Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

Pardonda bunlara olumsuz eleştiri denmez ki,adam bildiğin hakaret ediyor.
Kavgada söylenmez yani o derece.
Hemde 2 hafta duş almayan bir adam utanmadan hakaret mi ediyor size? Kendine baksın bir zahmet.
Evliyim,kavga dahi etsek,ağzımdan bir laf çıkmadan önce bir yutkunuyorum ki affedilemez,kırıcı,hakarete varan bir cümle etmeyeyim diye. Bu nedir yani,yüzyüze bakıyorsunuz,nasıl bir cesaret ,nasıl bir şuursuzluk anlamadım.
Ailenize gidecekseniz de sebebini açıkça söyleyin ve sen kendini düzeltmeden sönmeyeceğim deyin. Yapıp yapıp özür dilemenin işe yaramadığını bilsin.

Burcu ne? Bence böyle davranmasına sebep bilinçaltında yaşamış olduğu bi travma ya da reddedilmiş ise, kızlar delirip terkettiyse hırsından ve Kendine olan öfkesi nefreti yer yön değiştirip size kusuyordur, psikolojik olduğunu sanıyorum

Eşimin koku takıntısı var .
Çamaşırı istediğin kadar güzel yıka , hijyenik olsun sürekli tutup bir yerinden eleştirir.
En son ceketinin kötü koktuğunu ve çamaşır yıkamasını bilmiyorsam yıkamamam gerektiğini söyledi .
Artık sadexe kendi çamaşırlarımı yıkıyorum ve yalvarıyor :süslü:

Sizi eleştirmesinin sebebide kendine olan özgüveniyle alakalı aslında , kendine güvenmiyor .
Sarkık memeliymiş
Az sündür o vakit de sende :ukala::ukala::ukala:

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık

Bence eşiniz sizi çok beğeniyor ve kıskanıyor.

Önceki konularınıza baktım çok da sağlıklı bi evliliğiniz yok zaten ayrıca bu kadar eleştiren bi adamı ne diye idare ediyorsunuz hiç bilemedim ha değişir mi çok da sanmıyorum 34 yaşında adam,söylemese bile bunları düşünmesi yetmez mi,kedinin kamburluğunu görünce insan eşini hatırlar mi,ben kendimde bişeyi eleştiririm “Laf söyleme benim karıma” der eşim,çok komik ama iyi gelir bu tavrı,hiçbirimiz çok güzel muhteşem kadınlar değiliz kaldı ki olsak bile bunun hastalığı var yaşlılığı var hamileliği var vs vs mutlaka kötü zamanlarımız olacak,eşiniz bayagı psikolojik şiddet uyguluyor size ve evet bu boşanma için fazlasıyla yeterli bi sebep.

Anlamadığım konu şu burada bu adam sevgililik döneminde hiç mi yüzünü göstermemiş? Bu kadar çatal dilli birisi kendini saklayamaz. Her özür dilediğinde konu sahibi affetmis süründürmemis belki ki. Söyleyeceğimi söylerim bir özür tamam diye düşünüyor sanırım. Sosyal çevresinin olmayışına şaşmamali. Konu sahibi sakın bu eleştirilere alındığını gösterme. Kuyruğu hep dik tut. Onu eleştir. En hassas olduğu yerden hem de. Ben olsam çok acımasız olurdum sanırım. Seni kadinligindan vuruyorsa sen de erkekliginden vuracaksin. Kana kan dişe diş. Kadınlar kiyamadigi için erkekler böyle tepeye biniyor işte. Onlar bizi bizim onları düşündüğümüz gibi düşünmüyor. Ağlayıp uzulmeniz kizmaniz hoşuna bile gidiyordur. Lafı en ağır şekilde koyun bırakın o düşünsün.

Eşinizde özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum ve sizin de bunun farkına varmaman ız için böyle bir yol seçmiş ya da elinde olmadan böyle davranıyor terapist ya da psikolog öneriyorum eşiniz için

Bu kadar saçma bir konu okumayalı epey olmamıştı, gerçek mi bu? 10-13 gün yıkanmayan adamı direkt boşa, hakaretleri kısmını anlatmana bile gerek yok.

Pis mahlukat, koca diye koynuna mı girilir ya. İğrenç

Eşinin ciddi ciddi sorunları var yada cidden fazla güzel buluyor olmalı ki sürekli eleştiride...bu tipin kadınına denk geldim ben :) hic cekilmiyolar hic
Uzaklasmak en guzeli

Asagılık kompleksine girmiş galiba eşin. Kendini bilmez biri oturup net konusmalısın.

Senin kocanda eziklik kompleksi olabilir mi ? Sen ondan daha genç ve güzelsen kendini yanında sönük hissediyor ve bu Yüzden yermeye Çalışıyor olabilir .

Sizde esinizi elestirin.

Ay kiyafetin hic uyumlu olmamis.
Saclarin mi dökülmeye baslamis? Seyrek seyrek duruyor.
Göbeginde cikmis biraz spor yap.

Gibi konusun bakalim o kendini nasil hissedecel

aynisinin üst modeli ablamda var- özet geciyorum.

ablam- 90-60-90 boyutunda (abarti degil... gercekden porselen bebek gibi )
esi, bodur, kilolu ve kel
ablam iki meslek sahibi ve 3 dil biliyor
esi lise terk
ablam (annemiz ve babamiz erken öldü) KENDI kendine arabasini (sifir kilometre) evini almis insan
esi, borclu, cebinde 2 kurusla tanisdi ablamla
bizim anne babamiz bizi en iyi okullara gönderdi, en iyi mühitde yasadik.
esi, 18 yasinda evden atilmis. annesi, babasi, abisi ve kardesi köpek gibi davranir.
ablam bu güne Kadar nezle olmusdur belki
esinin dogustan bacagi sakat
ablamin geliri onunkine nazaren 50% daha fazla

simdi esinin incilerini sayim:

-öffff sen sus, bir moktan haberin yok
-Yahu, kapa ceneni geri zekali
-cirkin
- özürlü- sakat
-cok zayifsin- igrenc. kemiklerin batiyor
-giydigin yakismiyor- zaten giyim kusami benden ögrendin (ablam bundan 25 sene önce Timberland ve Levis 501 giyen insan, kibirli olmak degil amacim- ama biz varlikli bir aileden eldik)
- et ye et- baba evinde görmedin zaten (ablam kendi secimi ile vejeteryanDI)
- Insan olsan ailen sahip cikar- köpek (annem 10 sene önce ÖLDÜ- babam 15 sene önce)
- Yüzüne miktigim
- oros+++, seni sokaklardan zor topladim (ablamin kendi evi varDI)

Bu insan sence düzelirmi? Bence düzelmez- heeeeee ablamin eside seninki gibi baslamisdi. yani yavas yavas dozu arttirdi-

son incileri- hamileyken karnina tekme atmalar- dövmeler. paralari kumara yatirip, gevrek gevrek--- calisssss kocum demeler.
bunlar 8 sene icinde doz arta arta ortaya cikan olaylar- he bir gercek var: ABLAM EZIK. bu dogru. özgüvenini 8 sene icinde cehennemin dibine sokdu ablamin ve hala rahatlamadi. bu insandan kac kurtul. yoksa ablam gibi kalirsin bozuk psikolojiyle- heeee sinir krizi gecirence karsisinda kikir kikir gülüyor- ruh hastasi yeni lakabi ablamin.

esi lise terk
ablam (annemiz ve babamiz erken öldü) KENDI kendine arabasini (sifir kilometre) evini almis insan
esi, 18 yasinda evden atilmis. annesi, babasi, abisi ve kardesi köpek gibi davranir.

-cirkin
- özürlü- sakat
-giydigin yakismiyor- zaten giyim kusami benden ögrendin (ablam bundan 25 sene önce Timberland ve Levis 501 giyen insan, kibirli olmak degil amacim- ama biz varlikli bir aileden eldik)
- Insan olsan ailen sahip cikar- köpek (annem 10 sene önce ÖLDÜ- babam 15 sene önce)
- Yüzüne miktigim

Bu insan sence düzelirmi? Bence düzelmez- heeeeee ablamin eside seninki gibi baslamisdi. yani yavas yavas dozu arttirdi-

son incileri- hamileyken karnina tekme atmalar- dövmeler. paralari kumara yatirip, gevrek gevrek--- calisssss kocum demeler.
bunlar 8 sene icinde doz arta arta ortaya cikan olaylar- he bir gercek var: ABLAM EZIK. bu dogru. özgüvenini 8 sene icinde cehennemin dibine sokdu ablamin ve hala rahatlamadi. bu insandan kac kurtul. yoksa ablam gibi kalirsin bozuk psikolojiyle- heeee sinir krizi gecirence karsisinda kikir kikir gülüyor- ruh hastasi yeni lakabi ablamin.
Tulumbachen çok üzüldüm :( Niye ablan bu beyinsizi çekiyor ya? Nedir bu sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun mantığı !! off off

Tulumbachen çok üzüldüm :KK43: Niye ablan bu beyinsizi çekiyor ya? Nedir bu sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun mantığı !! off off

bunu bi bilsem yemin böbregimi veririm- elimden geleni ardima koymadim- ki gercekdende artik benim ruh sagligim bozuldu. biz zaten yetimiz bu mahlukat nasil musallat oldu haberim yok. yahu yillardir ablamin kici cikiyor ona bakmak icin. Adam daha bir nikah kiymadi- sonrada karsina gecip oros** diyor. ablamin karnindaki cocugu öldürdü- ablam 36 yasinda hala evli cocuklu degil- bu mahluk hayatini söndürdü haberi yok. gercekden ben cilekes oldum. katil olucam birgün- ama yok ben artik o herife kizmiyorum- artik ablama kiziyorum. kac kere arabaya atlayip 300 kilometre yol gidip elinden kurtardim- ev acdim- para verdim- kac kurtul diye. yok benim ablam mal. resmen mal.
bizim yörede bu tip kadinlara denilen bir laf vardir ama banlakmak istemiyorum--- sey manyagi derler. Gina geldi resmen.

esi lise terk

-cirkin
- özürlü- sakat
- Yüzüne miktigim

Ablanız neden katlanıyor ki bunca hakarete. Maddi yetersizliği de yok. Tekmeyi neden basamıyor anlamak mümkün değil.
Yazık yani,anneniz babanız kahrolurdu görselerdi biricik kızlarının halini.
Üzüldüm çok

esi lise terk

-cirkin
- özürlü- sakat
- Yüzüne miktigim

bunların tek bir cevabı var: ablanız mazoşist:işsiz:

Back
X