• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuşturucu bağımlısı eş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o adam ve o adamın ailesinden fırsatın varken kaç kurtul.
3 gün sonra kendini o adama u-yuşturucu parası temin etmek için çalışırken bulacaksın.
adamın ailesinede ölene kadar hizmetçi olacaksın.
tablo çok net.
siz daha uykudan uyanamamışsınız.

Eşimin uyuşturucu (metamfetamin) kullandığını öğrendim iki çocuğum var bu süreçte bir kez bıraktı ve tekrar geri başladı en son yatılı tedaviyi kabul etti maddi sıkıntılardan dolayı da kirayı ödeyemeyip kaynana kişisiyle yaşamayı kabul ettim orada da kaynanamdan psikolojik baskıya maruz kaldım. Kendilerine göre suçlu oğulları değil benim çünkü ben uyuşturucu içtiğini kimseye duyurmayıp kendi aramızda halletmeliymişim eşim de böyle düşünüyor bu arada. Her şeye göz yumdum çocuklarım için fakat eşim tedaviyi yarıda bırakıp geldi ve aynı şekilde içip geceleri eve gelmemeye devam etti bende dayanamayıp ailemin evine yerleştim ve boşanma davası açtım. Başta eşimin umrunda değildim bende boşanmak istiyorum diyordu duruşmaya yakın bizsiz yapamayacağını ve tedavi olacağını söyledi. Mahkemede de hakime tedavi göreceğini ve zaman istediğini söyledi hakimde davayı 3 ay erteledi. Şu an amatemde ayakta tedavi görüyor , iyileştikten sonra iş bulup ev tutacağını söylüyor. Eşimi hâlâ seviyorum. Çocuklarım da henüz çok küçük. O kadar yıprandım ki psikiyatriye gittim depresyona girdiğimi söyledi şu an ilaç kullanıyorum. Ailem düzelmeyeceğini bir süre sonra tekrar içeceğini ve boşanmamı söylüyor. Eşim aslında çok merhametli bize düşkün ama düştüğü bu illet onu bizden uzaklaştırıyor çok farklı birine dönüştü. Bende babasız büyüdüm çocuklarımın babasız büyümesini istemiyorum fakat uyuşturucu içen bir babayla da büyütemem. Ailemle de pek anlaşamıyorum. Sık sık tartışıyoruz. Şu an çocuklarımla salonda yatıyoruz. Abim çocuklar ses yaptığı zaman onlara bağırıyor çocuklar korkuyor her ne kadar bağırma diye uyarsam da haliyle bu da benim zoruma gidiyor. Eşimin yanında olup ona destek mi olmalıyım ( tedavi olduğundan emin olana kadar ailemleyim ) yoksa ailemin dediği gibi boşuna ümitlenmemeli miyim :(
Eşiniz bu illete düşmedi, bu illete bulaştı. Ergen olsa arkadaşları zorladı, torbacılar tuzağa düşürdü vs deriz ama koskoca adam belli ki bile isteye, zararlarından ve bağımlı olacağından haberdar olarak başlamıştır. Bu da bırakmayacağının, bıraksa bile tekrar başlayacağının göstergesi.

Çocuklarınızı uyuşturucu bağımlısı ne yapacağı belli olmayan bir babayla büyütmek mi yoksa dayılarının arada bir sesini yükseltmesine katlanmak mı siz karar vereceksiniz.

Arada kızan abinle mi yaşamak zor yoksa kafası iyiyken çocuklarını ve seni öldürme potansiyeli olan biriyle yaşamak mı daha zor??? Adam bile isteye düşmüş bu bataklığa bir kereden bir şey olmaz kafa güzel hayat güzel diye başlamış, akıldan , mantıktan yoksun, sizce ne kadar süre kullanmaz ???ben söyleyim sizi kandırır eve getirir 1-2 aya kalmaz yine başlar......

Eşimin uyuşturucu (metamfetamin) kullandığını öğrendim iki çocuğum var bu süreçte bir kez bıraktı ve tekrar geri başladı en son yatılı tedaviyi kabul etti maddi sıkıntılardan dolayı da kirayı ödeyemeyip kaynana kişisiyle yaşamayı kabul ettim orada da kaynanamdan psikolojik baskıya maruz kaldım. Kendilerine göre suçlu oğulları değil benim çünkü ben uyuşturucu içtiğini kimseye duyurmayıp kendi aramızda halletmeliymişim eşim de böyle düşünüyor bu arada. Her şeye göz yumdum çocuklarım için fakat eşim tedaviyi yarıda bırakıp geldi ve aynı şekilde içip geceleri eve gelmemeye devam etti bende dayanamayıp ailemin evine yerleştim ve boşanma davası açtım. Başta eşimin umrunda değildim bende boşanmak istiyorum diyordu duruşmaya yakın bizsiz yapamayacağını ve tedavi olacağını söyledi. Mahkemede de hakime tedavi göreceğini ve zaman istediğini söyledi hakimde davayı 3 ay erteledi. Şu an amatemde ayakta tedavi görüyor , iyileştikten sonra iş bulup ev tutacağını söylüyor. Eşimi hâlâ seviyorum. Çocuklarım da henüz çok küçük. O kadar yıprandım ki psikiyatriye gittim depresyona girdiğimi söyledi şu an ilaç kullanıyorum. Ailem düzelmeyeceğini bir süre sonra tekrar içeceğini ve boşanmamı söylüyor. Eşim aslında çok merhametli bize düşkün ama düştüğü bu illet onu bizden uzaklaştırıyor çok farklı birine dönüştü. Bende babasız büyüdüm çocuklarımın babasız büyümesini istemiyorum fakat uyuşturucu içen bir babayla da büyütemem. Ailemle de pek anlaşamıyorum. Sık sık tartışıyoruz. Şu an çocuklarımla salonda yatıyoruz. Abim çocuklar ses yaptığı zaman onlara bağırıyor çocuklar korkuyor her ne kadar bağırma diye uyarsam da haliyle bu da benim zoruma gidiyor. Eşimin yanında olup ona destek mi olmalıyım ( tedavi olduğundan emin olana kadar ailemleyim ) yoksa ailemin dediği gibi boşuna ümitlenmemeli miyim :(
Tedavisini başarılı bir şekilde bitirdikten sonra çevreyi de değiştirmelisiniz. Gerekirse başka bir şehre taşının. Çünkü eşiniz bıraksa da onlar onun peşini bırakmaz.

Meth bağımlısı adam iflah olmaz, aileni dinle. Canlı bombayla aynı evde yaşamaktansa otur ailenin azarını çek düzenini kurana kadar

Yakın çevremde birinin uyuşturucu etkisinde neler yapabileceğini gördüğüm için asla ama asla çocuklarımın böyle biriyle büyümesine izin vermezdim.
Bırakın dayısı arada bi sesini yükseltsin öyle bir babayla yaşamalarından çok daha iyidir

Çalışın kendi evinize çıkın. Kadınlara kendi ayaklarınız üstünde durun en azından bir yeriniz olsun demekten helak olduk. Kaç çocuk var bilmiyorum uyuşturucu bağumlısı koca, onun bunun evinde sığıntı gibi yaşamak.

Tedavi olup düzelseydi madem, kimsenin düzelmeye de tedavi olmaya da niyeti yok ama kadınlarımız bağımşı kocalarına boy boy çocuk doğurup ona buna muhtaç olmaya çok hevesli.

Dün bir haber gördüm, bir uzman çavuşla karısı lojmandaki komşularını kadının altınları için öldürmüşler. Tabi ki kumar bağımlısı eş, onun gösteriş düşkünü bir de çocuk pırtlatan eşi.

Ben artık bağımlı kocalarına bağımlı kalmayı tercih eden kadınları da masum bulmuyorum. Bile bile yapıyorlar her şeyi.

Böyle bir kuzenim de var, adam hapislere mi düşmedi - madde kullanma ve satma - eve kuma mı getirmedi mi dayak mı yemedi, kümes gibi evlere mi muhtaç olmadı, sığınma evlerine mi düşmedi bin tane şey geldi başına. Deli gibi dayak yerken 3. Çocuğu da doğurdu. Şimdi kocişi bir plajda beach club mi ne yönetiyor ne havası bin beş yüz. Herkes kimin ne mal olduğunu bile isteye kalıyor evliliklerde.

Birçok uyuşturucu çeşidinden kurtulabileceği ama met.den kurtuluşunun mümkün olmadığını duydum. Araştırmanızı ve doktoruyla konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Bu arada Duyduğum kişi doktor…

Boşan ya Allah korusun çocuklarınız var kendinizi düşünmüyorsunuz çocukları düşünün.ailenizi dinleyin

Bu maddeyi kullanip annesinin basini keseni izledik bir kac yil evvel tabi ki birakmayin sizin yada cocuklarinizin caninin ne kıymeti var koca kiymetli sevginizde oyle
Yani evet korkunç durumlar yaşanabiliyor

Konu sahibi sizi üzmek istemem ama benim kuzenim de bu maddeden öldü
Çok uzun yazmayacağım ama kullandığını bilmemeniz bana inandırıcı gelmedi
Beyini acayip bozan bir madde
Yemek yemeği bile aşırı bozuyor
Kuzenım çok çok aşırı tatlı yerdi ve aşırı zayıftı
Ciddi acı yemekler yerdi
Çalıştığı yer kasaptı kardeşimin sözünü hiç unutmuyorum bizi de kesecek bu birgün diye
Kasaplar insan keser anlamında değil tabii ama onun o madde ile sağlıklı düşünemediğini vurgulamaya çalışıyor
Zira karıncayı inciltmez acayip merhametli şen şakrak ve çok yakışıklı bir çocuktu😔😔

Maddeyi bulmak için önce işe girdi
Sonra düzenli çalışamadı kredi çekmeye başladı
Sonra hırsızlık yapmaya başladı
Sonra da vefat etti
Son gördüğümde aşır zayıflamıştı kemiklerin üzerinde bir deri kaplı gibiydi😔

Ben düzelmeyeceğini hatta kötü sonuçlanacağını düşünenlerdenim
Tek olsanız ne isterseniz yapın derdim ama çocuklarınız var onlar için bir işe girip o adamdan uzak durun

Bağımlılık çok zor, kişiye de ailesine de. İstatistiksel olarak bile tamamen düzelen insan sayısı ortada.. ailenize yük oluyormuş gibi hissetmeyin ki onlar da size öyle davranamasınlar.. şu an değil de ne zaman ihtiyacınız olabilir ki onlara başka. Tavır çok önemli bir şey. Abiniz de mağaradan yeni çıkmadıysa zamanla anlayış göstermeyi öğrenebilir kendi yeğenlerine.
Siz dik durun, eşinizle devam etseniz de etmeseniz de çocuklarınıza zorluklarla nasıl mücadele edileceğini, her şeye rağmen sevginizi verdiğinizde de sevmeyi öğretmiş olacaksınız.. bunlar bile yeter de artar.
Zaten zor bi imtihanınız var başkalarının kötü alışkanlıklarından ya da tavırlarından siz sorumlu değilsiniz. Umarım ekonomik ve psikolojik açıdan yeterli hisseder ve güçlü bir şekilde ayağa kalkarsınız

Bağımlılık çok zor, kişiye de ailesine de. İstatistiksel olarak bile tamamen düzelen insan sayısı ortada.. ailenize yük oluyormuş gibi hissetmeyin ki onlar da size öyle davranamasınlar.. şu an değil de ne zaman ihtiyacınız olabilir ki onlara başka. Tavır çok önemli bir şey. Abiniz de mağaradan yeni çıkmadıysa zamanla anlayış göstermeyi öğrenebilir kendi yeğenlerine.
Siz dik durun, eşinizle devam etseniz de etmeseniz de çocuklarınıza zorluklarla nasıl mücadele edileceğini, her şeye rağmen sevginizi verdiğinizde de sevmeyi öğretmiş olacaksınız.. bunlar bile yeter de artar.
Zaten zor bi imtihanınız var başkalarının kötü alışkanlıklarından ya da tavırlarından siz sorumlu değilsiniz. Umarım ekonomik ve psikolojik açıdan yeterli hisseder ve güçlü bir şekilde ayağa kalkarsınız
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🌸 bundan sonra tek çare çocuklarımla kendime yeni bir yol çizmek olacak

Yani evet korkunç durumlar yaşanabiliyor

Konu sahibi sizi üzmek istemem ama benim kuzenim de bu maddeden öldü
Çok uzun yazmayacağım ama kullandığını bilmemeniz bana inandırıcı gelmedi
Beyini acayip bozan bir madde
Yemek yemeği bile aşırı bozuyor
Kuzenım çok çok aşırı tatlı yerdi ve aşırı zayıftı
Ciddi acı yemekler yerdi
Çalıştığı yer kasaptı kardeşimin sözünü hiç unutmuyorum bizi de kesecek bu birgün diye
Kasaplar insan keser anlamında değil tabii ama onun o madde ile sağlıklı düşünemediğini vurgulamaya çalışıyor
Zira karıncayı inciltmez acayip merhametli şen şakrak ve çok yakışıklı bir çocuktu😔😔

Maddeyi bulmak için önce işe girdi
Sonra düzenli çalışamadı kredi çekmeye başladı
Sonra hırsızlık yapmaya başladı
Sonra da vefat etti
Son gördüğümde aşır zayıflamıştı kemiklerin üzerinde bir deri kaplı gibiydi😔

Ben düzelmeyeceğini hatta kötü sonuçlanacağını düşünenlerdenim
Tek olsanız ne isterseniz yapın derdim ama çocuklarınız var onlar için bir işe girip o adamdan uzak durun
Ya birde yuzlerinde vucutlarinda yaralar cikiyor ciltleri falan bir acayip oluyor

Uyuşturucu kullanan ve tedavi bile görse en ufak bir şeyde tetikleneceği ihtimalinden dolayı aileyle yaşamak (tartışsanız bile) uyuşturucu içen bir babayla çocukları büyütmekten daha masum geldi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X