Uyusturucu kullanmasina ragmen devlet test yapmiyor

Evde kullanirken annesi sikayet etmis uzerinde de muhtemelen vardir fazlasi

Bulundurduğu miktar önemli. Gelirler elindekini alırlar. Aldıklarına tutanak tutulur. Kullanıcıda olması gerekenden fazlaysa işlem uygulanır ama daha fazlası yapılmaz.
Ayrıca kan verirken bakılan da kanın hemoglobin değeri 12den azsa almıyolar.

Denetimli serbestlik sürecinde habersiz test yapılabilir. Pozitif çıkarsa ceza alır.
Denetimli serbestlik sadece kullananlar için ve ilk yakalanışı için geçerli. 5 sene süreyle bir daha kullanmayacağımın garantisini veriyorum demek. 5 sene içinde içtiği saptanırsa ds hakkını kaybeder ve cezasını çeker.

Satıcı ise denetimli serbestlik hakkı hiç olmaz zaten. Birine sağlamak da satmak kategorisine giriyor (bkz deniz seki olayı). O zaman direkt hapis cezası.

İdrar testi vs olacak diye bekliyordum

Aa cidden mi? Herkes farkli bir sey soyluyo internette.. umarim supriz test yapilir

benim de madde ot vs kullandıgından süphe ettiğim biri vardı ama kendisi daha önce kanser hastasına kan vermeye gitti bi kaç defa böyle bir şey mümkün değil dimi
Damardan uyuşturucu kullandıysa kan veremez diye biliyorum.
Ot madde bunları bilmiyorum.

Konu sahibi, düzelmiyorsa şikayet edin derim.

*ek bir bilgi vereyim. Eğer bulundurduğu miktar kullanıcının belli bir sürelik kullanım miktarından fazlaysa satıcılığa giriyor ve bu şekilde yargılanıyorlar.

arkadaslar kan alındıgında kana bakılmıyor olur mu hıc belkı hastalıgı var ?
tabıkı bakılıyordur

ama konu sahıbının durumu hakkında bılgım yok zor durum

arkadaslar kan alındıgında kana bakılmıyor olur mu hıc belkı hastalıgı var ?
tabıkı bakılıyordur

ama konu sahıbının durumu hakkında bılgım yok zor durum
Kanda bakılacak binlerce parametre var. Kan bağışında hangi birine bakılsın?
Verici açısından hemoglobin bakılıyor.
Alıcı açısından da hepatit ve aids parametreleri bakılıyor o kadar.
Yoksa bir kan bağışının test maliyeti binlerce lirayı bulur, ayrıca zaman ve emek harcanması demek.

benim de madde ot vs kullandıgından süphe ettiğim biri vardı ama kendisi daha önce kanser hastasına kan vermeye gitti bi kaç defa böyle bir şey mümkün değil dimi
hayır kan alındığı zaman o kan direkt başkasına verilmiyo zaten önce her türlü testten geçiyor temizse sağlıklıysa veriliyor.yoksa her türlü hastalık geçer insanlara

Oncesini bilemem ama suan kimyasal bisey kullanmadigina eminim.5 yil once olan bir olaymis kagittada oyle yaziyor
Canım ozman kimyasalda dolayı serbestliği olabilir 5 yıl önce diyosun zatn.benimde pek bilgim yok bu konuda .burdaki arkadaşlar saticidir falan dedi ama .ben kocada kullanıyordu serbestliği de vardı nezamanin serbestligi onu bilmem bildiğim tek bişi var satıcı değil kullaniciydi

cok uzuldum acıkcası benım ıcın hayal kırıklıgı oldu
kan dedıgımız sey en onemlı sey o kan mutlaka testden gecıyordur dıye dusunmustum

Peki suan ne durumda/durumdasiniz?

hayır kan alındığı zaman o kan direkt başkasına verilmiyo zaten önce her türlü testten geçiyor temizse sağlıklıysa veriliyor.yoksa her türlü hastalık geçer insanlara
sadece hepatıt ve aıdse bakılıyormus her testden gecmez bu zaman emek ve malıyettır dedı GelenKutusu

sahsen ben cok huylandım bu durumdan ya o kadar kısıye kan verıyorlar sadece hepatıt ve aıdse bakılması yeterlımıdır kı bırsuru hastalıklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…