Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neler takılıyo kafanıza? Benim başım çok ağrıyor düşünmekten ya siz?
midem bulaniyor, uyuyamiyorum. bu arada bdv konularini okuyorum. neyi dusunuyorsunuz da agirlik oluyor?Neler takılıyo kafanıza? Benim başım çok ağrıyor düşünmekten ya siz?
Ne düşünüyon ki uykusuzluk çok kötü yaAynı şekilde bende düşünmekten yoruldumBu yüzden uyuyamıyorum 1 haftadır
![]()
Geleceği gorebilseydik keşke ona göre adım atardikBaşını ağrıtacak kadar neye üzülüyorsun?
Geçmişi,geleceğimi,şu anki durumumu..Çoğu zaman acılarımı düsünüyorum ve iyice kendimi mahvediyorumNe düşünüyon ki uykusuzluk çok kötü ya
Ani yaşaşak geçmişe takılmaşak nd gzel olur insan kırılinca eskisi gibi olmuyo birseyGeçmişi,geleceğimi,şu anki durumumu..Çoğu zaman acılarımı düsünüyorum ve iyice kendimi mahvediyorum![]()
anlayamadim ben sorunu, neden abinize yollamiyor?Eşimin ailesiyle çok problem yaşadık eşim çok düşkün ailesine onları görmeden yapamıyo bana da çok yakın davranıyorlar ama problemlerimız bitmiyo abimle gorusemiyorum o da çok bi adım atmiyo eşim diyo gidemezsin oraya annem orda kalıyo esin alıp gelsin görmek istediğinde szde kalsın diyorlar annemde rahat edemiyo
Evet bu cidden doğruymuş hani kırılan bi vazo düşün bantla sararsın bi kaç parcayı birlestirirsin ama asla eskisi gibi yeni,taze olamaz ya iste öyleAni yaşaşak geçmişe takılmaşak nd gzel olur insan kırılinca eskisi gibi olmuyo birsey
Ailesi iftira attı bna iyice ortalığı karıştırdi lar ben aileme gittim abimlere abim in eşi beni savundu onlara hakaret etmiş şimdi onlar kötü oldu diyorlar ki bu kdar kin olmaz biz kin tutmadık sizin huzurunuz için onlarında adım atması lazimanlayamadim ben sorunu, neden abinize yollamiyor?
Kesinlikle bi silgi olsa da kötü anıları silseEvet bu cidden doğruymuş hani kırılan bi vazo düşün bantla sararsın bi kaç parcayı birlestirirsin ama asla eskisi gibi yeni,taze olamaz ya iste öyle![]()
Sen daha yeni leyla ya bağladınGeçmişi,geleceğimi,şu anki durumumu..Çoğu zaman acılarımı düsünüyorum ve iyice kendimi mahvediyorum![]()
Senin derdin ne mideni bulandiriyo?midem bulaniyor, uyuyamiyorum. bu arada bdv konularini okuyorum. neyi dusunuyorsunuz da agirlik oluyor?
Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir klasik bi söz amaAyrı bi şehre gidip yyaşayabilir miyim acaba diye dusunuyorum ? Terkeden sevgilinin allah belasını nezamn verir diye dusunuyorum:)