Uyutmayan düşünceler

Söylediklerimi asla yanlis anlama ne olur benimde suanda gebelik şüphem var ve takdir ALLAH tan,hatta bugun buyuk laf ettim sonra pisman olup.tovbe ettim cok pisman oldum ben kimseye soylemeyi düşünmüyorum. Annem,kayinvalidem,arkadasim hickimseye
Insanlardan nefret ediyorum ne olacagi belli olmaz bu isler hep kapali kutu çünkü ve biz sevincimizi üzüntümüzü iyi niyetli olarak paylasiyoruz ama insanlar terbiyesizlik yapiyorlar. Hadi yaa ciddi misin bilmiyordum genc olduğumu diyip biraz icini sogutsaydin keske
Allah en tez zamanda hayirlisiyla saglikli sihhatli bir bebek dogurmani kucagina almayi nasip etsin insallah ama kimseye söyleyip duyurma bence bir sonraki gebeligini Nacizane bir tavsiye..

Burada özelimi ve duygularımı paylaşmak zorda gelse yazmam gerektiği güzel çözümler alacağımı düşünüyorum. .
Son zamanlarda kötü olaylar yaşadım evet hayatta herzaman bu tarz şeyler yasayabilirim ama çok yıprandım artık
Hamileydim ve düşük yaptigimin farkına bile varmadım kontrol sonucu bomboş olan rahmimi gördüm tokat gibi çarptı yüzüme tamam dedim hayırlısı. .
Eksik birseyler Son gittiğim erkek doktorun işkence gibi olan muayene anını aklımdan cikaramiyorum Hayır zaten şok olmuşum korkuyorum Ağlıyorum birde o muayene böyle olur zaten deyip beni elektronik alet kurcalar gibi kurcaladiğı an geliyor.
Arayıp daha gençsin diyip teselli verenler mi dersiniz yoksa patavatsızca hal hatır sormadan git araştırma yaptir diyen benim acımla beslenen fesat insanlar mi dersiniz hangisi daha güzel ?
Aksama kadar evde yalnızım suan da meşgul olacağım birsey yok ara verdim zaten bedenen ve ruhen yorgunum kimseyle konuşmak daha gencsin sözlerini duymak istemiyorum.
Psikiyatre gitmeyi düşündüm ama ilaçlar beni daha kötü yapacak ilaç kullanmak istemiyorum psikolog deseniz 200 tl üstü maddi olarak yetemem hiç uçuk çıkartmayan ben dudagim ucukladı kendimi yenilemem lazım son zamanlarda başka olaylarda beni çok yipratti umursamadıgımı sanıyor olsam da kendimi düşünürken buluyorum sürekli nasıl kendime gelicem ?

Bende dusuk yaptigimda erkek doktor muayne etti, etrafimdakiler gencsin vs diye teselli verdi.
O muayene yapilmak zorunda,doktor isini yapmis.
Etraftakiler kendilerince teselli veriyor cunku ellerinden baska bisey gelmiyor.
Mesguliyetiniz olmadigi icin insanlara takilmis kafaniz.
Bol dua edin, netflix varsa guzel filmler izleyin.
Benim kendime gelmem 3 haftayi bulmustu, 2 ay sonrada kizima hamile kaldim zaten.

Bende dusuk yaptigimda erkek doktor muayne etti, etrafimdakiler gencsin vs diye teselli verdi.
O muayene yapilmak zorunda,doktor isini yapmis.
Etraftakiler kendilerince teselli veriyor cunku ellerinden baska bisey gelmiyor.
Mesguliyetiniz olmadigi icin insanlara takilmis kafaniz.
Bol dua edin, netflix varsa guzel filmler izleyin.
Benim kendime gelmem 3 haftayi bulmustu, 2 ay sonrada kizima hamile kaldim zaten.
Açık açık yazmadım doktorun davranışı nereden biliyorsunuz yapması gerekir yapmış diyorsunuz ya gördünuz mu ?

Söylediklerimi asla yanlis anlama ne olur benimde suanda gebelik şüphem var ve takdir ALLAH tan,hatta bugun buyuk laf ettim sonra pisman olup.tovbe ettim cok pisman oldum ben kimseye soylemeyi düşünmüyorum. Annem,kayinvalidem,arkadasim hickimseye
Insanlardan nefret ediyorum ne olacagi belli olmaz bu isler hep kapali kutu çünkü ve biz sevincimizi üzüntümüzü iyi niyetli olarak paylasiyoruz ama insanlar terbiyesizlik yapiyorlar. Hadi yaa ciddi misin bilmiyordum genc olduğumu diyip biraz icini sogutsaydin keske
Allah en tez zamanda hayirlisiyla saglikli sihhatli bir bebek dogurmani kucagina almayi nasip etsin insallah ama kimseye söyleyip duyurma bence bir sonraki gebeligini Nacizane bir tavsiye..
Ben duyurmadim zaten burada 1 kişi duyunca ahali duyuyor bunu engelleyemiyosun

Açık açık yazmadım doktorun davranışı nereden biliyorsunuz yapması gerekir yapmış diyorsunuz ya gördünuz mu ?

Doktorun kontrol etmesi gerekir anlamiyorsunuz sanirim.
Ne bileyim nasil davrandigini siz yazmadiginiza gore.
Hic mi alttam muayene olmadiniz daha once?
Malesef el sokup karistirdiklari olur.
Turkiyede hamileye elle muayene yapilmiyor ama benim yasadigim yerde ilk kontrolden son kontrole kadar hersey elle yapiliyor.
Doktor size nasil kotu davranmis olabilumir ben bunu dusunemiyorum cunku hep elle muayene edildim ve bu benim icin travma unsuru degil.

Back
X