uyuşturucu illeti ne yapmamız gerekiyor"

CadiKelebek

Çok şükür Seni bana veren Rabbime ...
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
3.268
918
Hanımlar dert bende değil ama teyzemde ve yakınımzda bunu görmek bir genci göz göre göre kaybetmek o kadar kötü birşey ki..

Daha 20 yaşında delikanlı etrafındaki kötü arkadaşları sayesinde bataklığa saplanmış durumda . Teyzeme ve kardeşi kuzenime zarar vercek diye ödümüz kopuyo polisler hiç bişey yapamıyolar alkol ve esrarı birlikte kullanıyo gözü hiç bir şey görmüyo. Ayıkkende yaptıkları için özür diliyo ağlıyo yapmıcam bi daha diyo fakat dışarı çıkıp eve dönüşü yine aynı ..

Tedavi için hastaneye gittiler doktorlar "bağımlı değil kendi istemezse zorla bişey yapamyız " diye saldılar..

İçip kafayı bulup kendinide kesiyo annesini kardeşini de tehtit ediyo geceleri gündüzleri yok . nolcak böyle nereye başvurulması lazım nolur akıl veren biri çıksın ?

Dipnot : Ben polis karşıtı değilim konumun başlığını belki yanlış telaffuz etmiş olabilirim ama annem içeride ağlıyo teyzem telefonun diğer ucunda.
artık napıcağımı bilemedn yazdım buraya sorunum çözüm odaklı lütfen polislere neden suç atıyosun napsın gibi cümleler yerine eşi kardeşi polis olan varsa sorup ne yapmamız konusunda belki bi bilgi versin ..
Bende biliyorum polislerinde bi emir altında çalıştığını yanlış anlaşıldıysam ayrıca özür dilerm ..

09.03.2016
Konuyu açalı epey olmasına karşı hiç bir değişiklik olmadı aksine her şey daha da karıştı .
Bugün teyzem evini boşalttı şehir değiştirdi . Kuzeniminse umurunda değil nolcak ne bitcek sokaklarda daha berbat olucak etrafa sarıcak. Ama teyzem ve küçük kuzenim artık kurtuldu inş bu oğlanda kimseye zarar vermez tek zararı kendine olsun. :KK51:
Allahım hiç kimseyi düşmanımı bile böyle imtihanlarla sınama :KK51:

Son düzenleme:
Polis napsin kardes sucsuz adami nezarete mi atsin sen de yani

suçsuz değil ki her gece mahallede bi olay çıkarıyo komşular şikayet ediyo evlerini alt üst ediyo . teyzem ve kuzenim can güvenliğimiz yok diye dilekçe verdi daha ne olması lazım öldürmesi mi ?

Polise laf söylemek yerine tıbbi olanakları deneyin bence.Doktor ben birşey yapmam deme lüksüne sahip değil, en yüksek bölüm çare neredeyse tıbbi olarak oraya başvurun..

suçsuz değil ki her gece mahallede bi olay çıkarıyo komşular şikayet ediyo evlerini alt üst ediyo . teyzem ve kuzenim can güvenliğimiz yok diye dilekçe verdi daha ne olması lazım öldürmesi mi ?
E atsinlar evden o zaman? Polis yasalara gore hareket eder ihtimallere gore degil

E atsinlar evden o zaman? Polis yasalara gore hareket eder ihtimallere gore degil

Gitmiyo işte onlarıda öyle görünce bizde ne yapıcağımızı bilmiyoruz eniştem vefat etti 2 yıl sonra çocuk iyice azdı. Bir anne oğluna ölsün artık kurtulayım der mi ? bunu dedirtti sonunda gerçekten ne olcak bilmiyoruz tabi ki polislerinde imkanı bir yere kadar ama bizde bişey yapamadığımız için ne diyceğimi bilmiyorum

polis ne yapıcak ki ailesi yapamıyorsa o da insan unutmamak lazım ....

ayrıca uyuşturucu tedavisi kişinin isteği harici yapılamaz ancak şöyle bir şey yapabilirsiniz saldırganlığında İstanbuldaysanız bakırköy ruh ve sinir hastalıklarını arayın ambulans gelip alıyor bir süre kalıyor 3 defaydı sanırım bu şekilde alınırsa sonra yatışı daha kolay oluyor yakınımızın oğlu bu şekilde olduğu için ondan biliyorum

Yasalari kanunlari polis mi belirliyo

Konum tam anlaşılmadı sanrm herkes polisleri savunmaya geçti şuan "polislerde hiç bir şey yapamıyo biz ne yapmalıyız " diyorum durum okadar vahim ki başka bi kurum kuruluş arıyorum amatem gibi tedavi için bilen birisi varmı ? yaşı 20 olduğu için zorla bişey yapamıyoruz

polis ne yapıcak ki ailesi yapamıyorsa o da insan unutmamak lazım ....

ayrıca uyuşturucu tedavisi kişinin isteği harici yapılamaz ancak şöyle bir şey yapabilirsiniz saldırganlığında İstanbuldaysanız bakırköy ruh ve sinir hastalıklarını arayın ambulans gelip alıyor bir süre kalıyor 3 defaydı sanırım bu şekilde alınırsa sonra yatışı daha kolay oluyor yakınımızın oğlu bu şekilde olduğu için ondan biliyorum

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için izmirdeyiz biz

Konum tam anlaşılmadı sanrm herkes polisleri savunmaya geçti şuan "polislerde hiç bir şey yapamıyo biz ne yapmalıyız " diyorum durum okadar vahim ki başka bi kurum kuruluş arıyorum amatem gibi tedavi için bilen birisi varmı ? yaşı 20 olduğu için zorla bişey yapamıyoruz

polisler yapmaz zaten siz kendi çarenizi kendiniz bulacaksanız sorun orada durum bunu polis yapamıyorsa biz ne yaparız demeniz vahim. bir kurum bulamazsınız zorla uyuşturucu tedavısı alınamaz

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için izmirdeyiz biz

orada da vardır ruh ve sinir hastanesi herhalde isterseniz arayın akıl alın hatta bizde babamı yatırmıştık 15 gün kalmıştı sonra bıraktılar yalnız o hastanenin ambulansını aramanız gerekiyor ve ücrette alıyorlar sanırım zaten bilgi verirler siz şu an annesine saldırıyor durduramıyoruz can güvenliğimiz yok diye arayın direk hastaneyi

X