Uyusam uyansam yıllar geçmiş olsa keşke:(

Türk psikologlar derneği cocuklarda yas anne baba el kitabı yayınlamış.internetten pdf olarak indirebilirsiniz

Ne guzel, Allah her anneye bu cumleyi duymayi nasip etsin insallah. Baska konulardaki yorumlarinizi da okuyorum oglunuz gercekten cok sansli :) bazen sevgisiz, sorumsuz, şiddet egilimli babalari görünce ya öyle olsaydi daha kotu olurdu diyorum bazen ya bana da bir sey olursa diye cok korkuyorum sonra hizla bu düşünceleri kovuyorum inaniyorum guzel seyler olacak, bu gunler de geçecek sadece zaman lazim

Bilmiyorum bu iyi mi kötü mü ama ne olursa olsun kendini birakabilen bir insan degilim bu olayda da boyle oldu güçlü olmaliyim oyle gorunmeliyim diye çabaladım hep. Ben kendimi birakirsam her sey daha kotu olacakmis gibi geliyor. Bu da cok iyi bir sey degil aslinda ama yapim boyle.

Nasıl hissediyorsaniz onu yaşayın ama kendiniz için de destek almayı ihmal etmeyin.Dualarimiz sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…