kısmetse yine alıcamm ay çok şirin yaa patilerin ve sennnn alkisalkisalkis:lepi:

sagol popişi güzel yafrimmm:jeyyar: onları giymesem donarak ölürüm heralde:roflol:

sagol popişi güzel yafrimmm:jeyyar: onları giymesem donarak ölürüm heralde:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızz ölmessin (ALLAH KORUSUN) deme öle.. valla şekerim şuan bil yarım şort ve askılarlayım bizim evimiz sıcak ee birde ağaçların olduğu bölüde evimizin cephesi o yüzden sıcalık kendini iyice hissettiriyor ama yorgan örtüyorum bakma böle giyindiğime kaydirigubbakcemile3​

gece sütyenle nasl yatıyosunuz yaa ben eve gelince çıkarıyorum hemen valla :teytey:
resmden belli yani :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…