- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Iste basta acemilikten tepki veremedim en son emrivaki davetine gitmedim ama bu kez sözlüm, benim "idare edemeyen, inatçı" biri olduğumu söyledi. Oysa ben her dediğinin herzaman olmayacağını göstermek için gitmek istemedim. Ancak birçok aile büyükleri akrabalar da varmış. Ayıp ettiğimi söyledinişan pastasını kendi mi yapacakmış? pudingli bisküvili pasta mı? ne münasebet canım. bu tarz konuları konuşmaya çalıştığında önünü kesin. biz bi şekilde hallederiz siz sorun etmeyin diyin ve iyilikle muhabbetini etmeye konu açmaya çalışsa da engel olun.
Öncelikle teşekkür ederim. Evet konuşacağım onunla ama gitmeyerek de kendimi suçlu hissettirdi sözlüm. Ben de buna taktım ve çok üzgünüm. Tek amacım her istediginin olmayacağını göstermek cunkü çok ısrarcı bir insan. Ben sözlümden de bizim planımıza uymasını beklerdim. Ablasına uyum sağlamak istemesi de hayal kırıklığı benim icin.Bence ne pastaya ne takılara ne sizin çeyizinizi nasıl yapacağınıza görümceniz karışmasın. Ayrıca ne demek ailenin durumu yok, kolaya kaçacaklar demek çok ayıp bence bunları demek. Herkes bir yerini bilsin bence. Görümcenizi uyarın bence çok tehlikeli sularda yüzüyor, ağır ve kırıcı laflar ediyor. Baştan taviz vermeyin. Ben açıkçası konuşmalarından hoşlanmadım. Bu süreçler zordur herkes işin içine girince. Dilerim her şey gönlünüzce olsun.
Ben zaten kotu niyetli demedim yazımda. Aksini yazdim hatta. Pasta konusuna gelince iyi düşünmüş olabilir ama teklif etmeden direk ben yapicam demesi yanlış bana göre.Ben kötü niyetli görmedim , normalde de evde çok güzel şeker hamuru ile pasta yapan yetenekli hanımlar var . Sen gıcık olmuşsun görümcene. Nasihat etmiş pastanın yaparım demiş kötü bişey dememiş. Safdil biri belli diğer gelinin yaptıklarını anlatmış bu arada .
Sözlünüz şimdiden diretmelere başlamış galiba :)Öncelikle teşekkür ederim. Evet konuşacağım onunla ama gitmeyerek de kendimi suçlu hissettirdi sözlüm. Ben de buna taktım ve çok üzgünüm. Tek amacım her istediginin olmayacağını göstermek cunkü çok ısrarcı bir insan. Ben sözlümden de bizim planımıza uymasını beklerdim. Ablasına uyum sağlamak istemesi de hayal kırıklığı benim icin.
Evet bu yuzu ile bugün karşılaştım.Sözlünüz şimdiden diretmelere başlamış galiba :)
Yakınımız. Annelerimiz dost ve sırdaş. Aileler yılardır birbirini tanıyor. Durumumuzu biliyorlar ki zaten son donemler yasadiklarimiz bariz şeylerdurumunuz olmadıgını nerden bılıyor... evlenmesen bukadar yüz göz olmayın insanlarla
Ayrıca lütfen tavsiyelerinizi daha kibar bir üslupla belirtin.durumunuz olmadıgını nerden bılıyor... evlenmesen bukadar yüz göz olmayın insanlarla
nasıl bir uslupla yazıcagımı sana sormadım!Ayrıca lütfen tavsiyelerinizi daha kibar bir üslupla belirtin.
Sana da iyi geceler! Tavsiyelerini duvara verirsin.nasıl bir uslupla yazıcagımı sana sormadım!
hadi ordan terbiyesiz hadsizSana da iyi geceler! Tavsiyelerini duvara verirsin.
Durumumuzu ben anlatmıyorum yukarıda belirttim sebebini.Konunuzdan anladığım kadarıyla daha nişan olmamış ama nişanda takılacak takılar İçin şimdiden planlar yapılmış bence çok yanlış, gelin ata binmiş ya nasip demiş. Düğün olmadan o tarafın taktığı takıya dokunmamak en iyisi.
Pasta konusuna gelirsek eğer bu konuda ciddi anlamda bir becerisi varsa neden olmasın.
Görümcenizi, sizin ailenizin maddi durumu alakadar etmez, onun haddine değil bunları konuşmak. Ayrıca sizde herşeyi anlatıyorsunuz galiba kendisine, bu kadar kendini söz sahibi hissetmesi bundan dolayı olabilir.
Sözlün şimdiden tarafını seçmiş, düğün olana kadar bile beklememiş gerçek yüzünü göstermek için. Düğünden sonrada yaptığınız her plan görümce onayından geçecek büyük ihtimalle.
:)hadi ordan terbiyesiz hadsiz
gülüncek ne var kaşınma cocuk...
ooo yaş 29 30 gelmış bende soruyu 20 yaşinda biri sordu sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?