Uyuşturucu şüphesi

Esrar başlangıçta bağımlılık yapmıyor bildiğim kadarıyla. Ayda yılda içen tipler olurmuş. Sigara gibi. Ama davranışları normal gelmedi. İnsanın fikri neyse zikri de o dur.
Ha sadece seni kızdırmak için de yapıyor olabilir ama şakası bile hoş değil.
Evini de karıştıramayacağına göre kararını ver.
İçmiyorsa doğru düzgün konuşsun içiyorsa da ayrıl gitsin.
Hiç bir bağımlının ailesi çevresi bilmez.
Bilse bile "oğlan evlensin düzelir" kafası da olabilir ailede. Riskli bir durum.
Şahsen beni bu kadae şüpheye düşürse yol verirdim.

Canı sıkıldığı zaman genelde içer, sizin yanınızdayken iyiyse eğer içmemiştir.

Sana tavsiyem, tavsiye değil hatta rica, lütfen bu adama daha çok bağlanmadan ilişkini bitir.
İlerde daha da zor olur senin için.
Emin olamiyorum ki.senden gizlim yok diyo. Içiyosa soyler mi ki. Askerdeki esrar muhabbetine cok ama cok sasirdim. Dun de askerde arkadasi aradi arabadayken. Arabadan konustu sesli.ortamlari biraktin mi falan dedi arkadaşi. Ben sordum erkek arkadasima telefonu kapatinca. Ne ortaami olcak evlecez ya sevgili muhabbetini demek istedi dedi. Kapatti konuyu geçistirdi

Esrar başlangıçta bağımlılık yapmıyor bildiğim kadarıyla. Ayda yılda içen tipler olurmuş. Sigara gibi. Ama davranışları normal gelmedi. İnsanın fikri neyse zikri de o dur.
Ha sadece seni kızdırmak için de yapıyor olabilir ama şakası bile hoş değil.
Evini de karıştıramayacağına göre kararını ver.
İçmiyorsa doğru düzgün konuşsun içiyorsa da ayrıl gitsin.
Hiç bir bağımlının ailesi çevresi bilmez.
Bilse bile "oğlan evlensin düzelir" kafası da olabilir ailede. Riskli bir durum.
Şahsen beni bu kadae şüpheye düşürse yol verirdim.
Tek yaşıyo aslinda eve şöyle bir baktim markete gittiğinde.bir sey yoktu görünürde. Çok da kariştıramadim ama eve getirmez her neyse o.

Emin olamiyorum ki.senden gizlim yok diyo. Içiyosa soyler mi ki. Askerdeki esrar muhabbetine cok ama cok sasirdim. Dun de askerde arkadasi aradi arabadayken. Arabadan konustu sesli.ortamlari biraktin mi falan dedi arkadaşi. Ben sordum erkek arkadasima telefonu kapatinca. Ne ortaami olcak evlecez ya sevgili muhabbetini demek istedi dedi. Kapatti konuyu geçistirdi
Sürekli bunun muhabbetini yapıyorsa (konuyu uyulturucudan esrardan açıyorsa) muhakkak içiyordur.
İçmeyen adam ne diye konu açsın, sonra şaka şaka diye kıvırsın.

Esrar çoğu ülkede yasal olarak kullanılıyor, diğer uyuşturucu maddeler gibi olduğunu sanmıyorum, arada arkadaşları ile içiyordur muhtemelen. Çünkü lafını ediyor, şakasını yapıyor. Hemen hüküm verip endişelenmeyin, şu an esrar çekmemiş adam yoktur herhalde özellikle üniversitelerde sigara kadar yaygınlaştı maalesef. O nedenle Derecesini bilmek lazım. Ölçüsü nedir? Siz bence aa uyuşturucu tü kaka falan diye kötülemeyin onun yanında, normal bir şeymiş gibi karşılayın ki size söyleyebilsin, böylelikle var mı yok mu? Varsa ne ölçüde daha rahat anlarsınız. Yani sizin normal karşıladığınızı görürse gizleme gereği duymaz.

Ağzını Aramayı denesene mesela esrarı çok merak ediyorum acaba nasıl bi denesem ölmem herhalde falan de o zaman konuşmaya başlayabilir. Ani ruh halinde değişmeler varsa falan bir de yeme bozukluğu gözlerde kızarma ha bi de zihinde dalgınlık bunlar en belirgin Özellikler
Askerden geleli de cok yeni daha 6 ay olmuş. Bence arada içebilir. Ya kendi az dengesiz karakteri boyle ya da baska bir madde kullanıyolar esrar olmasa da. Burun kaşıyor cok fazla.

Esrar çoğu ülkede yasal olarak kullanılıyor, diğer uyuşturucu maddeler gibi olduğunu sanmıyorum, arada arkadaşları ile içiyordur muhtemelen. Çünkü lafını ediyor, şakasını yapıyor. Hemen hüküm verip endişelenmeyin, şu an esrar çekmemiş adam yoktur herhalde özellikle üniversitelerde sigara kadar yaygınlaştı maalesef. O nedenle Derecesini bilmek lazım. Ölçüsü nedir? Siz bence aa uyuşturucu tü kaka falan diye kötülemeyin onun yanında, normal bir şeymiş gibi karşılayın ki size söyleyebilsin, böylelikle var mı yok mu? Varsa ne ölçüde daha rahat anlarsınız. Yani sizin normal karşıladığınızı görürse gizleme gereği duymaz.
Konusunu açarsa sorucam. Askerden sonra da içtin mi içiyor musun diye. Eğer içiyorsan biter mi demeliyim göz dağı vereyim ki gerçek de bu bitiririm. Öyle dersen de saklama ihtimali yuksek. En iyisi normal bir şey sorar gibi mi yaklaşmak

Gözlerde kızarıklık aşırı aşırı yemek yeme, sersem gibi olma, tenleri de tuhaf kokar, sesi alkol kullanmış gibi geliyor mu? Hiçbir şey umrunda değil, rahat gibi davranıyor mu?
Bir tanıdığım da kullandı Ve bunlar vardı şükür o kişi bıraktı ama bence ayrıl daha yenisin zaten başına bela alma.

Gözlerde kızarıklık aşırı aşırı yemek yeme, sersem gibi olma, tenleri de tuhaf kokar, sesi alkol kullanmış gibi geliyor mu? Hiçbir şey umrunda değil, rahat gibi davranıyor mu?
Bir tanıdığım da kullandı Ve bunlar vardı şükür o kişi bıraktı ama bence ayrıl daha yenisin zaten başına bela alma.
Gözlerinde belli bir şey pek yok. Ama burnunu gözünü baya kaşıdığı oluyor. Dikkat çekici şekilde. Cok açıkıyor. Tavırlari evet rahat biri. Arabada çok hız yapıyor son ses müzik açıp öyle davranişları var bazen. Aşırı çılgınlık arayışı oluyordu kaza yaptı duruldu biraz. Bunlar her zaman olmuyor yalniz kullandığinda olan seyler diye düşunüyorum ki kullanıyorsa da keyfine 2 3 gunde bir olabilir.. ve en başta anlattiklarim 1 saat sonra falan normale dönüyor.

Ben size şu kadarını söyleyim kullanmiyorrsa dahi bu kişiden ayrılırdim..Çünkü esrarı övuyor,begeniyor, kötü bir şeymiş gibi görmüyor hatta esrar ile ilgili anılarını ballandıra ballandıra anlatıyor..Bakış acısı size uygun değil..Bence yol ver gitsin.

Çok cesaretlisin ben olsam şüpheye yer bırakmam ayrılırım.

Ayrıca efendi biridir nolmuş sanki senden saklayan herkesten de saklar. Bağımlıysa.

Askerden geleli de cok yeni daha 6 ay olmuş. Bence arada içebilir. Ya kendi az dengesiz karakteri boyle ya da baska bir madde kullanıyolar esrar olmasa da. Burun kaşıyor cok fazla.
Eğer içtiğini hissediyorsan uzak dur derim Ömür boyu acaba içti mi içecek mi yalan mı söylüyor diye düşüneceğine kafan rahat olur zaten daha çok yeniymiş boşver baska ülkelerde yasal olarak kullanılsa bile esrarın iyisi kötüsü olmaz sigara olsa neyse ne ama esrar merdiven yani diper maddelere eğilim var denek

Gözlerinde belli bir şey pek yok. Ama burnunu gözünü baya kaşıdığı oluyor. Dikkat çekici şekilde. Cok açıkıyor. Tavırlari evet rahat biri. Arabada çok hız yapıyor son ses müzik açıp öyle davranişları var bazen. Aşırı çılgınlık arayışı oluyordu kaza yaptı duruldu biraz. Bunlar her zaman olmuyor yalniz kullandığinda olan seyler diye düşunüyorum ki kullanıyorsa da keyfine 2 3 gunde bir olabilir.. ve en başta anlattiklarim 1 saat sonra falan normale dönüyor.
Cnm bu anlattiklarin basit şeyler değil hafife alma..Zaten yolun basindasin devam etme sakın çok üzülürsün..Hiç normal biri degil.bu arada problem esrar içiyor mı içmiyormu da değil, içmiyorsa bile evlenilecek biri gibi gelmedi

O gözlerdeki morluklar ve diğer belirtiler diğer uyuşturucu maddeler için geçerli, yanınıza içip gelmediği sürece esrarı anlamanız mümkün değil, hele ki öyle arada sırada çekecekse hiç anlamazsınız. AZcık daha gözlemleyin bakalım.

Cnm bu anlattiklarin basit şeyler değil hafife alma..Zaten yolun basindasin devam etme sakın çok üzülürsün..Hiç normal biri degil.bu arada problem esrar içiyor mı içmiyormu da değil, içmiyorsa bile evlenilecek biri gibi gelmedi
Bir de bi yerde yarım saatten fazla duramiyor sıkılıyorum diyor duramıyor yani bu da belirti olabilir mi

Back
X