Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

bunu bi bilsem yemin böbregimi veririm- elimden geleni ardima koymadim- ki gercekdende artik benim ruh sagligim bozuldu. biz zaten yetimiz bu mahlukat nasil musallat oldu haberim yok. yahu yillardir ablamin kici cikiyor ona bakmak icin. Adam daha bir nikah kiymadi- sonrada karsina gecip oros** diyor. ablamin karnindaki cocugu öldürdü- ablam 36 yasinda hala evli cocuklu degil- bu mahluk hayatini söndürdü haberi yok. gercekden ben cilekes oldum. katil olucam birgün- ama yok ben artik o herife kizmiyorum- artik ablama kiziyorum. kac kere arabaya atlayip 300 kilometre yol gidip elinden kurtardim- ev acdim- para verdim- kac kurtul diye. yok benim ablam mal. resmen mal.
bizim yörede bu tip kadinlara denilen bir laf vardir ama banlakmak istemiyorum--- sey manyagi derler. Gina geldi resmen.
Bunu yaaa, büyü yapılmış gibi sanki. Kendi başına ayakta durabilen bir kadın, malın teki için insanlığından vazgeçmiş :( Hakkaten çok üzücü, ama senin derdin sana yeter zater. Bu kadar çaba vermene rağmen anlamıyorsa, herkes kendi seçtiği hayatı yaşar demek lazım sanırım. Kendini daha fazla yıpratma.

Sizi böyle üzerek ve ezerek elinde tutmaya çalışıyor... Aklı sıra... Ben bir de şu detayı anlamadım "dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm"... o nasıl oluyor? Daha genç mi gözüküyorsunuz? Yoksa gerçekten mi gençsiniz ona göre? Bir de kaç sene beraber oldunuz evlilikten once?

Ablanız neden katlanıyor ki bunca hakarete. Maddi yetersizliği de yok. Tekmeyi neden basamıyor anlamak mümkün değil.
Yazık yani,anneniz babanız kahrolurdu görselerdi biricik kızlarının halini.
Üzüldüm çok

bende bilmiyorum- annemin ölümünden sonra ablam bu duruma düsdü. cikamiyor isin icinden. gencligi cöp oldu. resmen hayati söndü ama son gaz devam- okadar bozuk bir psikolojiki- Adam karnina tekme atiyor ben 300 kilometre yolu 280 basip gidiyorum- Polis adami evden uzaklastiriyor- savcilik dava aciyor ama yok ablam 5 gün sonra caniiiiiiiiiiiim- bil bakalim sonra kim huzur bozan oluyor? BEN. göya huzur bozan benmisim- kavga sebepleri benmisim

Ben hiç sağlıklı bir durum görmüyorum ya. eşinde aşağılık kompleksi var evet ama bunun düzeleceğini de sanmıyorum. sen biraz ailenin yanına gitsen ya da eşine sana davrandığı şekilde davransan ne olacak ki. ya o da yapmaya devam eder ya da sen onu tamamiyle bastırırsın ve bu sefer sen ona kötü bi şekilde davranmaya başlarsın. bence her iki türlü de bu seni yıpratır. tek yöntemi al karşına ciddi bir şekilde konuş. bundan çok rahatsızım ve ben sana bu şekilde davranmak da istemiyorum seninle uğraşamayacağım eğer böyle devam edersen bu iş boşanmaya kadar gidecek de. yani eşini tek seferde ama sağlam şekilde korkut. yapmaya devam ederse de bu cidden boşanma sebebi, adam saygısızın ve kokarcanın teki. sen böyle birini hak ettiğini düşünüyo musun?

bende bilmiyorum- annemin ölümünden sonra ablam bu duruma düsdü. cikamiyor isin icinden. gencligi cöp oldu. resmen hayati söndü ama son gaz devam- okadar bozuk bir psikolojiki- Adam karnina tekme atiyor ben 300 kilometre yolu 280 basip gidiyorum- Polis adami evden uzaklastiriyor- savcilik dava aciyor ama yok ablam 5 gün sonra caniiiiiiiiiiiim- bil bakalim sonra kim huzur bozan oluyor? BEN. göya huzur bozan benmisim- kavga sebepleri benmisim
Of ya çok üzücü.
Keşke kendi bedeninden çıkıp dışardan bakma şansı olsa kendine. Demek ki farkında değil yada aşırı sindirilmiş. İnşallah bir gün uyanır bu uykudan.

kokmuyor mu off resmen boşanma sebebi bence en buyuk dert
tahammul edemem ki kokusuna vs ögg...gersine sonra bak...

Bunu yaaa, büyü yapılmış gibi sanki. Kendi başına ayakta durabilen bir kadın, malın teki için insanlığından vazgeçmiş :KK43: Hakkaten çok üzücü, ama senin derdin sana yeter zater. Bu kadar çaba vermene rağmen anlamıyorsa, herkes kendi seçtiği hayatı yaşar demek lazım sanırım. Kendini daha fazla yıpratma.

asiri beyin yakan bir konu- almayanin göbeginde- parasi pulu olan bir kadinin drami diyorum. yok ben artik bezdim.
son aylarda takmiyorum bile. yillarca aman huzurlu olsun diye elinden geleni yapdim- sonra cocuk istiyor, aman tulumba sus dedim- geldi 36 yasina cocuk mocuk yok- kumar, borc, dayak- ne ararsan var. bazen dua ediyorum bu ortama cocuk olamsin diye. Allah benide affetsin ama ablamin psikolojindeki bir kadin anne olmasin zaten.

Of ya çok üzücü.
Keşke kendi bedeninden çıkıp dışardan bakma şansı olsa kendine. Demek ki farkında değil yada aşırı sindirilmiş. İnşallah bir gün uyanır bu uykudan.

yok yok, gercekleri söyleyenle hemen kontagi kestirir esi- hemen lafi Hazir- herkes onlari kiskaniyor cünkü- herkes fesat- herkes onun kolunu bududu kiran, kumarci, nikah kiymaya layik görmeyen agzinda oros++++ lafini sakiz yapmis seyimin dorugu esini kiskaniyor cünkü. en cokda ben. ben kiskanclikdan öldüm zaten. bazen diyorum- ölüsü olan birgün delisi olan hergün aglar. ben anama ablama yandigim Kadar yanmadim. kadin öldü- ablamin deliligi daha agir geldi.

asiri beyin yakan bir konu- almayanin göbeginde- parasi pulu olan bir kadinin drami diyorum. yok ben artik bezdim.
son aylarda takmiyorum bile. yillarca aman huzurlu olsun diye elinden geleni yapdim- sonra cocuk istiyor, aman tulumba sus dedim- geldi 36 yasina cocuk mocuk yok- kumar, borc, dayak- ne ararsan var. bazen dua ediyorum bu ortama cocuk olamsin diye. Allah benide affetsin ama ablamin psikolojindeki bir kadin anne olmasin zaten.
Bence de olmasın. Ablana bunları yapan, karnında ki öz evladını öldüren, o çocuğa neler yapmaz? Zavallı.

Eğer anne yüreğiyle o bebeği korumak için bu pislik parazitten kurtulacaksa belki... ama karnındakini koruyamamış, yine dönmüş ...off off...neyse seninde canını sıkmayayım daha fazla.

Boşuna uğraşıyorsunuz bu adam düzelmez.
Boşanın bence.
Adam sizi sevmiyor diyemem ama adamda ciddi bir özgüvensizlik var sizi ezmeye çalışıyor.
Ben çok gördüm böyle erkekleri evliliğe mahkum olursanız hiçbir zaman mutlu olmayacaksınız çünkü değişmeyecek...

Bence de olmasın. Ablana bunları yapan, karnında ki öz evladını öldüren, o çocuğa neler yapmaz? Zavallı.

Eğer anne yüreğiyle o bebeği korumak için bu pislik parazitten kurtulacaksa belki... ama karnındakini koruyamamış, yine dönmüş ...off off...neyse seninde canını sıkmayayım daha fazla.

vallah böyle konu görünce resmen kendimden geciyorum- bu ablamin Hayati bana travma oldu.
ANLAMIYORUM. bu laflari, bu muameleyi ceken kadinlari anlamiyorum- hicbir insan, hadi erkegi gecdim, buna degmez.

konu sahibinin kocasi bir alt modeli- Burda verilen tavsiyeler ise yaramiyor- kriz gecirsen ruh hastasi oluyorsun, susmaya kalksan kendini hakli görüyorlar, cevap versen dozu artiyor- yani yer yani moklu deynek- en iyisi kacip kurtulmak.

Canm kendini bu kadar üzme esin ama kendini ck begenmis oluyor byle erkekler ve cok gicik kapiyorum . Artik onu huy edinmis malesef adam vazgecmicektr kolay kolay cunku alismis ve senide alistrmaya calisiyor

valla anaokulu cocugumuza bile zıcık arkadasları saka yollu sıskosun lafını kullansa cocuklar kusuyor...bunu kaldıramıyor...maşallah bunca hakaretı ısıtıp o evde sızı ne tutuyor cok merak ettim...

Ben böyle İnsanların değişeceğini inanmayanlardanim.

Kaçıp kurtulmak mantıklı geliyor bana da

Madem begenmiyorsun birak de daha ne 3vdede durduruyorsun beni de daha iyisini al de kmse sana beni zorla vermedi de kendini ne saniyosn sen yeter artik de

Ya bu gerizekalilar kendinde byle bi hakki nasl buluyor once donsun de kendi 2 hafta yapmadgi banyoyi elestrsin kurban olsn sizede salak sey cok sinir oldm

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Onun size yaptığını yaparak. Sanırım aşağılık kompleksi içinde

Valla dışardan bakanlat evliliğinde sorun yok aman kocan mis gibi demiş.. e keza siz de öyle ama önceki konulara bakınca daha 2017 aralıkta eşimşe 1. Ay tartıştım evi terkettim otelde kaldım 2 ay görüşmedim demişsiniz, şubat ayında küfürlerle beni evden kovdu hastayım diye beni dışarı çıkarmıyor demişsiniz. Ben şahsen ilişkinizi çok sağlıklı bulmadım. Bence siz birbirinizden biraz uzaklaşın ve düşünün bakalım bu evlilik nasıl gerçekten diye.
Bu arada eşinize de o lafları yedirmek lazım. Aranızdaki sorun ne olursa olsun insan ne eşine ne annesine ne komşusuna hiçbir kadına hakaret edemez. Hakaret edebilen önce kendi erkekliğini sorgulasın bi zahmet. Kokuşmuş herif!

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Sizi çok iyi anlıyorum.benim eşimde 10 yaş büyük.bir ara kardeşi yengem hiç yaşlanmaz diyince ben onun ruhunu yaşlandrrm merak etme demişti.o günden beri yaptıgım yemeğe temizliğe herşeyee bişe bulur.onun için sabah temizlediiim ev akşam pistir.o öle yaptkca bn bşe yapmak istemiyorum.dış görünüş evet onada hep bişe bulur.herkes beyenirde bi ona beğendiremedim.konuyu takipteyim.belki banada fikir olur..

Back
X