Uyuyamadım eşim in eleştirilerinden artık bıktım!

çocuğunuz var mı doğum vs gibi olaylarından sonra mı beğenmemeye başladı acaba genelde öyle oluyormuş çünkü aşırı bir değişim olduysa kilo göğüs sarkması vs

İnanın dediklerinizi yaptım. Tvdeki erkeğe ne kadar kaslı dedim.. sende kas yapsana dedim.. adam ın umrunda değill.. alınmıyor bile .. bi kulağından giriyor diğer kulağından çıkıyor dünya yansa umrunda değil

Umrunda degil cunki size uyguladigi seyi siz ona uyguluyorsunuz saniyor.
Sizin guzel bir kadin oldugunuzu bile bile yapiyor zira. O yuzden sizde onda ayni seyi uyguladiginizi saniyor o yuzden yemiyor.

Kendinize gelin. Dedigi seylerin hicbiri dogru degil. Sizi kucultmek ezmek istiyor ki yaninda kalasiniz.
Kendinizi toplayin. Cirkin dahi olsaniz (Ki degilsinizdir)bu laflari hak etmiyorsunuz!
Bunu aklinizda bulundurun.
Ozsayginizin ve ozsevginizin kimsenin zedelemesine goz yummayin.
Onun sizi cirkin bulmasi sizin guzelliginizden birsey goturmez. Kendinizi begenin sevin ve sayin.

Banada yapildi bunlar bende gectim bu yollardan. En sonunda o soyledikce gulme geliyordu ben guldukce daha agir laflar ediyordu resmen ezmek icin yapiyordu. Sindirmek icin. Ruh hastasi manyaklarin sizin ruhunuzu kendilerine benzetmeye calismasina musade etmeyin.

Size bunlari hissettiren adamin yaninda ne isiniz var? Eminim ruhunuzu bu hale getirdigi icin bir gram guzel soze muhtac kaldiginiz icin boylesiniz. Yahu onun bir lafiyla ölüyor onun lafiyla diriliyorsunuz? Dusunsenize. Duygu durumunuz bir manyagin elinde ! Artik olmasin. Toplayin kendinizi. Simdi size ne iyi gelecekse onu yapin. Kendinizi mutlu edin.
Boyle kucuk ruhlu insanlarin elinde oyuncak olmayin.

Merhaba kızlar 1 buçuk senelik evliyim.. evlendiğimizden bu yana eşim sürekli beni eleştiriyor.. yok çamaşırı düzgün yıka kırısık çıkıyor.. mutfakta bulaşık biriktirme..tam tersine titiz biriyim mutfağım banyom hep temizdir ama insanlık hali bazen bulaşık yıkamadan uyuyorum.. saçın şöyle olmuş .. bu ayakkabı türü sana yakışmıyor.. göğüslerin sarkmış afedersiniz (kabile memeli dedi bana ) :KK43: size komik gelebilir ama ben çok üzüldüm.. bunları dedikten sonra özürdiliyor ama hiç bir anlamı yok özürdilemesinin.... ayrıca, basit bir şenlik etkinliğinde ki güzellik yarışmasında 1. Seçilmiştim 25 yaşındayken... yani ben anlamadım bakımsız bi kadın değilim.. ama bu adam beni 7/24 eleştiriyor.. artık tamamen özgüvenimi kaybettim.. aynaya bile bakmak istemiyorum... eskisi gibi giyinişime bile dikkat etmiyorum sanki... çünkü nasıl olsa beni eleştirecek diye... çünkü makyajıma bile karışıyor.. yok bu makyaj sende çok kötü duruyor makyaj yapmayı beceremiyorsun vs....3 saatten beri aralıksız ağlıyorum artık kafayı yeme noktasına geldim... dış görünüş olarak ondan 7 yaş küçüğüm ve çevreme göre bakımlı ve güzel bi kadınım.. eşim bana göre daha bakımsızdır.. hatta 2 hafta da bir anca banyo yapar... ben bu adamla nasıl başa çıkacağım ?? Onun gibi bende onu eleştirdim olmadı... duymamazlıktan geldim olmadı.. ağladım olmadı çıldırdım olmadı.. evliliğimizde ki tek sorun bu.. evine bağlı çok güzel bir eştir.. ama bu büyük bir sorun .. bugün bardağı taşıran son damlayı söyledi.. kediye bakarak , kedinin sırtı gibi senin de sırtın öyle kambur dedi.. şok oldum me diyeceğimi bilemedim.. sonra özürdilerim diyor.. kafayı yemek üzereyim.. kelime hataları yaptıysam affola elim ayağım titreyerek yazıyorum bunları.. artık dayancak gücüm. Kalmadı ona laf yetiştirmekten bıktım artık
Abow
Hem kendisi 2 haftada bir yıkanıyor, hem de seni eleştiriyor ha?
Birdahaki sefer sen önce kendi pisliğine bak, leş gibi kokuyorsun de çarp kapıyı çık git..

Arkadas çevremede , yakın hissettiğim kişilere eşim in bu durumundan bahsettim.. sana rahat batıyor eşin melek gibi biri beyfendi oturaklı diyorlar .. bi dediğini iki etmiyor diyorlar.. evet etmiyor .. ama o çenesi ne olacak ?????
Gülün geçin o zaman.
İlk bunu deneyin çekip gitme kozunu kullanmadan önce.
Benim de eşim çok eleştirirdi(sizinki kadar değil, normal eleştiri ama ben hiç gelemem vır vır birinin söylenmesine)
BEn de dalgaya almakta buldum olayı.
Mesela salataya fazla sirke koymuşum, salata sirkeli olmuş dediğinde, iyi işte sirke faydalıdır mikropları temizler senin bu duş alışkanlığında lazım birşey deyin
Bu ruj sana yakışmamış dediğinde, amanın bizimle deyılsın mı diyeceksin , doktoradan sonra başvur belki yarışmaya juri olarak alırlar deyin
Sırtın kambur dediğinde, heee diyene bak, deve kendi kamburunu görmez, başkasınınkini görür deyin
Lafı yapıştırın, derken de gülün geçin
Baktın olmuyor çek git ama söyle bıktım senden vır vır yaşam enerjimi emdin diye

2 haftada bir banyo yapan adamla nasıl yasiyon ben olsam tekme tokat banyoya sokarım bana kalsa her gün banyo yapcam :KK70: eşim banyo yapmazsa ne zaman yapcan kalk git banyo yap derim :-)

Bence biraz sakin olun, fazla duygusalsınız. Sorun tamamen eşinizde, kendinizi sizin yanınızda eksik ve yetersiz hissettiği için ezmeye çalışıyor, egosunu bu şekilde tatmin ediyor.
Yaptığı tabiyki çok yanlış, kabul edilebilir değil. Eve gitmeyeceğim demişsiniz. Doğru bir karar mı bilmiyorum ama uzaklaşmak kafanızı toparlamak için iyi gelebilir, onunda burnu sürtsün biraz.

Tek sorun bu derken anlamadım.
2 haftada bir duş pis bir adam demek..
Cinsel hayatta sıkıntılar var demek.
Eleştirilerine, kırıcı sözlerine değinmiyorum bile..

Bu arada konuyu okurken biraz kötü hissettim.
Bu kadar ağır olmasa da eşimi ben de çok eleştiririm.. :(
Bu yüzden bir kaç kez küsmüşlüğü var..
Tabi benim haklı gerekçelerim var kendimce ama her türlüsü zor olmalı.. :KK14:

Cok basit. Senden bakımsız ve çıktın olduğunu bıldıgı ıcın senı psıkolojık olarak bıtırmek ıcın bunu sana yapıyor. Tamamen ozguvenını darmadağın etmek ıcın. Oyununa gelme. Sılkelen. Bak eskısı kadar kendıne bakmadığını etkılendıgını yazmıssın yapma bunu. Emınım o içten içe belimde bu kadar güzel çıkma dışarı dıye sana yalan atıyor

Ne sanıyor kendini acaba eşiniz? Kraliyet soyundan falanmı gelmiş? Allahın yarattığı herşeye kusur buluyor..Sizi yıpratmaya çalışıyor anlaşılan, bana sorarsanız hiç de iyi bir eş değil, böyle adamla hayat geçer mi, daha ne bakımsız dağınık günlerini görecek bebeginiz olduğunda, sizi iyi hissettirmek yerine her daim bunalıma sorkar bu adam, buna izin vermeyin lütfen, yüz verdikçe astar ıstiyor bazıları, rica edicem şımartmayın şu tipleri...

Sizi mutfaktaki bulaşık icin uyaran adam 2 haftada bir mi dus aliyor .Pardon da hic mi ihtiyaci olmuyor :işsiz:

Aşağılık kompleksi var ve sizi kıskandığı görüşündeyim ben de. Ne diye ailenizin yanına gidiyorsunuz orda mı rahatlıcaksınız. Pilatese gidin, tango öğrenin, doğa yürüyüşlerine katılın, giyinip süslenip kız arkadaşlarınızla dışarı çıkın hatta mümkünse kısa bir tatile çıkın sosyal medyada fotoğraf paylaşın. Onu daha da delirtin. Ve söylediklerine iyi kötü kızgın mutlu hiç ama hiçbir tepki vermeyin. Çok çok yüzüne boş boş bakıp sana iyi bir psikolog bulmamız lazım deyin. Bu adamı karşına alıp konuşsan da bağırıp çağırsan da değişmez nitekim değişmemiş de zaten. Bu adama öldürücü darbe tepkisizlik ve kendinizi geliştirmek olur bence

Bu aksam eve gelmiyceğimi mesajda herşeyi düzgün bi dille yazdım ona whatsaptan... aileme gitmem ama otelde kalırım..şuan aileme aktarmak istemiyorum.. ilk kez bu kadar sert bi çıkışım olacak.. bakalım düzelirse amenna düzelmezse ben bakırköye kaldırılcam yoksa

Niye bakirkoye kaldirilicaksin duzelmezse kendini yipratmaya deger mi?
Onun terketmesi lazim ayrica duzelmezse kendi kaybeder seni ne hale getirmis.

Ben iki sorun gördüm. Diğer sorun da iki hafta banyo yapmaması. Bari söyleyin de yazin en azindan haftada bir girsin.p

Kızlar isteyene özelden fotoğrafımızı gönderiyim siz karar verin.. ben bu adam ın herşeyiyle severken o neden beni eleştiriyor :KK43: çok kötüyüm artık ne yapacağımı şaşırdım
Zaten esas sıkıntı bu tip bir mahlukati sevebiliyor olmanız.
Afedersiniz itin g...ne sokmuş adam sizi hala ama eşimi seviyorum diyorsunuz.
Iyi madem iyi sevmeler size.

Kızlar sokakta kaldırımda oturdum ağlıyorum.. ben bunlato hakedicek ne yaptım diye.. ben bunları haketmedim
Iyi de o kadar şey olmuş hala seviyorum da seviyorum diyorsunuz.
Bu kadar eziklik neden ?
Yahu çocuklar bile küsüp konuşmuyorlar kendilerine şaka bile yapılsa.
Hani deseydiniz ben soğudum bi adamdan aynı ortamda kalmak istemiyorum vs.hak verirdim size.
Ama siz hala olsun ben kocamı seviyorum tribindesiniz sevmeyin artik yahu bırakın doğaya salin.

Fotoğramızı gönderdım özelden
Konuyu okudum. Eminim çok güzelsinizdir. Merak ettim ben de sizi. Boş yere ağlayıp kendinizi üzüyorsunuzdur. İkizler burcu demişsiniz. İkizler erkeği çok zordur. 4 senelik eski sevgilim ikizler burcuydu. Benzer şeyleri onla yaşadık. Oje sür, saçını şöyle yap böyle yap gibi. Sürekli kavga gürültü. Ayrıldık. Ayrıldıktan sonra melek gibi bir insan oldu her konuda değişti ama aşk bitmişti malesef. O yuzden affedemedim. Umarım sizde durum yol yakınken düzelir.

Back
X