Acaba 6 ayda etkisi geçiyor esrarın o yüzden mi test yapilmadi.Merhaba esim bir kac yil once ot kullanirken yakalanmis ve denetimli serbestlik dosyasi yeni geldi .. bu arada ara sira kullanir dosya geldikten sonra birakti bende buna sevinmistim ama d.s gittiginde hic test mest yapilmamis direk terapi verilmis. 1 yil boyunca sadece seminere katilacak yani. Bu yuzden bu rahatlikla hala devam ediyor ? Ayrica usta ogretici olarak bi okulda calismaya baslayacak. Okulu etkilemez mi bu durum ?
Bilmiyorum ama yapilsa pozitif cikacak sadece imza atip gonderiyorlarmisAcaba 6 ayda etkisi geçiyor esrarın o yüzden mi test yapilmadi.
Ortaya ciksin istiyorum da ben yaparsam sorun olur benim yaptirdigim ortaya cikarsa.. bide hapis cezasi mi ne varOrtaya çıksın istiyorsanız şikayet ettirin uzak birine
Sanmıyorum. Ben 3 sefer kan vermeye gittim farklı dönemlerde. Hiç sigara vs kötü alışkanlığım olmadığı halde kan değerlerim birazcık düşük diye almadılar test yapıp. Bakmışlardır sağlığa aykırı bir durum var mı diyebenim de madde ot vs kullandıgından süphe ettiğim biri vardı ama kendisi daha önce kanser hastasına kan vermeye gitti bi kaç defa böyle bir şey mümkün değil dimi
Kim sikayet etti bitek sen biliyosun diyecekBana özelden atın bilgilerini şikayet edeyim madem
benim de madde ot vs kullandıgından süphe ettiğim biri vardı ama kendisi daha önce kanser hastasına kan vermeye gitti bi kaç defa böyle bir şey mümkün değil dimi
Olur mu öyle şey .. kan verilmeden önce doldurtulan formda ble yanlş blgi verlmş mdr dye önce herşeye baklp sonra hastaya verlyor kızılay kan.bağışı toplayan brnden öğrenmştmBakılmıyor madde kullanımına kan verirken sanırım.
Olur mu öyle şey .. kan verilmeden önce doldurtulan formda ble yanlş blgi verlmş mdr dye önce herşeye baklp sonra hastaya verlyor kızılay kan.bağışı toplayan brnden öğrenmştm
Tabiki hesapliyor. 3 haftada bir terapiye gidecek eger 3 haftada bir test yapilsaydi icemeyecekti.Maddelerin kandaki kalıcılık oranı farklıdır. Kimisini iki gün kimisini üç gün kullanmazsanız kanda madde çıkmaz ama dediğim gibi bu maddeye göre değişir. Eşiniz bunu hesaplıyor olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?