Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

Böyle şeylerin sizinle zerre alakası yok. Adamın aşağılık kompleksi varmış asla kafaya takmayin

gördüm maşallahınız var:KK200:
eşiniz çok konuşmasın

ciddi kendine güveni yok o yüzden sizi sindrmeye çalışıyor
inşallah cinsel sorunları vs den dolayı sizi ezmeye çalışmıyordur
Cinsel sorunumuz yok.. her daim istekli .. ama ben isteksızım artık bu söyledıklerınden dolayı mesafe koydum

Eşinizde özgüven problemi var.Sizin üstünlüğünü zü kendince ezerek bastırıyor gibi..Ama bu da böyle nereye kadar kendinize olan özsaygınızı kaybetmeyin.Gitsin bir doktora tedavi görsün yoksa siz ihtiyaç duyan hale geleceksiniz bu gidişle bu sizinle alakalı değil.Lütfen kendini üzüp yıpratma onun ezikliği ile alakalı senden özür dilediği zaman kısa sürede hiçbir şey olmamış gibi yaklaşım sergilersen bu davranışları pekişir ve bunu böyle tekrar eder çünkü egosunu seni ezerek kuvvetlendiriyor

Onun için süslenip özel akşam yemekleri hazırlıyordum, özel güzel giyiniyordum vazgeçtim. Gidiyorum süslenip arkadaşlarımla buluşuyorum. Geceleri bile özenli giyinip yatıyorum ama bunu kendim için yaptığımı biliyor çünkü eşim bazen nöbet tutuyor sabah geliyor ki ben yine süslü püslü yatmışım. Zamanla farketti. Önceden laf ettiği şeyleri dalga geçer gibi yaptığı şeyleri şimdi özlemle anıyor :KK70: niye benim için şöyle böyle yapmıyosun diyor ve kendi özen göstermeye çalışıyor.
ohh süp
Sizede gönderdim fotoğraf
bana da yollar mısın neyi bu derece eleştrme haddi buluyormuş kendinde

Eşiniz yanınızda babanız gibi durdugu için sizi alta çekmeye çalışıyor.söyleyin bir göz doktoruna görünsün
İster babam gibi görünsün ister dedem gibi ben onu herhaliyle seviyorum. Severek beğenerek evlendim zaten.. ama o neden öyle davranıyor altında baska sprunlr mı war bilmiyorum. sanırım size fotoğrafımızı gönderdim

Var ya taş tabak ne varsa yere calardim al sen temizle derdim durduğu yerde evde kötü bir koku var ay pardon senden dimi kaç gün oldu banyo yapmayali derdim karşısına geçer yine çok güzel oldum senin şuranmi kirismis deyip onu bozardim bence kendi özgüven problemi yaşıyor

Var ya taş tabak ne varsa yere calardim al sen temizle derdim durduğu yerde evde kötü bir koku var ay pardon senden dimi kaç gün oldu banyo yapmayali derdim karşısına geçer yine çok güzel oldum senin şuranmi kirismis deyip onu bozardim bence kendi özgüven problemi yaşıyor
Dediklerini yaptım bende onu çok sert bi dilde eleştirdim adamın ımrunda bile olmadı :(

Cinsel sorunumuz yok.. her daim istekli .. ama ben isteksızım artık bu söyledıklerınden dolayı mesafe koydum
çünkü öylelerini çok duyduk bu forumda o yüzden ister istemez aklıma geldi
kendinizi sevin gerekirse gidin annenizin evine
hatta ve hatta gerekirse aileler de bilsin

çünkü öylelerini çok duyduk bu forumda o yüzden ister istemez aklıma geldi
kendinizi sevin gerekirse gidin annenizin evine
hatta ve hatta gerekirse aileler de bilsin
Aileme bu konuyu anlatırsam eğer erkek milleti der geçer diye tahmin ediyorum.. aileme anlatmadan bi süre ailemin yanında kalsam mı acaba diyorum

Dediklerini yaptım bende onu çok sert bi dilde eleştirdim adamın ımrunda bile olmadı :KK43:
Olsun seninde umrunda olmasın sen aynaya bak ve güzelliğini gör emin ol sen onu takmadığin sürece kafan rahat eder sosyal ortamlara gir.

yazık ya, prenses gibisin melek gibi de tertemiz yüzün,
canım kendine sahip çık, güzelliğin e yazık,
takmamayı öğrenirsen o da eleştiremez
Teşekkür ederim. Ama takmamak elde değil. Hergün sürekli beni aşağılıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti dayancak gücüm kalmadı artık beni beğenmiyor. Ne yapsam gözüne batıyor :(

Bu adamın kendine güveni yok o yüzden seni bastırarak üste çıkmaya çalışıyor ego su tatmin oluyor. Bu adam insanı yaşlandırır çocuk yoktur umarım iyi düşün

Teşekkür ederim. Ama takmamak elde değil. Hergün sürekli beni aşağılıyor. Ağlamaktan gözlerim şişti dayancak gücüm kalmadı artık beni beğenmiyor. Ne yapsam gözüne batıyor :KK43:
Bana da gönderir misiniz merak ettim gerçekten bu lafları söyleyen adamı sizin yanınızda.

Aslında sorun kocan da kendini beğenmiyor kendinden hoşnut değil o aslında yada iş yerinde arkadaşlarıyla iken öne çıkamamış bastırılmış. o da senin üstüne basarak kendiini birşey hissetmeye çalışıyor

Back
X