• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyusamda hiç uyanmasam hepsi hayal olsa

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
O kadar yorgunumki ağlayamıyorum bile karanlık odada sessizce yutuyorum hıçkırıklarımı böyle yaşlar yüreğime akıyo sanki boyle yalancı olunmaz yada bu kadar adi olunmaz acım belki başkasına küçük ama bana o kadar büyükki sadece sevmiyorsanız umut verin insanlara sonra ne varsa alın o umutu ellerinden :KK42:

Evet lanet olsun ama düşünsenize ya 3 ay boyunca gece gündüz konuştunuz söyleyin ya bu kalp tasmi

Ben de küçükken üzücü bi olay yasamistim dua ederdim bunların hepsi rüya olsun diye.. Başlığınizi görünce o aklıma geldi. Ne oldu acaba..

Yani o kadar aldatılmiş ve kalbim parcalanmiş hissediyorm ben herhalde en enayi insanım bu dünyada yada Vijdan yok oldu Ada'mla 3ay gece gündüz konuştum nette tanışmıştım ve bugün bana nişanlandığını söyledi 1 ay sonra evleniyomuş

florasita .!.:
O kadar yorgunumki ağlayamıyorum bile karedenlervarda sessizce yutuyorum hıçcanım ama alarımı böyle yaşlar yüreğime akıyo sanki boyle yalancı olukadarsurdurada bu kadar adi olunmaz acım belki başkasına küçük ama bana o kadar büyükki sadece sevmiyorsanız umut verin insanlara sonra ne varsa alın o umutu ellerinden :KK42:

zor canim ama atlatirsin insallah ne ayrilik acilari atlatanlar var 3 ayla yirtmisin yine 7 8 yilini heba edenler var bi de soyle dusun adi pisligin tekiymis ve en onemlisi yalanciymis boyle bor insanla nereye kadar surdurmek isterdin kii

Yani o kadar aldatılmiş ve kalbim parcalanmiş hissediyorm ben herhalde en enayi insanım bu dünyada yada Vijdan yok oldu Ada'mla 3ay gece gündüz konuştum nette tanışmıştım ve bugün bana nişanlandığını söyledi 1 ay sonra evleniyomuş
nette tanışmalardagüvenilir insanla olmak çok düşük bir ihtimal... Gece gündüz sizle konuşurken aynı anda başkasıylada konuşabilmiş demekki..Gerçek hayatıyla ilgili hiç bilgi vermemiş size...

Nişanlısına ulaşma şansın yokmu bi şekilde

Evet lanet olsun ama düşünsenize ya 3 ay boyunca gece gündüz konuştunuz söyleyin ya bu kalp tasmi
9 ay oldu hala konuşuyoruz başka bişey yoko_O
dün bende bi hayal kırıklığı yaşamıştım, yanlış anlamışım diye
ama iki gündür açıklamaları düzeltti biraz.
zor bir durum gerçekten, ama dürüst olmayan biriyle olmadığınız için üzülmeyin bence:KK66:

Ya bide düşünsene çok seviyormuş adi aşıkmış aşktan bahsediyor benimle konuşurken ona yazıyo rezil

O kadar yorgunumki ağlayamıyorum bile karanlık odada sessizce yutuyorum hıçkırıklarımı böyle yaşlar yüreğime akıyo sanki boyle yalancı olunmaz yada bu kadar adi olunmaz acım belki başkasına küçük ama bana o kadar büyükki sadece sevmiyorsanız umut verin insanlara sonra ne varsa alın o umutu ellerinden :KK42:
hayırlısı bu ne
sukret daha gecte anlayabılırdın bu yuzden sanlısınnnn

Back
X