Uyuyamayan kk uyeleri

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Neler takılıyo kafanıza? Benim başım çok ağrıyor düşünmekten ya siz?

Eşimle problemlerin evladım kayınvalidrlerde kaldım tartıştık boşanıp boşanmama arasında gidip geliyoruz konuşmuyoruz eşimle ama oğlum çok etkileniyo

Eşimin ailesiyle çok problem yaşadık eşim çok düşkün ailesine onları görmeden yapamıyo bana da çok yakın davranıyorlar ama problemlerimız bitmiyo abimle gorusemiyorum o da çok bi adım atmiyo eşim diyo gidemezsin oraya annem orda kalıyo esin alıp gelsin görmek istediğinde szde kalsın diyorlar annemde rahat edemiyo

Eşimin ailesiyle çok problem yaşadık eşim çok düşkün ailesine onları görmeden yapamıyo bana da çok yakın davranıyorlar ama problemlerimız bitmiyo abimle gorusemiyorum o da çok bi adım atmiyo eşim diyo gidemezsin oraya annem orda kalıyo esin alıp gelsin görmek istediğinde szde kalsın diyorlar annemde rahat edemiyo
anlayamadim ben sorunu, neden abinize yollamiyor?

Kızım uyumuyor ben de onunla uğraşıyorum. Eğer uyutmayan çocuğunuz yoksa gidin uyuyun kıymetini bilin. Şu minik kuzum uyusa da benim başım da yastık görse off..

Ani yaşaşak geçmişe takılmaşak nd gzel olur insan kırılinca eskisi gibi olmuyo birsey
Evet bu cidden doğruymuş hani kırılan bi vazo düşün bantla sararsın bi kaç parcayı birlestirirsin ama asla eskisi gibi yeni,taze olamaz ya iste öyle :KK14:

anlayamadim ben sorunu, neden abinize yollamiyor?
Ailesi iftira attı bna iyice ortalığı karıştırdi lar ben aileme gittim abimlere abim in eşi beni savundu onlara hakaret etmiş şimdi onlar kötü oldu diyorlar ki bu kdar kin olmaz biz kin tutmadık sizin huzurunuz için onlarında adım atması lazim

Geçmişi,geleceğimi,şu anki durumumu..Çoğu zaman acılarımı düsünüyorum ve iyice kendimi mahvediyorum :KK14:
Sen daha yeni leyla ya bağladın:KK37:
İnsan o kafadayken bunları düşünmez geri dön o moda:KK70:
Miğdende kelebekler uçsun:confused:

Ayrı bi şehre gidip yyaşayabilir miyim acaba diye dusunuyorum ? Terkeden sevgilinin allah belasını nezamn verir diye dusunuyorum:)

Back
X