- 23 Temmuz 2016
- 37
- 15
- 8
- Konu Sahibi Felix felicis
-
Saat 4 öğlen uykusundan kalkmak için geç bir saat bence. Biraz daha erkene çekmeye çalışın öncelikle.
Ayyyy konuyla alakasizda:) sen hamilemisinnnn :) ay nasil sevindim ya:))Bence de 1 gibi uyusa 2 3 gibi kalksa
Uykusu gelmemesi gündüz uyumasından olabilir
Ayyyy konuyla alakasizda:) sen hamilemisinnnn :) ay nasil sevindim ya:))
Hayalet ne demek cnm?Sabah kan vereceğim
İnşallah öyleyimdir
Hayalet çıktı testte
Hadi inşallah canım benim. Rabbim dualarını kabul etmiştir inşallah. Benim bile içim kıpır kıpır olduSabah kan vereceğim
İnşallah öyleyimdir
Hayalet çıktı testte
Bu dediğinizi deneyeceğim hemen, gerçekten çaresizlik yaşatıyor insana çocuklar :)biberon kullanıyorsa harika bi önerim olacak.. biberona mamayi koyun.. biraz aciksin.. karni tok olmasin.. sonra uykusu gelse de gelmese de yatağına koyun biberonu verin.. isiklari kapatin çıt çıkarmayın.. o kendi kendine yerken uyur. ama kontrolu de bırakmayın kendi yediği icin
Öğlen uykusundan uyandırsam olur mu dersiniz? Daha erken uyutmak mı yoksa uykuyu azaltmak mı?Saat 4 öğlen uykusundan kalkmak için geç bir saat bence. Biraz daha erkene çekmeye çalışın öncelikle.
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bizim yaramaz karanlık ayırt etmiyor artık...Öğlen uykusunu 1 e düşünmeniz iyi olmuş. Akşam 9 gibi karanlık bir odaya geçin yanına uzanın ya da oturun. Karanlık dan gözleri yorulacağı için uykuya geçecektir. Zamanla rutin haline gelir. Hergun ayni saatte yatırmaya dikkat etmeyi unutmayın.
Aynı soruyu size de sorayım daha erken uyutmak ve daha az uyutmak mı sizce?Gunduz uykusu fazlaysa veya sabah gec uyaniyorsa gece gec yatar.Gunduz uykusunu 3 te bitirse bile fark eder bence.Benim kizim 4 te uyanirsa gece uyumak bilmezdi.
Bu saatte benim pilim bitti çocuğun bitmedi..Bence de 1 gibi uyusa 2 3 gibi kalksa
Uykusu gelmemesi gündüz uyumasından olabilir
Yok uyandırmayın bu sefer bütün gün mız mız olur. Sabah erken kaldırın sonra öğlen uykusuna 12 gibi yatırın. 2 de falan kalkar zaten en geç böylece akşam uyku saati de erkene çekilir otomatikman.Bu dediğinizi deneyeceğim hemen, gerçekten çaresizlik yaşatıyor insana çocuklar :)
Öğlen uykusundan uyandırsam olur mu dersiniz? Daha erken uyutmak mı yoksa uykuyu azaltmak mı?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bizim yaramaz karanlık ayırt etmiyor artık...
Aynı soruyu size de sorayım daha erken uyutmak ve daha az uyutmak mı sizce?
Bu saatte benim pilim bitti çocuğun bitmedi..
Bu dediğinizi deneyeceğim hemen, gerçekten çaresizlik yaşatıyor insana çocuklar :)
Öğlen uykusundan uyandırsam olur mu dersiniz? Daha erken uyutmak mı yoksa uykuyu azaltmak mı?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, bizim yaramaz karanlık ayırt etmiyor artık...
Aynı soruyu size de sorayım daha erken uyutmak ve daha az uyutmak mı sizce?
Bu saatte benim pilim bitti çocuğun bitmedi..
Çalışmak isteyen ama çalışamayanlardanım bende :) bebeğim sağ olsun evle bütünleştimÇocuklar öyle
Çalışıyor musunuz ?
Çalışmak isteyen ama çalışamayanlardanım bende :) bebeğim sağ olsun evle bütünleştim
Çocuğa eziyet etmeyinMerhaba hanımlar, 11 aylık bir oğlum var ve yakın zamana kadar ayağımda sallayarak uyutuyordum. Ama kendini çok fazla atmaya başlayınca uyutamamaya başladım. Gündğz iki kez uyutuyordum sallayarak.
Şu an kendisi uyusun diye beşiğine götürüyorum, bir süre ağlıyor sonra uyuyor, gündüzleri bir problem yok yani. İkinci uykumuzu artık iptal ettik çünkü sorun bu noktada başlıyor. Gündüz 4'te uyandığı öğle uykusundan sonra bu saat oldu yeniden uyumadı...
Saat 21.00'dan beri iki kez sallamaya çalıştım, kendini çok fazla attı başaramadım, beşiğine bıraktım, beşikte ayağa kalkıp öyle bekliyor, geri yatırıyorum yine kalkıyor. Işığı kapattım, loş ışık yaptım ve ışık açık denedim, o da olmadı ninni söyledim.
Karga sesimle işkence etmeyeyim dedim telefondan ninni açtım yine olmadı... Şu an oyuncaklarıyla oynuyor, ben çok yorgunum, lütfen bi tavsiye...
Bu arada uyku arkadaşı, uyku nesnesi, emzik denedim onların da etkisi olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?