Uyuyamayan hamileler lutfen yardım🤮

Aynen canım bazıları hiç bulantı yaşamıyormuş bildiğim kadarıyla bebek şu an organ oluşturma doneminden 3 aydan sonrasında yediklerimiz onemli sanırım üzme kendini

12 haftada iki hamilelitede baya azaldı benim sizin gibiydim.az daha sabır.midenizi yakan şeyleri bulun birde ben portakal mandalina ve mayalı şeyler hiç iyi gelmiyor.

Ahh canım ahh.. Kelin ilacı olsa başına sürer derler ya o durumdayım Bütün gece mide yanması deminde afedersin istifrayla sonuçlandım bide 7 aylığım geçmesi gerekirken ben biraz azalmş haliyle devam ediyorum İnşaALLAH zamanla geçer seninki

Kızlar mide bulantısından ve mide yanmasındann uyuyamıyorum cokk kotuyum ne iyi gelir?
Mide bulantisi hafta ilerledikce geciyor ben 25 haftaligim malesef mide yanmam var hemde cok siddetli gece uyandiracak kadar sadece sutyetmiyor laktozsuz ilik ve bol tarcinli sut mide yanmasina iyi geliyor birtek sida falan asla.etki etmiyor sute ragmen gecmezse bana dr rennie nin surubunu vermisti o tamamen cozum gece yatmadan once icince bebek.gibi uyuyorum ama mumkun oldukca dogal gecirmeye çalışıyorum

Kızlar mide bulantısından ve mide yanmasındann uyuyamıyorum cokk kotuyum ne iyi gelir?
Birde gece veya aksam saatleri yenilen tatli gidalar gece mideyi feci yakiyor bana tatlida yasak ama kendjme engel olamiyorum tatli baharat domates bublar mahvddiyor mideyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…