Uyuşturucu ve boşanma dönemi

lalaf67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
44
16
3
27
Tekrar merhabalar
Gününüz umarım güzel geçiyordur. Konuyu açma sebebim kendimi iyi hissetmemem, ablalarım kardeşlerim bir önceki konumu okursanız daha iyi anlayacaksınız ama ben kısa şekilde sizi yormadan sorayım,
Boşanmış veya boşanma sürecinde olan var mı aranızda?
Nasıl geçiyor günleriniz nasıl atlatıyorsunuz?
Ve benim gibi eşinin uyuşturucu içmesinden dolayı ayrılan var mı aranızda neler yaşadınız özel değilse paylaşırsanız sevinirim
Eşiniz nasıl bir tutum sergiledi size geri döndü mü pişmanlığı rahatsız etmesi oldu mu?
Ruhsal olarak nasıl iyişetiniz?Merak ediyorum yorum yaparsanız sevinirim

ney içiyor? bırakma ihtimali yok mu bu konuda tavrı nasıl?

ney içiyor? bırakma ihtimali yok mu bu konuda tavrı nasıl?
Esrarı içtiğini birebir gördüm, torbacıdan regapen pagadin istemiş mesajlarını yakaladım dediği şey tabiki kullanmıyorum
Arkadaşlarıma götürüyorum dedi
Özrü kabahatinden büyük derler ya,
Yani eşimde torbacıymış nereden baksam kötü, tedaviyi asla kabul etmiyor kendisinin bağımlı olduğunu düşünmüyor

Bir tanıdığım bu yüzdenboşanma aşamasında daha önce yine affetti eşini ama tekrar aynı şeyi yapıyor. Düzelmeleri maalesef zor

En çok korktuğum şeydir uyuşturucu. Kurtulmuşsunuz adamdan. Kurban kesin. Yoksunluk anında sizi boğazlayabilirdi bile. Korkunç şeyler yapabilirdi. Asla geri dönüp bakmayın. Adını bile anmayın.

zor bir süreç ama boşanmanız sizin hayrınıza

Esrari ara sira, nadiren icmek haricinde duzenli tuketimi varsa ara ara biraksa bile eninde sonunda başlıyorlar genelde.

Kimyasal kullaniyorsa o gercekten ciddi bir sorun.

Boşanmadan sonra kurban kesip ,çoluk çocuk sevindirin. En büyük motivasyonunuzda annesinin kafasını kesip balkondan fırlatan keş olsun. Lütfen elinizi çabuk tutun ve olabildiğince irtibatınızı kesin. İzinizi tozunuzu bulamasın. Uyuşturucuyu masumlaştırmasın kimse bırakır filan bunlar hayal . Başlayana geçmiş olsun eninde sonunda bir gün başa dönülür.

benim kayınbiraderim böyle şeyler yapıyor
Karısı terk etti sonra geri döndü defalarca
Ama bi türlü toparlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…