Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel sorunumuz yok.. her daim istekli .. ama ben isteksızım artık bu söyledıklerınden dolayı mesafe koydumgördüm maşallahınız var
eşiniz çok konuşmasın
ciddi kendine güveni yok o yüzden sizi sindrmeye çalışıyor
inşallah cinsel sorunları vs den dolayı sizi ezmeye çalışmıyordur
ohh süpOnun için süslenip özel akşam yemekleri hazırlıyordum, özel güzel giyiniyordum vazgeçtim. Gidiyorum süslenip arkadaşlarımla buluşuyorum. Geceleri bile özenli giyinip yatıyorum ama bunu kendim için yaptığımı biliyor çünkü eşim bazen nöbet tutuyor sabah geliyor ki ben yine süslü püslü yatmışım. Zamanla farketti. Önceden laf ettiği şeyleri dalga geçer gibi yaptığı şeyleri şimdi özlemle anıyorniye benim için şöyle böyle yapmıyosun diyor ve kendi özen göstermeye çalışıyor.
bana da yollar mısın neyi bu derece eleştrme haddi buluyormuş kendindeSizede gönderdim fotoğraf
vazodur oKadınlar bu dille mi konuşuyor anlamadım. ayrıca bardak kırmak vs ne öyle türk filmi sahnesi gibi. sizce böyle öküz bir insan bunu anlar mı?
İster babam gibi görünsün ister dedem gibi ben onu herhaliyle seviyorum. Severek beğenerek evlendim zaten.. ama o neden öyle davranıyor altında baska sprunlr mı war bilmiyorum. sanırım size fotoğrafımızı gönderdimEşiniz yanınızda babanız gibi durdugu için sizi alta çekmeye çalışıyor.söyleyin bir göz doktoruna görünsün
Gönderdimohh süp
bana da yollar mısın neyi bu derece eleştrme haddi buluyormuş kendinde
gelmedi canımGönderdim
Dediklerini yaptım bende onu çok sert bi dilde eleştirdim adamın ımrunda bile olmadıVar ya taş tabak ne varsa yere calardim al sen temizle derdim durduğu yerde evde kötü bir koku var ay pardon senden dimi kaç gün oldu banyo yapmayali derdim karşısına geçer yine çok güzel oldum senin şuranmi kirismis deyip onu bozardim bence kendi özgüven problemi yaşıyor
çünkü öylelerini çok duyduk bu forumda o yüzden ister istemez aklıma geldiCinsel sorunumuz yok.. her daim istekli .. ama ben isteksızım artık bu söyledıklerınden dolayı mesafe koydum
Aileme bu konuyu anlatırsam eğer erkek milleti der geçer diye tahmin ediyorum.. aileme anlatmadan bi süre ailemin yanında kalsam mı acaba diyorumçünkü öylelerini çok duyduk bu forumda o yüzden ister istemez aklıma geldi
kendinizi sevin gerekirse gidin annenizin evine
hatta ve hatta gerekirse aileler de bilsin
Olsun seninde umrunda olmasın sen aynaya bak ve güzelliğini gör emin ol sen onu takmadığin sürece kafan rahat eder sosyal ortamlara gir.Dediklerini yaptım bende onu çok sert bi dilde eleştirdim adamın ımrunda bile olmadı![]()
yazık ya, prenses gibisin melek gibi de tertemiz yüzün,Gönderdim
Teşekkür ederim. Ama takmamak elde değil. Hergün sürekli beni aşağılıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti dayancak gücüm kalmadı artık beni beğenmiyor. Ne yapsam gözüne batıyoryazık ya, prenses gibisin melek gibi de tertemiz yüzün,
canım kendine sahip çık, güzelliğin e yazık,
takmamayı öğrenirsen o da eleştiremez
burçlarınız neTeşekkür ederim. Ama takmamak elde değil. Hergün sürekli beni aşağılıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti dayancak gücüm kalmadı artık beni beğenmiyor. Ne yapsam gözüne batıyor![]()
Bana da gönderir misiniz merak ettim gerçekten bu lafları söyleyen adamı sizin yanınızda.Teşekkür ederim. Ama takmamak elde değil. Hergün sürekli beni aşağılıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti dayancak gücüm kalmadı artık beni beğenmiyor. Ne yapsam gözüne batıyor![]()
Ben başak, o ikizlerburçlarınız ne