Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

Kızlar isteyene özelden fotoğrafımızı gönderiyim siz karar verin.. ben bu adam ın herşeyiyle severken o neden beni eleştiriyor :KK43: çok kötüyüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Ya arkadaşım neden fotoğraf gönderiyosun ne farkeder ki ne kadar güzel olduğun.. Bence senin anlamadığın bi nokta var bu adam senle beğenmiş ki evlenmiş.. İnsan sevdiğine güzel gelir zaten dünya çirkini olsan ne önemi var ki.. Bu kadar eleştiriye (hatta eleştiri değil bence hepsi ağır hakaret) dağ olsa dayanmaz da sen niye dayanıyosun bunu anlamış değilim.. Çok açık ve net eşinin sana olan sevgisi saygısı bitmiş.. İstersen Adriana Lima ol yine sana kusur bulacak çünkü sevgi denen bişey kalmamış.. İnsan Allah'ın yarattığına böyle dee mi yaa benim aklım almıyo.. Ayrıca eşin iyi bi insan olsa zaten böyle bişey olamaz. Bi an önce çocuk da olmadan bırak bu adamı derim..

Ya arkadaşım neden fotoğraf gönderiyosun ne farkeder ki ne kadar güzel olduğun.. Bence senin anlamadığın bi nokta var bu adam senle beğenmiş ki evlenmiş.. İnsan sevdiğine güzel gelir zaten dünya çirkini olsan ne önemi var ki.. Bu kadar eleştiriye (hatta eleştiri değil bence hepsi ağır hakaret) dağ olsa dayanmaz da sen niye dayanıyosun bunu anlamış değilim.. Çok açık ve net eşinin sana olan sevgisi saygısı bitmiş.. İstersen Adriana Lima ol yine sana kusur bulacak çünkü sevgi denen bişey kalmamış.. İnsan Allah'ın yarattığına böyle dee mi yaa benim aklım almıyo.. Ayrıca eşin iyi bi insan olsa zaten böyle bişey olamaz. Bi an önce çocuk da olmadan bırak bu adamı derim..
Boşanıyım mı bu konudan dolayı. Bilmiyorum kafam çok karısık.. inan özgüvenimi kaybettim ondan fotoğraf gönderiyorum.. çünkü birilerinin yorumlarına ihtiyacım war en azından tarafsız yorumlara.. çünkü eşim özgüvenimi alt üst etti

Çok haklısınız ama işte dibe inmemek için çok güçlü olmalıyız, birbirimize destek olmalıyız bişeyler yapmalıyız yani.. yeri geldi eşimle inanın ben de yaşadım bu tarz sorunlar. Ona karşı yapmaktan vazgeçtiğim çok şey var... ama kendimi hala çok seviyorum :)
neleri yapmaktan vazgeçtin eşine karşı mesela???*

Ben sizden çok eşiniz nasıl bir brad pitt diye merak etmiştim :D asla kendinizi erkek milşeti için salmayın sakın. Haspam kendini ne sanıyorsa. Gerekli tavrı da koyun.

Kızlar isteyene özelden fotoğrafımızı gönderiyim siz karar verin.. ben bu adam ın herşeyiyle severken o neden beni eleştiriyor :KK43: çok kötüyüm artık ne yapacağımı şaşırdım
bana gönderebilirsiniz merak ettim gerçekten
eşinizde ciddi özgüven ekliği var ve sizi ezmeye çalışıyor
ezilmeyin

bu arada 2 haftada 1 banyo mu

çok afedersiniz inançlı bir insan mıdır 2 haftada bir banyo ise daha çok yeni evli insan ne bileyim 2 haftada 1 mi:KK57:

Boşanıyım mı bu konudan dolayı. Bilmiyorum kafam çok karısık.. inan özgüvenimi kaybettim ondan fotoğraf gönderiyorum.. çünkü birilerinin yorumlarına ihtiyacım war en azından tarafsız yorumlara.. çünkü eşim özgüvenimi alt üst etti
Seni bilmem ama benim eşim bana sana söylediklerinin birini bile söylese ertesi gün arkamdan ağlatır sürüm sürüm süründürürüm onu! Bunu söylemesi demek sevmemesi demek zaten.. Sana yeterince geçerli bi ayrılık nedeni gibi gelmiyo mu sevilmemek?

Ben sizden çok eşiniz nasıl bir brad pitt diye merak etmiştim :KK70: asla kendinizi erkek milşeti için salmayın sakın. Haspam kendini ne sanıyorsa. Gerekli tavrı da koyun.
Fotoğrafını gördün sana özelden yolladım.. tarafsız yorumlara ihtiyacım war.. allah için ben onu herhaliyle seviyorum. O neden beni eleştiriyor kafayı yicem artık.. :(

Seni bilmem ama benim eşim bana sana söylediklerinin birini bile söylese ertesi gün arkamdan ağlatır sürüm sürüm süründürürüm onu! Bunu söylemesi demek sevmemesi demek zaten.. Sana yeterince geçerli bi ayrılık nedeni gibi gelmiyo mu sevilmemek?
Gerçekten sevmediğini hissetsem inan bir gün evde durmam.. ama adam her konu da çok iyi .. sadece çenesini tutamıyorum

neleri yapmaktan vazgeçtin eşine karşı mesela???*
Onun için süslenip özel akşam yemekleri hazırlıyordum, özel güzel giyiniyordum vazgeçtim. Gidiyorum süslenip arkadaşlarımla buluşuyorum. Geceleri bile özenli giyinip yatıyorum ama bunu kendim için yaptığımı biliyor çünkü eşim bazen nöbet tutuyor sabah geliyor ki ben yine süslü püslü yatmışım. Zamanla farketti. Önceden laf ettiği şeyleri dalga geçer gibi yaptığı şeyleri şimdi özlemle anıyor :D niye benim için şöyle böyle yapmıyosun diyor ve kendi özen göstermeye çalışıyor.

bana gönderebilirsiniz merak ettim gerçekten
eşinizde ciddi özgüven ekliği var ve sizi ezmeye çalışıyor
ezilmeyin

bu arada 2 haftada 1 banyo mu

çok afedersiniz inançlı bir insan mıdır 2 haftada bir banyo ise daha çok yeni evli insan ne bileyim 2 haftada 1 mi:KK57:
Sizede gönderdim fotoğraf

Fotoğrafını gördün sana özelden yolladım.. tarafsız yorumlara ihtiyacım war.. allah için ben onu herhaliyle seviyorum. O neden beni eleştiriyor kafayı yicem artık.. :KK43:
Eşin takıntı yapmış başka açıklaması yok. Ona zıt gitmeyi dene. Beğenmediği makyajı sen beğeniyorsan inadına yap bence.

Gerçekten sevmediğini hissetsem inan bir gün evde durmam.. ama adam her konu da çok iyi .. sadece çenesini tutamıyorum
Zaten çenesini değil beynindeki düşünceleri tutman lazım.. Onu da yapamayacağına göre 1 gün susar 2 gün susar 3. gün yine düşünceler diline dökülür.. Seni beğenmiyo işte bu fikrini nasıl değiştireceksin ki?

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
eşiniz tedavi görmeli, yoksa sen psikolojik hasta olacaksın buna izin verme, normal şartlarda bir eleştiri kabul edilebilir ama bu kadarı çok dengesiz ve fazla, benim eşim bana bu dediklerinin 10 da birini deseydi kafasında neler kırmıştım :KK20:, kendine baksın:KK57:

Allah askina esiniz brad pitt mi ?
Adama bak ya. Siz de bir seyler diyin surundurun yuzune bakmayin boyle seyleri duyunca normallestirmeyin.
Kaniksamayin bu durumu.
Sizin enerjinizi asagiya cekmeye calisiyor izin vermeyin. Bakin basarili olmus bile.
Asla aglamayin dimdik durun.
Size bir sey mi dedi,yuzune bakmayin. Bu sozlerin size neler dusundurdugunu evliliginizi yordugunu acik acik soyleyin.
Dunyanin en iyi adami olsun ya sunlari soyleyip benim psikolojimi bozduktan sonra napayim ben onu ?
Siz ona muhtac misiniz ? Siz guclu olun o karsinizda ezilip buzulsun o laflari dedi diye.
Butun bunlara ragmen inadina devam eden adam icin de zerre uzulmeyin.

Eşiniz yanınızda babanız gibi durdugu için sizi alta çekmeye çalışıyor.söyleyin bir göz doktoruna görünsün

Back
X