Uyurken zorlanıyorum

caspermamy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
58
4
98
35
İzmir
Merhaba arkadaşlarım hamileliğimin 9. Haftasındayım daha çok yeniyim ve daha yolun çok başında olduğumu biliyorum. Gece uyurken biraz gerinirsem karnım içerden acıyo zorlanıyorum yani uzun süre kolumu başımın üzerine uzatıp yatamıyorum. Sizce bu durum normalmi sizde böyle şeyler yaşadınızmı yada yaşamak için çom erken değilmi. Ayrıca bu mide bulantıları vs ne zaman başlar ben şükür allaha buzamana kadar ne mide bulantısı ne baş dönmesi nede aş ermelerim oluyo. Hatta bazen hamil olduğumu bile unutuyorum :) yardımcı olursanız bana çok mutlu olurum teşekkür ederim canlarım :))

merhaba canm hayırlı olsun bebegın :)
ben yenı yenı uyurken zorlanıyorum göbiş buyudgu ıcın senın haftalar en rahat haftalarımdı ne bulantı ne kusma ne aserme halada olmadı cok sukur rahat bı hamılelıkteyım ama herkez bı olmuyor tabıkıde :)
druna bır danıs derım bu haftalarda biraz erken gibi

Merhaba arkadaşlarım hamileliğimin 9. Haftasındayım daha çok yeniyim ve daha yolun çok başında olduğumu biliyorum. Gece uyurken biraz gerinirsem karnım içerden acıyo zorlanıyorum yani uzun süre kolumu başımın üzerine uzatıp yatamıyorum. Sizce bu durum normalmi sizde böyle şeyler yaşadınızmı yada yaşamak için çom erken değilmi. Ayrıca bu mide bulantıları vs ne zaman başlar ben şükür allaha buzamana kadar ne mide bulantısı ne baş dönmesi nede aş ermelerim oluyo. Hatta bazen hamil olduğumu bile unutuyorum :) yardımcı olursanız bana çok mutlu olurum teşekkür ederim canlarım :))

mümkün olduğunca gerinmemeye çalış yatarken çünkü hamileyken uzanmak gerinmek iyi değil. bide mide bulantının olmaması çok güzel rahat bi hamilelik geçirirsin. bide herkesin midesi bulanır diye bişey yok bazı kişilerde hamilelikte mide bulantısı olmaz

Teşekkür edeim canlarım sağolun yardımlRınız için. Ocağın 3ü gibi kontrolüm ozaman danışayım diye düşünüyorum. Ahh sormayın bu mide bulantısı kusma yüzünden kocişim bana çok takılı sen beni kandırıyosun hamiş olan kusar sen hamile değilsin diye dalga geçiyo benimle ama ben hiiiççç tın halimden gayet memnunum :) allah herkese böle hamilelik versin ne diyebilirimki :)

Back
X