- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Takı meselesi soyle oldu ailem durumumuz ortada hemen düğün yapamayız deyince kendilero bu teklifi sundu ve birkaç gün önce de tam tersini soyledi . Konuyu açan kendisiydiKonunuzdan anladığım kadarıyla daha nişan olmamış ama nişanda takılacak takılar İçin şimdiden planlar yapılmış bence çok yanlış, gelin ata binmiş ya nasip demiş. Düğün olmadan o tarafın taktığı takıya dokunmamak en iyisi.
Pasta konusuna gelirsek eğer bu konuda ciddi anlamda bir becerisi varsa neden olmasın.
Görümcenizi, sizin ailenizin maddi durumu alakadar etmez, onun haddine değil bunları konuşmak. Ayrıca sizde herşeyi anlatıyorsunuz galiba kendisine, bu kadar kendini söz sahibi hissetmesi bundan dolayı olabilir.
Sözlün şimdiden tarafını seçmiş, düğün olana kadar bile beklememiş gerçek yüzünü göstermek için. Düğünden sonrada yaptığınız her plan görümce onayından geçecek büyük ihtimalle.
hadi ordan terbiyesiz hadsiz
çok çabuk yipraniyosun o zaman . Yani bunlar hiç bişey .Ben zaten kotu niyetli demedim yazımda. Aksini yazdim hatta. Pasta konusuna gelince iyi düşünmüş olabilir ama teklif etmeden direk ben yapicam demesi yanlış bana göre.
Gorumceme gıcık olma gibi bir durumum yok. Yaptıkları yıpratıyor.
Canm sözlüsün gtmıyorsun benim eltim ıkı yıldır nısanlı asla kaynanamın emine benm evime gelmıyor :) davetleri hep geri ceviriryorlar goyaa sizin dediginiz olmayack dyor kzıın annesi :) ama dgru mu blememm gtmemekle iyi etmissin bencedeMerhaba
Sözlüyüm yakında nisanim olacak. Gorumcem çok iyi niyetli bir insan ama her seye karışıyor.
Örnegin nisan pastamı kendi elleri ile yapacakmış. Bunu bana sormadı bile. Açıklaması ise durumumuzun iyi olmamasiymis.
Takıları bozdurup çeyiz yapicam -ki önceki gelinleri böyle yapmış- bu aklı kendisi vermişti. Sonra da dedi ki takılarınızı bozdurma gibi bir hata yapmayın. Bundaki açıklaması ise bozdurursam ailem kolaya kaçarmış . Bozdurmayayım da ailem alsinmis.
En son sözlümle çeyiz bakmaya gidecektik ama ertrsi gun o evine davet etti. Ben kabul etmedim planımız var dedim. Ama sözlüm ablasının bizi düşündüğünü söyleyerek palnimizi iptal etti. Daha doğrusu aceleyle görüşüp ordan öğlen 2 ye ablasına yetişmemizi planladı. Son nokta da bu oldu. Ben de ne sozlumle görüştüm, ne de ablasına gittim.
Ama sonra kendimi kötü gelin gibi gordum. Sözlüm de beni suçluyor. Iyice bunaldim. Yanlış mi yaptım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?