uyurken rezil oldum:(

Gülmek ayıp mı sizin oralarda?

bir onceki yorumum da gereksiz yorum istemedigimi soyledim.
cok bilmislikten baska bir vasfiniz varsa anlarsiniz o yorumu degilmi Elmayra hanim?
her konuya boyle tepeden tepeden yorum yapmak zorundamisiniz?
tum yorumlarinizdan kibirliliginiz icinizdeki fesatlik akiyor resmen normal degilsiniz. neyse konum kapatilsin. cevabinizin okunmayacagina emin.olabilirsiniz;,sevgiler gorusuruz bir kac gun sonra:)

ay bu çok kötü, ben de utanırdım ondan. Arkadaş bir derece de patrondan utanırdım.

Ben de eşimin yanında azıcık pırtlatmıştım. Çok utandım ama.

Sonra da ne şirin pırtlatıyorsun sen öyle bi daha yap bakıyım demişti.

o bağırsaklarından geliyor olmasın, gurultu gibi. yani o kadar pırt pırta nasıl renk vermemiş. İnsan o vakit ses falan çıkarır dikkat dağıtmak için.

karnından gurultu geliyormuş zaten. karnından burnunda k.....dan hepsi karışmış. ben olsam gülerdim vallahi. ses çıkartsa ne olacak duyarki adam

Neye göre gereksiz pardon? Konu acmışsınız, ben de özünü yitirmeden soru sordum size.

Kimseye tepeden yorum yapmıyorum, konu dışı mesaj da yazmamışım, neye göre fesat neye göre kibir?

Görüşürüz elbette.

aslında rezillik değil bence çok çok şirinlik bu.
bence eşinizde sizi çok tatlı ve şirin olarak görmüştür.

Muhtemelen rüyanızda bir olay görmüşsünüzdür,ona gülüyorsunuzdur,geçen akşam benim kardeşimde rüyasında sayıklıyordu ama bildiğin konuşma sonrasında da gülüyordu,önce uyandırmaya çalıştım uyanmadı sabah olunca söyledim hatırlamıyorum dedi.

ruyami hic hatirlamiyorum
esimin yataga girmesiyle kahkaha attim resmen,kendi sesimi duyuyorum ama susamiyorum yada uyanamiyordum

Merak ediyorum çok mu soğukkanlı bir havanız var? Bunun bozulmuş olabileceğinden, bundan sonra ciddiye alınmayacağınızdan korkmuş olabilir misiniz ya da zaten ciddiye alınmadığınızı düşünüp bu durumun daha da kötüleşeceğinden tedirgin olabilir misiniz?

Evlilikte boyle seylere rezillik denmez bencede…yeni evlisin herhalde…yoksa ilerde neler goreceksiniz neler…hic biri rezillik degil inan bana..hepsi gayet normal

yani ne biliyim esimde olsa boyle durumlarda utaniyorum
aslinda cok civigizdir birbirimize karsi ama bende anlamiyorum.

uyurken yapılanlar rezillik değildir aslında, yarı baygın mı yarı ölümüydü hangisiydi bilemedim ama öyle oluyorsun derler halk arasında..
siz rezilliği ben evlenince görün, çok deli yatıyorum, yanımda yatan insanı tekmeliyorum, yorganları yastıkları uyurken sağa sola fırlatıyorum, kafamı aşağı sarkıtıyorum ben her gece rezilim :)

yani ne biliyim esimde olsa boyle durumlarda utaniyorum
aslinda cok civigizdir birbirimize karsi ama bende anlamiyorum.

Uykusunda gülen arkadaşlarım var, aslında çok sevimli bir şey bence ve aksinin düşünüleceğine ihtimal vermezdim sanırım o yüzden de çok ilgimi çekti konunuz. Bu konuyu dert edinmenizin nedenini gerçekten merak ettim ve bilinçaltınızla ilgili olabileceğini düşündüm, yanılıyor da olabilirim anlamak istedim.

seninde allah yardimcin olsun

ama oyle tatli bi gulus deyildi
baya bagira bagira. ben olsam esimin yerinde korkardim. onunda cok komigine gitmistir kesin bir sene anlatip durur herkese eminim

karnından gurultu geliyormuş zaten. karnından burnunda k.....dan hepsi karışmış. ben olsam gülerdim vallahi. ses çıkartsa ne olacak duyarki adam

Ben de olsam açıklama yapardım herhalde.. hastayım yanlış anlamayın karnımdan geliyor diye:26:

ama oyle tatli bi gulus deyildi
baya bagira bagira. ben olsam esimin yerinde korkardim. onunda cok komigine gitmistir kesin bir sene anlatip durur herkese eminim

İşte demeye çalıştığım bu, herkese anlatıp durmasında da bir sakınca yok. Herkesle birlikte bu olaya gülüp eğlenmelisiniz hatta herkese siz kendiniz anlatıp kendinizle dalga geçmelisiniz.

Bir de normal zamanlarda komik bir olay karşısında bu şekilde hiç gülmediniz mi? İlk defa mı böyle kahkahayla güldüğünüze tanık oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…