Uyutmayan görünce sorunu

Takı meselesi soyle oldu ailem durumumuz ortada hemen düğün yapamayız deyince kendilero bu teklifi sundu ve birkaç gün önce de tam tersini soyledi . Konuyu açan kendisiydi

hadi ordan terbiyesiz hadsiz

Ne kadar kaba bir uslubunuz var. Yazmıyim dedim ama herkese açık bir konuşmada bu yaptığınız saygısızlığın dik alası.

Profilinizde de akademisyen yaziyor, şok icindeyim. Gerçek olmamasını umuyorum.

Konu sahibi böyle dahil olduğum için üzgünüm. Sizin konunuz içinde kibar bir şekilde durumu taraflarla konusursaniz anlayış gösterebilirler .

Bence sen bu adamla tekrardan düşün,düğün icin acele etme.. Neden sizin planınızı bozuyor ablasiyla gorusmek için oldukca sacma
O evde sen yaşayacaksın
O çeyiz eşyalarını sen kullanacaksın
Nişan da senin nişanın
Dolayısıyla bu tip şeylere,sen karar vericeksin,gorumcen ve ya bir başkası değil ..
Kiz ceyizine karışmakta yeni moda oldu sanırım.. yuh yaaa

2. Bir mesele altın meselesi,nişanda takacaklari takılar sende kalacak,evlenene kadar,bozdurmamani tavsiye ederim.Nisan bozulsa ne yapacaksın?
Düğünde zaten takilan takılar senin.

Ailenin maddi durumu onları ilgilendirmez,nişan pastaları genelde tasarım oluyor. Pastaneler zaten bu işi yapıyor. Nişanı anladığım kadarıyla siz yapcaksiniz. Yani kız tarafi. Ona ne ? Yani gorumcene ne pardon. Iyi niyetini kendine saklasın. Ne kadar tuhaf insanlar var ama burda nişanlın hatalı ne demek hayati bir mesele olmasi lazim?

Nisanlin kac yasında yani sözlün?

Ben sana kendimden ornek vereyim,burda cogumuz bu yollardan geçtik. Ben sözlendim. Kayinvalidem bizi oturmaya çağırdı annem,babam kizkardesim ben ailecek

Sonra oturduk yedik ictik,dedim ki,hadi gidelim kiyafet bakmaya hayatim (nişan için) eşim tamam dedi ve bakmaya gittik. Ben kararlı bir insanimdir. Magazaya girerim. 1 saatte alacaklarimi alirim. Beden bulmaya calistigim icin 1 saat sürüyor :) gelirim eve.

Gittik,2 kiyafet giydim. Esim digeri guzel dedi bende yok bu beni bogdu dedim. Ötekini aldim. Ölçü aldılar (daraltma) sonra kaynanama geri döndük. Yarim saat sürdü :)
Ne diyor biliyor musun soyledikleri aynen su

Kapıyı açtı..

Ahhh aceleciii !!! Bir gorseydik yaa aldığını neden hemen aldınız
Ben de
Anne fotosunu cektim gösteririm dedim
Neyse sonra biz kalktik. Esimde kalkti esimle ben bira icmeye gittik kaynana esimi arıyor

Esim diyor ki

Anne ne kabarığı ya?? Aldık zaten ben de boyle begendim

Kapatti. Dedim noldu? Diyor ki kabarik nisan kiyafeyi diyor. Bende guldum sallamadim bile. Kadina bakarmisin akli sira beni yonetcek. Almisiz kapora vermisiz yani ben aslaasla taviz vermedim bi koluma kaynana oteki koluma gorumce takip carsi pazar gezmedim gezmem de!

çok çabuk yipraniyosun o zaman . Yani bunlar hiç bişey .

Şimdiden önlemini almazsan ileride hayatına karışmaya, seni yönetmeye kalkar. Çocuğun olduğu zaman onun üzerinde de hüküm sürmeye başlar. İpleri eline al! Herkes yerini bilsin.

Canm sözlüsün gtmıyorsun benim eltim ıkı yıldır nısanlı asla kaynanamın emine benm evime gelmıyor :) davetleri hep geri ceviriryorlar goyaa sizin dediginiz olmayack dyor kzıın annesi :) ama dgru mu blememm gtmemekle iyi etmissin bencede

Ayyy aynı benim görümcem aklı kendine çok yetişiyormuş gibi birde bana akıl veriyor.Tamam de geç canım kendi bildiğini oku.Başta nasıl olursan sonradan da öyle devam eder.Aman kırmayayım diye düşünme üzülen sen olursun.Ben nişan pastam için bir yerle anlaştım deseydin keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…