Sana ben basimdan gecenleri bi anlatsam dersin ki sukur yasayan bebegi ilacla dusurmeye calisan bir ddoktorum vardi bnm ve ilaci kullanmadigim icin suan karnimda guvenmedigim icin allahim sag saglim kucagima almayi nasip etsin allah isteyen herkese verir vakti saati gelince
insallah o kadar iyi anliyorum ki halinizi tam o 9 ay surdu doguma gidene kadar diyim artik elimde leblebi birde elma simdi aklima geldi ikisi yapışık halde gezdim leblebi mideyi yatistiriyor insalalh ise yarar iyi olursaniz yazın da sevineyim
insallah o kadar iyi anliyorum ki halinizi tam o 9 ay surdu doguma gidene kadar diyim artik elimde leblebi birde elma simdi aklima geldi ikisi yapışık halde gezdim leblebi mideyi yatistiriyor insalalh ise yarar iyi olursaniz yazın da sevineyim
Zor bi durum gercekten senin durumunda olsam eminim isten ayrilirdim ama sartlar malesef calisman gerekiyorsa mecbur. Krestense bence bakici daha mantikli kendi evinde. Ya kimseye guvenilmiyor nasil devir bu anlamadim
yarın aktardan biraz gul hatmi alin cezveye 1 bardak sut icinede 6 7 adet hatmi cicegi atin bir tasim kaynatip ilitin ve icin sifasi allahtan cok ama cok etkili duacim olursunuz kizimin gecmeyen oksurugunu bu sejilde gecirdim