uyurken rezil oldum:(

Bende çoğu zaman ağlarım rüyamda veya sayikliyomusum...rezillik degil ki bu kocaniz o sizin gülmekten gayet doğal belki ruyanizda o an komik bişey görüyordunuz..ben eşimin gözünün önünde hemde evin içinde düştüm bide canın acıdı agldim sonra birlikte güldük benim o halimetakmayin böyle seyleri

Anlamadim, bu kisi esin degil mi?
Insan koynuna girdigi esinin yaninda guldu diye rezil mi oluyor? Ister uykuda olsun, ister uyanik.
Esinle birbirinizi tam tanimadan ya da gorucu usulu filan mi evlendiniz, aranizda bir mesafe mi var? benim aklima utanmak icin baska sebep gelmiyor da.

yok gorucu usulu falan deyil,severek
ama yinede utandim o anda

karı koca olunca rezillik falan olmuyor hiç birşey sevgili olsanız neyse....ben de zaman zaman konuşuyormuşum uykumda ama utanmıyorum eşimden

ay lutfen bunumu dert ettin diyenler yazmasin konuma,zorla girdirip yaz demiyoruz ki Allah Allah. Benim icin dert bu evet,bitti. Kucumsemek te ne yani? bazen cidden anlamiyorum insanlari. gelip burda evli bir adami seviyorum diye konu acarsak dert oluyor,disinizin kovuguna yetiyor her halde.
ne tuhaf insanlar var ya.
tek diyebilceginiz sey icimi rahatlatmak adina
uzulme cnm dogaldir demek
hepsi birden dert mi bu dert mi bu bik bik.. benim icin dertlutfen ayni gereksiz yorumlar gelmesin.

yeni evliyiz. balık yaptım. fazla oldu. karşı komşuya vereyim dedim. ama biraz utandım. tabağı verip döndüm kıkır kıkır gülerek ve koşarak daireme giriyordumki koridora kapaklandım. eşim çok güldü bende öyle . olan bacağıma oldu kanadı yara oldu

eğer komşu kapı gözünden bakıyosa ki olabilir işte rezillik budur :)))))))))

kuzum iyide gülmüşsün
küfür etmemişsin
gaz kaçırmamışsın
utnamak niyedir ?
zaten millette bunu anlamadı
???????????
yani rüyanda müstehcen bişey görüyordun
güldün
eşinde bunu farketti de mi
utandın
anlamadıkki
:26:

artık eşler arasında yok gaz çıkardım yok öksürdüm ayıldım bayıldım yok o.surdum s.çtım REZİL OLDUM diye buraya yazıyorlar ya ben ŞOK oluyorum. nasıl evlilik hayatınız var ben anlamıyorum.
belki hasta olacağız yatalak olacağız elimiz ayağımız tutmayacak ne dicez ay rezil mi olacağız.
ben düşük yaptım ama çok zor geçti bacaklarım tutmadı ayağa kalkamadım eşim kollarımdan götürdü sarıldı bana ve tuvaletimi yaptırdı. hiçte rezil olduğmu düşünmüyorum minnet ediyorum . biliyorum ki başıma birşey gelse bakar bana.
lütfen daha gerçekçi olun . hayat öyle toz pembe değil

rezıllık bı durum yok valla gaz cıkarsan bıle rezıllık değil karı kocasınız cunku o başka bi şey..

ne diyorsun sen kız kardeşim patronunun yanında gaz çıkartmış :)
bende arkadaşımın yanında gaz kaçırmıştım o gün bugündür benimle konuşmuyor :)))))))))))

ay bu çok kötü, ben de utanırdım ondan. Arkadaş bir derece de patrondan utanırdım.

Gülmek ayıp mı sizin oralarda?

Ben sevgilinin yaninda gaz cikarmistim
Bu rezillik sayilmaz bence :)
Eşiniz ne düşündü onu merak ettim siz gulerken

Ben de eşimin yanında azıcık pırtlatmıştım. Çok utandım ama.

Sonra da ne şirin pırtlatıyorsun sen öyle bi daha yap bakıyım demişti.

Ben nerelere gidim sen böyle resil olduysan bi gün nişanlım uyuyodu bende gittim sarıldım öyle sarılıp uyumuşuz neyse sonra uyandık falan döndü bana bi an yorganı deliceksin diye çok korktum dedi güldü artık gaz çıkarma derecemi siz düşünün

bir kere de değil midesi kötüymüş. dk da bir dırt dırt . hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya devam etmiş patronda kardeşimde :)

o bağırsaklarından geliyor olmasın, gurultu gibi. yani o kadar pırt pırta nasıl renk vermemiş. İnsan o vakit ses falan çıkarır dikkat dağıtmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…