Uyuşturucu Kullanımı ve Yaşadığım Psikolojik Sorunlar

AgentWalter

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2011
1
0
86
Samsun
Merhaba ,

Ben askerde uyuşturucuya başladım ve yaklaşık 5 sene devam ettim. Bırakmaya karar verdim ve kafamda ağırlık sürekli istek sorunları huzursuzluk yataktan çıkmama ailele konuşmama insan içine çıkamama birçok daha şeyler ve ben bunu yine eczanede satılan lycrica 300 mg ilaç sayesinde bıraktım ve huzurum yerine geldi fakat bu ilacı dr. yazmadığı için illegal yollardan alıyorum ve içmediğim zaman sürekli terleme başta olmak üzere yine aynı sorunları yaşamaya başladım ve şimdi bu lyrica’yı bırakmak için yaklaşık 10 kere doktora gittim ve 10 tane cesitli depresyon hapı kullandım hiçbir şekilde faydalarını görmedim ne yapmalıyım

Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Her gecenin ardından güneş illaki dogacaktır. En başta senin kafanda birşeyleri düzeltmen, halletmem lazım. Önce kararlı olmalısın sonrasında ise bunun illaki bir yerlerde çareleri vardır. Bilmyiorum bu konuları ama sen dua et. Gönülden edilen bi duaya Allah karşılık verir. Sahipsiz bırakmaz kimseyi gayret ettikten sonra. Allah yardımcın olsun.

Back
X