Uyuşturucu şüphesi

Esrar kokar.teninden alirsin kokuyu.
Gozleri kipkirmizi olur.cebinde falan damla tasiyorsa damlatip kizarikligi gecirmek icin.
Asabiyet yapmaz ama sadece hersey sebepsiz guler.biraz dalabilir.bazende ayni seyleri tekrarlayip durur

Çok sık acıkıyor hep yemek yemek istiyor evet. Esrar mı onu da bilemiyorum. Nasil anlaşilir gozlerden
teyzemin oğlu da esrar kullanırken çok zayıftı. yerdi ama kilo almazdı. gözlerinin altı koyuydu. sürekli arkadaşlarıyla takılır, ailesiyle bizle pek muhabbeti olmazdı. ama hoşsohbet ve güler yüzlüydü.
lise arkadaşım da öyleydi. laylaylom biriydi. sevgilisi vardı ama çok aldattı kızı. 15 yıl sonra esrarı bırakıp sevgilisiyle evlendi.

teyzemin oğlu da esrar kullanırken çok zayıftı. yerdi ama kilo almazdı. gözlerinin altı koyuydu. sürekli arkadaşlarıyla takılır, ailesiyle bizle pek muhabbeti olmazdı. ama hoşsohbet ve güler yüzlüydü.
lise arkadaşım da öyleydi. laylaylom biriydi. sevgilisi vardı ama çok aldattı kızı. 15 yıl sonra esrarı bırakıp sevgilisiyle evlendi.
Sürekli beraberiz aslinda uyku iş dışinda bi kac saati boş. O zaman da o dediğim kisilerin yanina uğruyo illa

Sürekli beraberiz aslinda uyku iş dışinda bi kac saati boş. O zaman da o dediğim kisilerin yanina uğruyo illa
esrar en kolay bulunan madde.
etkisi de öyle saatlerce süren bir şey değil sanırım.
ne kuzenimde ne lise arkadaşımda anormal bir duruşa rastlamadım.
yani şu an kesin esrar almış diyebileceğim herhangi bir belirti görmedim.
sadece içtin mi diye soran olursa bıyık altından gülerdi.

Son düzenleme:
Gözlerine bak, kanlanmış yada çok yorgun uykusuz gibi görünüyor mu?

Esrar diğer uyuşturucu maddeler gibi hızlı düşüşler ve ilk aşamada krize sebep olan bir şey değil.

Mesela hafta bir iki yada arkadaş ortamında denk geldikçe içer.

Keyfi çok iyi olur. Ama belli bir süre sonra öfkesi aniden olabilir. Bir hafta geçtikten sonra o da düzelir.
Net bir şey söyleyemeyiz buradan...
Ama dikkat edin.
Yakın bir tanıdık kullanıyordu eskiden ondan biliyorum.
Sigara sarma kağıdı, folyo özellikle de ayran folyosu, pet şişe, katlanmış kağıt artıkları, yere dökülen tütünler ipucu olabilir.
Ama sandığınız gibi kafası güzel diye tak diye bilemezsin. Sadece o anda muhabbet edecekse çok iyi muhabbet edersiniz. Üzgünse çok aşırı durgundur ama bu herhangi bir insanda da görülebilecek bir durum.

1.5 aydir beraberiz. En çok dikkatimi çeken bunlar. Ani hareketleri var bazen boyle anlattiğim gibi. Ani sinirlenmeler sebepsiz yere. Ya da tam tersi çok uysal uyuyor gibi.

Uysallık, garip bir paranoya hali, gözlerde kızarıklık, şekeri düşmüşçesine yemeğe saldırma esrarın kullanımı sırasında görülen etkiler. Burada böyle söyleyince kızıyorlar ama 90lılar arasında ilk gençliğinde esrar denemeyen azdır, abartmıyorsa, iyi bir geleceği çevresi varsa, başka maddelerle haşır neşirliği yoksa büyütmem ben bu durumu.

Ani sinirlenmeleri, duygu değişimleri ise karakterinden kaynaklanıyor olabilir, bana genel karakteri dengesiz geldi erkek arkadaşının bu ciddi bir sorun olabilir, ilerisini çok düşünmeden gözlemlemeye devam ederdim yerinde olsam.

Bu uyuşturucu bağımlılığı aileye ve efendiliği bakmıyor ne yazikki. Bence iyice araştırmadan emin olmadan evlilik düşünmeyin bu kişiyle. Hem kendi hem de çocuğunuzun geleceğini yakarsiniz. Benim de bir arkadaşımın eşi kullanıyormuş. Duyduğumda o kadar sasirmistim ki. Sadece görunusr bakmayın diye söylüyorum. Adam namazında niyazinda birisiydi ve hafızlık eğitimi de almıştı arkadaşın anlattığı kadarıyla.

Aynen bu konu gerçekten toplumun yarası.

Her kesimden insan müptelası olabiliyor.

İç halini bilmesen asla esrar içiyor demezsin. Eşi bile bilmez bazılarının..

Ev hanımından tut, yüksek mertebede çalışan isanlar kadar bir çok kesimden içici var.

Bu sadece serseri, sokakta takılıyor dediğin insanlara ait bir şey değil.

Canım 7 senelik ilişkimin evliliğe yaklaşan son 1 senesinde aynı sebeple ayakta uyutulmuş bır İnsan olarak söylüyorum bu tarz seyler bir kere denendiyse devamı genelde olur daha çok tazeyken ıyıce kapılmadan bıseyler ıcın geç olmadan yolunu degıstır bu şüphe senı zaten yer bıtırır ayrıca aılesı cevresı muhtemelen zaten bilmiyordur bu durumu onların dediklerini bence geçerli sayma Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın son pişmanlık fayda etmiyor iş işten geçince umarım bir an önce kafanda çözersin bu durumu

Acaba mı? Diye soracak kadar basit bir konu değil malesef. Yol yakınken dönün . İleriye dönük düşünüyorsanız vazgeçin.

Maddi durumunuz varsa gizlice saç telini alıp test ettirin bir laboratuarda. Oradan anlarsınız.

Canım 7 senelik ilişkimin evliliğe yaklaşan son 1 senesinde aynı sebeple ayakta uyutulmuş bır İnsan olarak söylüyorum bu tarz seyler bir kere denendiyse devamı genelde olur daha çok tazeyken ıyıce kapılmadan bıseyler ıcın geç olmadan yolunu degıstır bu şüphe senı zaten yer bıtırır ayrıca aılesı cevresı muhtemelen zaten bilmiyordur bu durumu onların dediklerini bence geçerli sayma Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın son pişmanlık fayda etmiyor iş işten geçince umarım bir an önce kafanda çözersin bu durumu
Konu sahibi NehirAsya cok dogru soylemis. 2 gunluk tatilde falan anlamayabilirsin. Bazi bagimlilar cok sinsi oluyor. Ben de tesadufen ogrenip kurtulanlardanim. Uzun sure farketmemistim. Cok net soyluyorum. Hic hic risk alma. Uzulursun.

Iyi bayramlar hanımlar,
Yeni, guzel ve hızlı giden bir ilişkim var. Eski konularımda da var.
Kafamı kurcalayan bir konu var. Erkek arkadaşım şu an devlette çalışıyo duzgun bir işi var, bir iki görüştügü arkadaşi var yalnizca.
Bir gün bana askerlik anılarını anlatırken, askerde esrar kullandığını söyledi. Askerde bir arkadaşı varmiş o getiriyormuş vs. Çok güzel oluyodu diye anlattı bir de güle güle.ben de övünülcek ya da gülünecek bir sey olmadığını soyledim bir şekilde kapandi konu.
Asıl sorun şu ki erkek arkadaşmdan şuphelenmeye başladım acaba hala içiyor mu diye. 10 gündür izinde. Arkadaşlarının kendi dükkanı var bekar kendi hallerinde tipler biraz sorumsuz insanlar.onlara uğrar sonra beni işten almaya gelir. Bir iki kez acayip sinirli asabi geldi yanima. Gülüyor falan sonra bir anda sinirleniyor. Sebepsiz. Noldu sana diyorum usteledim uyuşturu ictim falan dedi güldü şaka tabi dedi.. geçen gün erkek arkadaşima gittim 1 saat işm çikti geri geldim evine.yine bir tuhaf. Yine sorguladım yine ayni seyi dedi güldü. Şaka dedi. Bir gun
Arkadaşim o ben otururken, arkadaşım dedi ki bir film vardi adam uyuşturucu yapiyordu falan dedi.benimki de durdu uyuşturucu mu dedi imali imali. Ben baktim direkt buna kotu bir şekilde.
Sizce saçmaliyor muyum? Sevgili olduktan sonra kimse tek kotu bir sey demedi ailesi ve onun hakkinda herkes çok efendidir o falan dedi bilemiyorum ya.
Nasıl anlarım naparım bilemiyorum
Hiç bi şekilde doymuyorsa,gözbebekleri normalden büyükse,aniden olurolmaz şeylere sinirleniyorsa, hiçbişeyden mutlu olmuyorsa,ani çıkışları varsa,kişisel bakımına eskisi kadar özen göstermiyorsa bağımlı olabilir. Ve ne yazıkki esrar bu işlerin ilk basamağıdır o adımı attıysa diğer sentetik maddelere geçme ihtimali de çok yüksek

Gözlerinde belli bir şey pek yok. Ama burnunu gözünü baya kaşıdığı oluyor. Dikkat çekici şekilde. Cok açıkıyor. Tavırlari evet rahat biri. Arabada çok hız yapıyor son ses müzik açıp öyle davranişları var bazen. Aşırı çılgınlık arayışı oluyordu kaza yaptı duruldu biraz. Bunlar her zaman olmuyor yalniz kullandığinda olan seyler diye düşunüyorum ki kullanıyorsa da keyfine 2 3 gunde bir olabilir.. ve en başta anlattiklarim 1 saat sonra falan normale dönüyor.
Burnunu sürekli kaşıması çekmesi sürekli burun akıntısı bunlar esrar değil bonz belirtileri

Askerden geleli de cok yeni daha 6 ay olmuş. Bence arada içebilir. Ya kendi az dengesiz karakteri boyle ya da baska bir madde kullanıyolar esrar olmasa da. Burun kaşıyor cok fazla.

Esrar ne kadar bağımlılık yapmıyor dense de hafife asla alınmamalı, esrar içmesinde bi sakınca görmezseniz ileride esrar onu kesmediğinde içeceği bi çok tehlikeli maddeye katlanmak zorunda kalırsınız. İyi düşünün masum değildir asla esrar. Göz yumulmamalı kesinlikle.
Ara sıra içmek ilerde daha fenalarını içmek demektir. Şimdi bırakması için yardımcı olun emin olup ya da kendi iyiliğinizi düşünün

Back
X