Uyutmayan düşünceler

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.308
308
Burada özelimi ve duygularımı paylaşmak zorda gelse yazmam gerektiği güzel çözümler alacağımı düşünüyorum. .
Son zamanlarda kötü olaylar yaşadım evet hayatta herzaman bu tarz şeyler yasayabilirim ama çok yıprandım artık
Hamileydim ve düşük yaptigimin farkına bile varmadım kontrol sonucu bomboş olan rahmimi gördüm tokat gibi çarptı yüzüme tamam dedim hayırlısı. .
Eksik birseyler Son gittiğim erkek doktorun işkence gibi olan muayene anını aklımdan cikaramiyorum Hayır zaten şok olmuşum korkuyorum Ağlıyorum birde o muayene böyle olur zaten deyip beni elektronik alet kurcalar gibi kurcaladiğı an geliyor.
Arayıp daha gençsin diyip teselli verenler mi dersiniz yoksa patavatsızca hal hatır sormadan git araştırma yaptir diyen benim acımla beslenen fesat insanlar mi dersiniz hangisi daha güzel ?
Aksama kadar evde yalnızım suan da meşgul olacağım birsey yok ara verdim zaten bedenen ve ruhen yorgunum kimseyle konuşmak daha gencsin sözlerini duymak istemiyorum.
Psikiyatre gitmeyi düşündüm ama ilaçlar beni daha kötü yapacak ilaç kullanmak istemiyorum psikolog deseniz 200 tl üstü maddi olarak yetemem hiç uçuk çıkartmayan ben dudagim ucukladı kendimi yenilemem lazım son zamanlarda başka olaylarda beni çok yipratti umursamadıgımı sanıyor olsam da kendimi düşünürken buluyorum sürekli nasıl kendime gelicem ?

Çok zor bir durum ama herseyde vardır bir hayır.Allah oyle nasip etmiş demek ki.daha güzel bir şekilde,zamanda gelir bebeğiniz inşallah.enerjinizi düşüren insanlarla muhattap olmayın en azından kendinizi toparlama sürecinde.hangi duyguyu hissediyorsanız yaşayın,içinize atmayın.sonradan bırakıp fazlası ile dönüyor insana.

Geciyor canim benim inanki geciyor..düsuk yasadigimda bende dünya basima yikildi sanmistim bide esim beni suclamisti senin yüzünden oldu diye inan hatirlamak istemiyorum üzerinden 10 ay gecti.ha tekrar hamile kalamadim ama icimde umudum var eminim olacak nasip..sadece zaman hepsi geciyor hersey cok yeni o yüzden boylesin.kimseyi umursama takma.ben artik insanlari tersliyorum böyle buldum cözümü yoksa hayatim üzülmekle gecer..

Geciyor canim benim inanki geciyor..düsuk yasadigimda bende dünya basima yikildi sanmistim bide esim beni suclamisti senin yüzünden oldu diye inan hatirlamak istemiyorum üzerinden 10 ay gecti.ha tekrar hamile kalamadim ama icimde umudum var eminim olacak nasip..sadece zaman hepsi geciyor hersey cok yeni o yüzden boylesin.kimseyi umursama takma.ben artik insanlari tersliyorum böyle buldum cözümü yoksa hayatim üzülmekle gecer..
Aslında o sokla çok birsey de hissedemiyorum söylemeyin kimseye diye tembihlememe rağmen herkes duydu ve bu 2. Düşügüm hayırlısı nasip boyleymis kesinlikle isyan etmiyorum ama sürekli bi huzursuzluk korku endişe sanırım panik atak oldum uyuyamiyorum Rabbim hayırlı evlat versin size de

Çok zor bir durum ama herseyde vardır bir hayır.Allah oyle nasip etmiş demek ki.daha güzel bir şekilde,zamanda gelir bebeğiniz inşallah.enerjinizi düşüren insanlarla muhattap olmayın en azından kendinizi toparlama sürecinde.hangi duyguyu hissediyorsanız yaşayın,içinize atmayın.sonradan bırakıp fazlası ile dönüyor insana.
Kesinlikle haklısınız

Aslında o sokla çok birsey de hissedemiyorum söylemeyin kimseye diye tembihlememe rağmen herkes duydu ve bu 2. Düşügüm hayırlısı nasip boyleymis kesinlikle isyan etmiyorum ama sürekli bi huzursuzluk korku endişe sanırım panik atak oldum uyuyamiyorum Rabbim hayırlı evlat versin size de
Aynen bende eşime kimseye söylemeyelim dedigim halde herkesi aramisti bide beni konusturmustu o halde bide insanlara dert anlatmistim ne zordu..herseyin bi zamani olduguna inaniyorum ben.demekki bunlari yasamamiz gerekmis.zaman ver kendine.aminn insallah Allah isteyen herkese aratmadan versin.

Çok zor bir süreç
Rabbim herkesi farklı imtihan ediyor
Bizi de düşüklerle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun

İnsanlara cevap vermek zorunda değilsin, kendine gelene kadar arayanların telefonlarını açma, bir süre mesajlara cevap verme.

Çok zor bir süreç
Rabbim herkesi farklı imtihan ediyor
Bizi de düşüklerle
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Allah razı olsun düşük de bir sebep ama anlamadığım bir sıkıntı var içimde ne olduğunu çözemedim

Rabbım kendı sabrndan versin sana arkadsm benmde bır dusugum var bende bılrım canından can koparıldgını 2ncisi 2 seneye yakın olmadı smdı yıne hamıleym hep tedirgınım ama hersey rabbımden sizin şer bıldıklerınzde hayır vardır siz bilemezsinz buyuruyor allah .. tevekkul etcez rabbıme sıgıncaz .. toparlandıktan sonra detaylı arastırılmaya gırın.. malesef ilk dusuklerde yapmıyorlar bende pismanım yaptrmadgıma en azndan onlemmımzı alırdık.. herseyın cagresı var en azndan hamıle kalabılıyoruz bın şükür.. En kısa zmaada hayırlı evlat nasp etsn rabbm size sağlıklı cumlemize insallah

Rabbım kendı sabrndan versin sana arkadsm benmde bır dusugum var bende bılrım canından can koparıldgını 2ncisi 2 seneye yakın olmadı smdı yıne hamıleym hep tedirgınım ama hersey rabbımden sizin şer bıldıklerınzde hayır vardır siz bilemezsinz buyuruyor allah .. tevekkul etcez rabbıme sıgıncaz .. toparlandıktan sonra detaylı arastırılmaya gırın.. malesef ilk dusuklerde yapmıyorlar bende pismanım yaptrmadgıma en azndan onlemmımzı alırdık.. herseyın cagresı var en azndan hamıle kalabılıyoruz bın şükür.. En kısa zmaada hayırlı evlat nasp etsn rabbm size sağlıklı cumlemize insallah
Amin insallah çok sagolun

Önce derdim olmuyor idi
Şimdi tüp ile olsa da
Oluyor düşüyor
Çözemedim gitti

Önce derdim olmuyor idi
Şimdi tüp ile olsa da
Oluyor düşüyor
Çözemedim gitti
Umarim yakın zamanda hayırlı bir evladınız olur en azından saniyorum ki Eşinizin ailesi bir geçmiş olsun demiştir bende o da yok bu kadar mı insanlık

Umarim yakın zamanda hayırlı bir evladınız olur en azından saniyorum ki Eşinizin ailesi bir geçmiş olsun demiştir bende o da yok bu kadar mı insanlık

Düşüncesizlik
Yaşayan bilir bunu
Yaşamayana kolay

Vallahi yaşamadığım için kendimi yerine koyamadım, bu gibi durumlarda konuşamıyorum. Eşimin kuzenin çocuğu doğdu, 2-3 hafta hastanede kaldı, çocuk yaşayamadı malesef. Kuzenine geçmiş olsun desem de , gelinin yüzüne baktığımda hiçbir şey diyemedim, gözlerim doldu. Ben seni anladım dedi ama bu gibi durumlarda ne deneceğini gerçekten bilmem. Dilim düğümlenir, bir süre bebeklerin olmadığı ortamlarda takılabilirsin. Temiz havaya çık, ya da kursa yazıl, kafanı bir şekilde meşgul et. Allah yardımcın olsun.

Vallahi yaşamadığım için kendimi yerine koyamadım, bu gibi durumlarda konuşamıyorum. Eşimin kuzenin çocuğu doğdu, 2-3 hafta hastanede kaldı, çocuk yaşayamadı malesef. Kuzenine geçmiş olsun desem de , gelinin yüzüne baktığımda hiçbir şey diyemedim, gözlerim doldu. Ben seni anladım dedi ama bu gibi durumlarda ne deneceğini gerçekten bilmem. Dilim düğümlenir, bir süre bebeklerin olmadığı ortamlarda takılabilirsin. Temiz havaya çık, ya da kursa yazıl, kafanı bir şekilde meşgul et. Allah yardımcın olsun.
Sagol

Back
X