Ay aynı anda yazmışızVar canim var yalniz degilsin :)Safsarisin . Da var :))) nedenini bilmiyorum ama ben de cok az uyurum mesela.
Normalde çok uyuyan biriyimdir uykuyu çok severim ama neden böyle oldum bilmiyorum,gündüzde hiç uyuyamıyırum o kadar geziyprum yoruluyorum eve gidince uyuyayıö diye yine uyumıyırumVar canim var yalniz degilsin :)Safsarisin . Da var :))) nedenini bilmiyorum ama ben de cok az uyurum mesela.
Peki hiç doktora gittiniz mi neden uyuyamıyorsunuz, antidepresan kaldıramıyorum ben çok etkiliyor hiç kullanmak istemiyorum ama gerçekten uyumak istiyorum düzelir mi acabaVücut neye alışırsa öyle gider derler ya hani
Belirli dönem uykusuz kalmışsınız,düzeniniz bozulmus,kahve falan da cok tukettiyseniz uyku tutmayabilir. Ben 27 senedir uyumuyorum .
Psikiyatriste giderseniz,uyumaniz icin size antidepresan vercek bence hic gerek yok...
Bu zamana kadar boyle bir sorun yaşamadıysanız düzelir diye düşünüyorumPeki hiç doktora gittiniz mi neden uyuyamıyorsunuz, antidepresan kaldıramıyorum ben çok etkiliyor hiç kullanmak istemiyorum ama gerçekten uyumak istiyorum düzelir mi acaba
Off sizin adınıza da üzüldüm şimdi gerçekten çok zor bişey, böyle bir sorunum yoktu uykum gelir gibi oluyor odama gidiyorum o an aklıma bişey geliyor pay uyku gidiyor, sabaha kadar yatağın içinde dönüp duruyorum hiç bi şekilde uyku girmiyor gözüme sigara kahve de içen biri değilim, inanın basım çok agrıyo ama uyuyamıyorumBu zamana kadar boyle bir sorun yaşamadıysanız düzelir diye düşünüyorum
Demir eksikligi var mi? Ona bir baktırın..
Gitmez olurmuyum 8 sene antidepresan kullandım ben,oyle uyuyordum. Bırakınca uyumamaya başladım yine,ama ben cocukken de uyumazmışım
Zayıfım bir de,sinirli bir insanım da
Gece kahve içmeyin aksam yemeginden sonra da,cay da,sigara iciyor musunuz? Bir de cok yorgun olunca uyuyamamak diye birsey de var. Ben yorgun olunca uyuyamam ne tuhaf degilmi?
Gerci kahve herkeste ayni etkiyi yapmiyor o da var
Yatağa gecince,kendinizi zorlamayin uyumak icin uyuyamazsaniz kalkin yataktan. Oda karanlik olmalı bir de.. Bazi dusunceler,stres te insanı uyumuyor
Pardon??Uyumucam de, o zaman uyursun
Bir dene bakalım
Tavsiyelerini kendine sakla ..Uyumucam de, o zaman uyursun
Bir dene bakalım
Beni de ekleyiver listeye canım.Arkadaşlar son zamanlarda bir sorunum oluştu, 3 hafta olacak aşırı derecede uykusuzluk sorunu yaşıyorum, ilk 2 hafta sınav var diye sabaha kadar ders çalıştığım için uyumuyordum sınavdan diye önemsemedim ama gerçekten sorun olmaya başladı bu durumu yeni yeni farketmeye başladım.
Sabaha kadar oturuyorum hiç uykuya dalamıyorum aşırı derecede basım agrıyor , hiç uyuma isteği yok o da yetmezmiş gibi iştahımda kapandı.Bu durum beni çok geriyor ilk kez böyle sorun yaşıyorum ,böyle bi sorun yasayan var mi ben napayım şimdi.Psikiyatrise mi gideyim , gerçekten çok kötü bir durummus ya neden olabilir acaba?
Geçmiş olsun dizede inşallah düzelirBeni de ekleyiver listeye canım.
Uyku düzeni şu şekilde oluştu on 1-2 haftadır.
1.gün hiç / 2.gün 7 saat.
Mesela bugün hiç günümdeydim. Henüz uyumadım, daha da uyumam bu saatten sonra.
iştahım da kapansa iyi olacak da, tatlıda nirvanadayım bu aralar. Alıyorum kiloları bakalım nereye kadar...
Burası son 1 aydır tam depresyon havası zaten. Mütemadiyen, aralıksız yağıyor. Ruhum daraldı.
Dalga mı geçiyorsunuz (ben de sınav zamanı uyuyamadım . Arkadaş böyle tavsiyede bulundu ben de uyumuştum, beynimi kandırıp)Tavsiyelerini kendine sakla ..
Acayip şaşırttınız beniPardon??
Ben de üniv. Zamanın da 3 ü bir aradalari çok icerdim sınav haftasi ders çalışmak için son uyku problemim olurdu ama bi süre son geçerdi . Eğer kahve vs icmemenize rağmen ve üzerinden 1 haftada fazla geçtiyse bu sorun olabilir. Belli uyku zamanları vardır yani tam zamanlarını bilmiyorum kişiden kişiye de değişiyordur örneğin akşam 7-8 gibi sonra 10- 11 o da giderse 1-2 sonra sabaha kadar gelmez 4-5 kadar vs. Uyku terbiseyesi durumlarında gündüz asla uyumamak önerilir ki erkenden yatağa girilip uyunsun. Kesinlikle karanlık bi oda ve duş . İnternette muhakkak daha fazla bilgi vardır bunları yaparsanız zaten uyursunuz eğer ciddi bir sorun yoksa. Uyuyamazsaniz hemen doktorArkadaşlar son zamanlarda bir sorunum oluştu, 3 hafta olacak aşırı derecede uykusuzluk sorunu yaşıyorum, ilk 2 hafta sınav var diye sabaha kadar ders çalıştığım için uyumuyordum sınavdan diye önemsemedim ama gerçekten sorun olmaya başladı bu durumu yeni yeni farketmeye başladım.
Sabaha kadar oturuyorum hiç uykuya dalamıyorum aşırı derecede basım agrıyor , hiç uyuma isteği yok o da yetmezmiş gibi iştahımda kapandı.Bu durum beni çok geriyor ilk kez böyle sorun yaşıyorum ,böyle bi sorun yasayan var mi ben napayım şimdi.Psikiyatrise mi gideyim , gerçekten çok kötü bir durummus ya neden olabilir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?