Uyuşturucu bağımlısı eski sevgili

O
ilgisi boşluktan hoşunuza gitmiş belli ki. sakin sakin koşarak uzaklasmaniz gereken bir tip şükredin ki engellemiş sizi. kafaya da takabilirdi. emin olun çok daha iyileri çıkacak karşınıza.
Zaten sabahına çok pişman oldum barıştığıma dedim x sen boku yedin niye barıştın bunla ya bir şey yaparsa ya takıntıya dönüştürürse kalbim temizmiş ki engelledi

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Egitim fakültesi okumus bi insansin yani rahat mı battı sana anlamadım ne isin var öyle bi cocukla? Dua ette beterinden beteri karsılasmadın bilemiyorum icenlerin zaten dengesizligi psikopatlıgı da duyuyoruz da dikkat et kendine.

Egitim fakültesi okumus bi insansin yani rahat mı battı sana anlamadım ne isin var öyle bi cocukla? Dua ette beterinden beteri karsılasmadın bilemiyorum icenlerin zaten dengesizligi psikopatlıgı da duyuyoruz da dikkat et kendine.
Şu an anksiyetemi arttırdınız sondaki cümle ile adam öldürmek öyle kolay bir şey değil polisi var savcısı var veririm yatar içeride.Siz de insanları endişelendirecek fikirleri yazmayın böyle lütfen

Şu an anksiyetemi arttırdınız sondaki cümle ile adam öldürmek öyle kolay bir şey değil polisi var savcısı var veririm yatar içeride.Siz de insanları endişelendirecek fikirleri yazmayın böyle lütfen
ama tehditten kimse içeri girip yatmıyor. kötü birsey yaptıktan ve siz zarar gördükten sonra da yatsa ne yatmasa ne size göre? sizden sonrakiler için tehlike arz etmesi engellenir en fazla. o yüzden bosverin siz polise veririm savcıya veririm düşüncelerinin. en güzelini yaparak uzaklasmissiniz. gerisini kendisi düşünsün siz uzak durun da. keşke böyle tipler toplatilsa etraftan kedi köpek yerine. köpek isirsa kedi tirmalasa kuduz aşısı olur kurtuluruz. fakat bu kan emiciler bir zarar vereceği zaman vay halimize.

ama tehditten kimse içeri girip yatmıyor. kötü birsey yaptıktan ve siz zarar gördükten sonra da yatsa ne yatmasa ne size göre? sizden sonrakiler için tehlike arz etmesi engellenir en fazla. o yüzden bosverin siz polise veririm savcıya veririm düşüncelerinin. en güzelini yaparak uzaklasmissiniz. gerisini kendisi düşünsün siz uzak durun da. keşke böyle tipler toplatilsa etraftan kedi köpek yerine. köpek isirsa kedi tirmalasa kuduz aşısı olur kurtuluruz. fakat bu kan emiciler bir zarar vereceği zaman vay halimize.
Aynen öyle çok şükür kurtuldum bana zarar vermeden o yakında içeri alınır zaten bana narkotikler tarafından sıkı takipte olduğunu demişti

Niye kendinizi ziyan etmek için bu kadar çaba sarfediyorsunuz, çok mu travmatik bir çocukluğunuz var?

Ben yine bir mallık yaptım şöyle başlayayım bundan 1 ay önce kadar okuduğum şehirden bir istek geldi kabul ettim konuşmaya başladık ilgisi mükemmeldi sonra birden ağzından bonzai denen şeyin bağımlısı olduğunu kaçırdı bende korktum satışı bile yapıyormuş bi kaç gün konuşurken bir bahane ile ayrılıp engelledim dün gece ki duygusal boşluk ile gidip engeli açarak eski hesaptan yazdım o kim tanımıyorum öyle birini dedi sonra yumuşadı yeniden deneyelim dedik neyse dün birden met kokain içeceğini söyledi ben yine gerildim en tehlikeli şeyler içeceği şeyler sabah küçücük bir olaydan dolayı beni engelledi kurtulduğumu hissediyorum ama zoruma da gitti bu arada bir şey felan yapmaz dimi bana kötü bir ayrılık yaşamadık kendi engelledi teşekkür ederim şimdiden.
Anası babası düzeltsin.
Sen de kendine sahip çık uyuyan devi üstüne bulaştırıyorsun hayatında macera eksik diye heralde

Erkek arayışında değilim emin olun 1 yıldır kimse yoktu hayatımda bunun ilgisinden hoşlanmıştım fos çıktı maalesef ki o yüzden bu kadar zoruma gitti belki sevebilirim diye beklemiştim ama işte Allah bir yerden verdi bir yerden aldı demek ki hayırlı değilmiş
bir kaç ay önce de bir yıldır kimse yok cevabını vermiştiniz bana 🙄 ne mana uyuşturucu bağımlısı bir densizin peşinden koşup duruyorsunuz?

İlgisine kandım çok hoştu maalesef sevilmeyip şiddet gördüğüm bir evde büyüdüm belki de manipüle etti bilemem
Okullarda rehberlik servisi de var, hem de ücretsiz. Medikoda da psikolog oluyor.

Uyuşturucu satıcısıysa cimerden şikayet oluşturun. İsminiz geçmez. Kişiyi takibe alırlar.

Bahane de hazır.Şiddet olan ortam da büyüdüm bilmem ne.Ben de kaç kere babamın anneme neler yaptigini gordum ama bu beyninizi evde bırakmanız gerektiği anlamına gelmiyor .Kandırıldınız sandım başta.Ama allahtan çocuk dürüstmüş ve bu maddeleri içip sattığını soylemiş.Ya söylemeseydi ? Ki geneli kendine iyice aşık etmeden söylemez.Ben de eğitim fakülteliyim üçe geçtim. Siz fen edebiyat fakat öğretmenliğe niyetlisiniz.Gelecek nesilleri inşa edeceğinizi unutmayın.Siz böyle olursanız, biz böyle olursak bizim yetiştirdiğimizden ne çıkar ki? LÜTFEN KENDİNİZE GELİN. Gittiğiniz şehirde yalnızlık mı cekiyorsunuz napıyorsunuz bilmiyorum ama memnun değilseniz yatay geçiş yapın ve gelecek olan ufacık ilgi için kendinizi tehlikeli durumlara atmayın. Bu işlerin geri dönüşü yok. Darp edildiği raporlarla ortada olan kadınlar bile koruma altına alınamıyor, tv de nasıl öldürüldüklerini izliyoruz. Siz bir iki tehditle hakaretle hiç yol alamazsınız. Birinde en ufak öfke problemi, dengesiz hareket gördüğünüzde bile karşıyı uyandırmadan takıntı yapmasına izin vermeden kaçmanız gerekir. Ki madde... Verilmiş sadakanız varmış. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım

Back
X